Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@15:05:46 GMT

۹۲ درصد فوتی‌های کرونایی یزد تزریق واکسن نداشتند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۳۵۵۵

۹۲ درصد فوتی‌های کرونایی یزد تزریق واکسن نداشتند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن لطفی، سه‌شنبه شب در نشست سبک زندگی بسیج جامعه پزشکی یزد با اشاره به اینکه از زمان شیوع کرونا تاکنون، پنج دوره اوج این بیماری را گذرانده ایم، اظهار داشت: این بیماری مهلک تاکنون جان بسیاری از هموطنان ما را در سراسر کشور گرفته و تلفات آن از جنگ بیشتر بوده است.

وی، پیک سوم را بدترین دوره شیوع کرونا دانست و گفت: بیشترین آمار فوتی‌های کرونایی مربوط به این دوره بوده و امیدواریم دیگر هرگز شاهد چنین شرایطی در کشور نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی با بیان اینکه واکسن کرونا تا حد زیادی از مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا پیشگیری کرد، افزود: از هر ۱۰۰ نفری که بر اثر ابتلا به کرونا در یزد فوت کردند، ۹۲ نفر واکسن نزده بودند.

مشاور امور اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: این آمار قابل تأمل و نشان دهنده اثر واکسن در پیشگیری از فوت بر اثر کرونا است و اکنون با توجه به آگاهی هایی که به مردم داده شده، هیچ عذر شرعی، اخلاقی و انسانی برای عدم تزریق واکسن باقی نمی ماند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، دولت نیز واکسن را با سهولت در اختیار مردم گذاشته و تنوع واکسن نیز بسیار است بنابراین در این زمینه نیز عذری پذیرفته نیست و اقدام نکردن برای دریافت واکسن، نشانه کوتاهی و بی توجهی افراد است.

لطفی تصریح کرد: حفظ جان ازواجبات است و چون این ویروس واگیردار است باید به خانواده، همکاران و همسایگان هم توجه داشته باشیم زیرا آنها هم به واسطه بی‌توجهی ما دچار مشکل خواهند شد.

وی تاکید کرد: در بحث واکسیناسیون باید به بزرگان کشور و مراجع عظام تقلید، در رأس آنها رهبر معظم انقلاب اقتدا کنیم.

مشاور امور اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در شهر یزد مراکز تجمیعی واکسیناسیون زیاد با تنوع واکسن ایجاد شده و مردم نیز معطل نخواهند شد و دلیلی نیست که بخواهیم از آن جلوگیری کنیم.

کد خبر 5370484

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی یزد محمدحسن لطفي بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه گرگان روز دانشجو معلولان ایلام واکسن کرونا آلودگی هوا لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل