Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - کارتریج‌های نواری باید حداکثر حدودا هر سه دهه بازنویسی شوند، که از جنبه آرشیو کردن بلندمدت دیتا دوره‌ای کوتاه به شمار می‌رود. این در حالیست که، به گفته مایکروسافت، DNAی سنتزی به مراتب بادوامتر است، به طوری که پتانسیل نگهداری از داده‌ها به مدت هزاران سال را دارد. شرکت مایکروسافت جزئیات پیشرفت عظیمی در کارش بر روی ذخیره‌سازی DNA سنتزی، به ویژه بر بهبود گذرداد داده‌ها، را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از اسلش‌گیر، این «اثبات مفهومی» موضوع یک مطالعه جدید از Microsoft Research و تیمی در لابراتوار سیستم‌های اطلاعات مولکولی دانشگاه واشینگتون (MISL) است، که راه را برای ذخیره‌سازی داده‌های جهان بر روی DNAی ساخته شده در لابراتوار، به جای نوارها و هارد درایوها، هموار می‌کند.  
 
گفتنی است مایکروسافت سال‌هاست که در حال کار بر روی ذخیره‌سازی داده‌ها بر روی DNA سنتزی بوده است؛ هدف این تکنولوژی خوش‌آتیه چاره‌جویی درباره مطالبات فزاینده برای ذخیره‌سازی داده‌ها بوده است.   
 
چرا DNA؟
کارتریج‌های نواری باید حداکثر حدودا هر سه دهه بازنویسی شوند، که از جنبه آرشیو کردن بلندمدت دیتا دوره‌ای کوتاه به شمار می‌رود. این در حالیست که، به گفته مایکروسافت، DNAی سنتزی به مراتب بادوامتر است، به طوری که پتانسیل نگهداری از داده‌ها به مدت هزاران سال را دارد.
آنچه مهم‌تر است اینکه DNAی سنتزی می‌تواند به طرز چشمگیری اثرات منفی دیتاسنترها بر محیط زیست را کاهش دهد، به طوری که مایکروسافت شواهدی را ارائه کرده که نشان می‌دهد این تکنولوژی استفاده از آب و انرژی را کمتر کرده و همچنین آلایندگی ناشی از گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد.

 


با این حال، ذخیره‌سازی دیتای با DNAی سنتزی تنها در صورتی که می‌تواند یک گزینه مناسب باشد که برای برخی موانع بزرگ چاره‌جویی شود. این تکنولوژی در حال حاضر به خاطر گذردهی اندک دیتا با محدودیت مواجه است، به ویژه از نظر نرخ نوشتن دیتا. به گفته مایکروسافت این یک مانع عمده بر سر را استفاده مقیاس‌وسیع از DNAی سنتزی است، و تازه این سوای هزینه‌های مرتبط با این تکنولوژی در حال حاضر است.
 
مایکروسافت در پست بلاگش با ذکر جزئیات این مطالعه اینگونه توضیح داده است:
یک گام مهم نهایی در این مسیر گنجاندن منطق دیجیتال در تراشه است تا امکان کنترل مجزای میلیون‌ها نقطه الکترود به منظور نوشتن کیلوبایت‌ها دیتا در هر ثانیه در DNA فراهم بیاید. از آن مقطع به بعد، ما پیش‌بینی می‌کنیم که این تکنولوژی به آرایه‌هایی خواهد رسید که حاوی میلیاردها الکترود قادر به ذخیره‌سازی مگابایت‌ها دیتا در ثانیه در DNA شوند. به این ترتیب عملکرد و هزینه ذخیره‌سازی DNA به طرز قابل توجهی به نوار نزدیک خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت ذخیره سازی DNAی سنتزی داده ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن های پلی ساکاریدی و ایمپلنت های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری می‌باشد.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • پیش بینی ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم در لرستان
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • کشف یک بدافزار روسی توسط شرکت امنیتی در فنلاند
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار متر مکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار مترمکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • اخذ موافقت نامه اصولی احداث واحد اتانول سنتزی در پتروشیمی فارابی
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی