Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: حوزه کشاورزی بیش از ۹۰ درصد از حجم مصرف آب کشور را به خود اختصاص داده است و اگر بتوانیم ۲۰ تا ۳۰ درصد در مصرف این حوزه صرفه‌جویی کنیم می‌توانیم بحران خشکسالی و کم‌آبی کشور را مدیریت کنیم.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی  قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) ریال سردار سرتیپ پاسدار سید حسین هوش‌السادات در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی اظهار داشت: امروز موضوع  امنیت غذایی و کشاورزی از موضوعات مهم و راهبردی در جهان است و امنیت و استقلال کشورها به این موضوع پیوند خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوره‌ اخیر موضوعات زیست‌محیطی و کم‌آبی در کشورهای مختلف از جمله کشور ما در حال بروز و ظهور است و باید با استفاده از روش‌های نوین و دانش و فناوری روز این موضوع را مدیریت کرد.

سردار هوش‌السادات گفت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با قوت در موضوع کشاورزی وارد شده است و توانسته در عرصه‌های نوین اقداماتی را پیش‌بینی کند و امیدواریم با استفاده از فناوری‌ها و دانش روز بتوانیم در کشور این موضوع را گسترش دهد و بحران‌هایی که در کشور به واسطه کم‌آبی ایجاد شده است را مدیریت کنیم.

 مدیر امور کشاورزی قرارگاه خاتم‌: خلأ ما در حوزه کشاورزی عدم رسوخ دانش است

در این مراسم مدیرعامل مؤسسه حیات سبز قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) ‌ اظهار داشت: مؤسسه حیات سبز تاکنون در حوزه زیرساخت کشاورزی و فعالیت‌های عمرانی کشاورزی فعالیت‌های زیادی انجام داده است که از جمله آنها می‌توان به اجرای طرح توسعه منابع آب و خاک غرب کشور با ۳۲ هزار هکتار شبکه‌های فرعی، آبیاری زهکشی اشاره کرد که در حال حاضر به اتمام رسیده و تحویل موقت شده است.

علیرضایی افزود: در استان گلستان هم ۱۰۰ هزار هکتار شبکه‌های آبیاری و زهکشی انجام شده که شامل  ۸۰ هزار هکتار شبکه‌های زهکشی و ۲۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین آبیاری بوده است.

وی گفت: این طرح از اواسط سال ۹۸ شروع شده است و ۵۰ هزار هکتار از این طرح در خردادماه سال جاری به بهره‌برداری رسیده و مابقی هم در حال اجرا می‌باشد.

مدیرعامل موسسه حیات سبز اظهار داشت: در حوزه‌های دانش‌بنیان نیز توانسته‌ایم ورود پیدا کنیم که شامل حوزه‌های دانشی، دانش‌بنیان، حوزه‌های تغییر و توسعه در قسمت کشاورزی می‌شود.

علیرضایی با اشاره به پروژه، پرورش ماهی در قفس که اخیراً توسط این مجموعه شروع شده گفت: پرورش ماهی در قفس را با یک تکنولوژی خاص ساختیم و طبق برنامه پیش رو در استان هرمزگان و در سواحل جنوبی جزیره قشم ۲ هزار هکتار طرح پرورش ماهی در قفس به انجام می‌رسد.

وی افزود: در ادامه این طرح که اجرایی شده تاکنون ۱۵۰ تن ماهی را پایلوت قرار دادیم و مابقی هم اگر طرح موفقیت‌آمیز باشد در ۲ هزار تن این طرح را عملیاتی خواهیم کرد.

مدیر عامل موسسه حیات سبز اظهار داشت: یکی دیگر از پروژه‌های دانشی و دانش‌بنیان تهیه و اجرای بتن پارچه‌ای در کانال‌های آبیاری است.

وی افزود: عمدتاً کانال‌های آبیاری با روش متداول و با بتن لاینینگ اجرا می‌شود، این تکنولوژی که اخیراً ایجاد شده و ما در استان گلستان ۲ کیلومتر از آن را به صورت پایلوت اجرا نمودیم، بتن پارچه را جایگزین بتن لاینینگ کردیم که با انجام این کار هم کیفیت بالا می‌رود و هم سرعت کار حداقل ۵ برابر افزایش پیدا می‌کند و سهولت در اجرا را خواهیم داشت.

علیرضایی خلأ موجود در حوزه کشاورزی را عدم رسوخ دانش دانست و گفت: رسوخ دانش در حوزه کشاورزی کمتر از ۵ درصد است؛ از این رو قرارگاه، اخیراً در حوزه‌های دانش کشاورزی ورود پیدا کرده و ایجاد کارخانه‌های نوآوری در حوزه امنیت غذایی با هدف تبدیل ایده به محصول را در مأموریت خود قرار داده است.

وی با اشاره به برنامه‌هایی که این مجموعه پیش رو دارد ادامه داد: با توجه به توافقی که با مجموعه وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد شد، این طرح در سطح یک میلیون مترمربع در ۳ استان شمالی کشور اجرایی خواهد شد.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بحران اب قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص حوزه کشاورزی هزار هکتار حیات سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت هوشمند انرژی برق در شهرک‌های صنعتی قزوین کلید خورد

رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین گفت: استقرار طرح بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع کوچک با استفاده از مدیریت تجمیعی سمت تقاضا (DSM) و با هدف حفاظت از منابع انرژی در شهرک صنعتی کاسپین استان کلید خورد.

صفاری افزود: در راستای سیاست‌های کلی کشور جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف حفاظت از منابع انرژی و حمایت از صاحبان ایده، دانش آموختگان و تیم‌های فناور فعال در این حوزه، تفاهم نامه همکاری را در زمینه نقش شرکت‌های دانش بنیان در مدیریت هوشمند انرژی برق در شهرک صنعتی کاسپین به انعقاد رساندیم.

وی ادامه داد: این تفاهم نامه با حضور فتحعلی محمدزاده، معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین در راستای سیاست‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در حوزه ناترازی‌های برق و تلاش برای مدیریت مصرف و کاهش خاموشی‌ها در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی بوده منعقد شد.

وی، موضوع تفاهم نامه‌ها را ایجاد هماهنگی و توسعه همکاری‌ها در راستای پیاده‌سازی طرح‌های بهینه‌سازی و متناسب‌سازی مصرف انرژی در واحد‌های صنعتی و معدنی مستقر در شهرک صنعتی و نهادینه سازی افزایش میزان بهره‌وری در حوزه انرژی با حمایت از حضور و فعالیت تیم‌های دانش بنیان و فن‌آور مدیریت هوشمند انرژی در شهرک صنعتی کاسپین جهت آگاهی بخشی، آموزش، مشاوره و پیاده‌سازی طرح‌های مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی و پایش نتایج آن اعلام کرد.

صفاری ادامه داد: در فاز نخست ضمن آموزش نیرو‌های شاغل در صنایع و اجرای پروژه فیدر تضمینی (تامین و تغذیه برق) شهرک صنعتی معرفی شده از سوی شرکت شهرک‌ها، برنامه ریزی و اقدامات لازم جهت مدیریت هوشمند مصرف برق در واحد‌های صنعتی و معدنی مستقر در شهرک صنعتی به صورت هماهنگ انجام می‌شود.

به گفته وی، در فاز دوم نیز با توسعه بازار انرژی صرفه‌جویی شده واحد‌های صنعتی و معدنی مستقر در شهرک صنعتی، واحد‌های فعال در این حوزه از مزایای مالی این همکاری بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین خاطرنشان کرد: برای پیاده‌سازی و تثبیت عملکرد تیم‌های فن‌آور حوزه بهینه‌سازی، مصرف انرژی و استقلال عمل این تیم‌ها با هدف نهادینه‌سازی افزایش بهره‌وری واحد‌های صنعتی و معدنی مستقر در شهرک صنعتی در حوزه انرژی اقدام خواهد شد.

وی اضافه کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی نیز در راستای این تفاهم نامه، حمایت از اجرای طرح و هماهنگی جهت تسهیل دریافت اطلاعات لازم در شهرک صنعتی با رعایت الزامات قانونی، جهت تدوین الگوی مناسب مصرف مشترکان در شهرک صنعتی منتخب و مقایسه عملکرد و هماهنگی و معرفی مجریان طرح به شرکت خدماتی و واحد‌های صنعتی را متعهد می‌شود.

صفاری اضافه کرد: حمایت و همکاری در توسعه بازار‌های انرژی صرفه‌جویی شده و بورس انرژی در فرایند تامین انرژی در شهرک صنعتی در چارچوب ضوابط و مقررات و حمایت از دستاورد‌ها و معرفی به نهاد‌های متولی و حامی افزایش تولید ملی در چارچوب ضوابط و مقررات از دیگر تهعدات شرکت شهرک‌های صنعتی در این تفاهم نامه است.

وی با اشاره به سایر تعهدات از سوی شرکت دانش بنیاد، افزود: شرکت خدماتی نیز متعهد شده است تا حمایت و همکاری در برگزاری دوره‌های آموزش - ترویجی توسط مجریان طرح در شهرک صنعتی با موضوع بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی را در تقویم آموزشی صنایع و در چارچوب ضوابط، مقررات و مقدورات و هماهنگی لازم با واحد‌های صنعتی جهت اجرای مدیریت مصرف و بار الکتریکی در سطح شهرک صنعتی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توجیهی برای مدیران واحد‌های صنعتی داخل شهرک صنعتی جهت اجرای پروژه فیدر تضمینی و حمایت و هماهنگی لازم برای ایجاد و توسعه مرکز نوآوری پلتفرمی در حوزه مدیریت بار الکتریکی و مدیریت مصرف انرژی توسط شرکت بانی در سطح شهرک صنعتی کاسپین در چارچوب ضوابط و مقررات و مقدورات را از دیگر تعهدات شرکت خدماتی در چارچوب این تفاهم نامه اعلام کرد.

استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی، دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.

حدود یک هزار واحد تولیدی بهره بردار در شهرک‌های صنعتی قزوین مستقر هستند و به همین تعداد نیز طرح تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان در مراحل مختلف ساخت و ساز قرار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • لزوم بهره گیری از ظرفیت شرکت‎های دانش بنیان در مقابله با زلزله
  • لزوم استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در مدیریت پسماند
  • برگزاری مانور زلزله در مدارس دخترانه یزد
  • برگزاری مانور زلزله و ایمنی در مدارس پسرانه یزد
  • چاه‌های کشاورزی پلدختر به کنتور هوشمند مجهز شوند
  • اجرای مانور زلزله در بافق
  • لزوم افزایش تاب‌آوری خوزستان در حوادث سیل و زلزله
  • مدیریت هوشمند انرژی برق در شهرک‌های صنعتی قزوین کلید خورد
  • مدیریت مصرف برق کشاورزی نیازمند فرهنگ‌سازی است/کشاورزان پرمصرف شناسایی می‌شوند
  • اهمیت شناسایی نقاط ضعف و قوت و تقویت زیرساخت‌ها برای مقابله با مخاطرات