Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی وزارت نفت در بازدید دو روزه از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی گفت: نظام جبران خدمات نیروهای قرارداد مدت‌موقت در حال بررسی است که پس از دریافت موافقت‌های لازم به‌زودی ابلاغ می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت بهره‌برداری نفت گاز زاگرس جنوبی، مهدی علی‌مددی در نشست با نمایندگان کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانکاری این شرکت در منطقه عملیاتی آغار و دالان، ساماندهی نیروهای قرارداد مدت‌موقت را از دغدغه‌ها و اولویت‌های اصلی معاونت توسعه و مدیریت سرمایه‌ انسانی وزارت نفت اعلام کرد و افزود: نظام جبران خدمات این نیروها مطابق دیگر نظام‌های قراردادی در حال تدوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح جزئیات این طرح گفت: این طرح در دو بخش سامان‌دهی عناوین شغلی و نظام جبران خدمات در حال انجام است و پس از دریافت موافقت‌های لازم، به‌زودی ابلاغ می‌شود.

معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی وزارت نفت همچنین از پیگیری جذب و تبدیل وضعیت استخدامی مشمولان ایثارگری طبق قانون جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران از سوی مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: بر اساس بند «و» ماده ۴۴ این قانون مشمولان یادشده که ۵۴۰۰ نفرند، در شرف انجام است و مشمولان بند «د» تبصره ماده ۲۰ نیز در شرف ابلاغیه رسمی هستند.

علی‌مددی در ادامه درباره ارزیابی طرح طبقه‌بندی مشاغل نیروهای پیمانکاری گفت: بهبود وضعیت نیروهای پیمانکاری متوقف نشده است و جاماندگان از این طرح شناسایی و بر اساس شرایط، در مورد آنها نیز اجرا می‌شود و رسیدگی به وضع نیروهای پیمانکاری و قراردادی تا زمان رسیدن به جایگاه قابل قبول ادامه دارد.

وی در ادامه به نیازهای کارکنان رسمی اشاره کرد و افزود: وضع نیروهای رسمی به‌ویژه در مناطق جنوبی مطلوب و شایسته نیست و مشکلات شغلی و معیشتی این نیروها که همگی در مشاغل حساس و حاکمیتی مشغول انجام وظیفه هستند، وضع مطلوبی ندارد.

معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی وزارت نفت افزود: در هشت سال گذشته اقدام‌های مؤثری در زمینه رفع نیازهای کارکنان شامل بهداشت و درمان، ترفیعات شغلی، تعدیل مدرک، حقوق و مزایا، ساختار سازمانی و... انجام نشده است و ما اکنون با انباشت مشکلات روبه‌رو هستیم، بنابراین ضروری است با اولویت‌بندی و به‌صورت آرام و کارشناسی نسبت به حل آنها  اقدام کنیم.

علی‌مددی، با اشاره به اینکه تحریم‌ها و کمبود تکنولوژی شرایط مدیریت کشور را سخت کرده است، گفت: با همفکری، همدلی و کار کارشناسی می‌توان مشکلات را به نحو مطلوب حل کرد.

وی در این سفر همچنین در نشستی تخصصی به میزبانی زاگرس جنوبی و با حضور مدیران این شرکت و شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی و خطوط لوله و مخابرات منطقه فارس به بررسی مسائل مرتبط با منابع انسانی پرداخت.

بررسی مسائل مرتبط با نیروی انسانی شرکت زاگرس جنوبی، شرکت‌های ملی پخش فرآورده‌های نفتی و خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس و شرایط موجود برای منابع انسانی شرکت‌های فعال در منطقه و برنامه‌های آینده از دیگر محورهای سفر معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی وزارت نفت به استان فارس بود.

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و هیئت همراه، طی روزهای شنبه و یک‌شنبه (سیزدهم و چهاردهم آذرماه) از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی و منطقه عملیاتی آغار و دالان بازدید و از نزدیک با کارکنان این شرکت دیدار و گفت‌وگو کردند.

منبع: شانا

کلیدواژه: مهدی علی مددی منابع انسانی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی نظام جبران خدمات زاگرس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟

تین نیوز

رانندگان کامیون با اشاره به عملکرد بسیار ضعیف بیمه تکمیلی در پرداخت هزینه به رانندگان، نسبت به انعقاد قرارداد با شرکتی که عملکرد مناسبی در این زمینه ندارد، اعتراض کردند.

به گزارش تین نیوز، رانندگان و کامیونداران در شبکه های اجتماعی این پرسش را مطرح کردند که آیا ارایه این خدمات ضعیف به رانندگان به دلیل نبود نظارت کافی به موضوع و مفاد قرارداد فی ما بین شرکت بیمه و کانون ها است یا نوعی زرنگی این شرکت و به صورت عمد از قبل طراحی شده و یا زیر کاسه نیم کاسه ای به نفع برخی افراد وجود دارد؟

به گفته آنان، بیمه تکمیلی رانندگان در بخش حمل و نقل جاده ای از بیش از  یک دهه پیش جاری است و رانندگان از این بیمه تکمیلی در مواقع عمل جراحی و سایر بیماری هایی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست، استفاده می‌ کردند.

رانندگان کامیون تاکید کردند: در آن زمان رانندگان تحت پوشش بیمه های تکمیلی البرز، دانا، آتیه سازان و...قرار داشتند اما در مجموع از خدمات دهی این بیمه ها رضایت آن چنانی نداشتند، ولی در عوض برای کارمندان شرکت های حمل و نقل که در سایه بیمه رانندگان با کارفرمایی کانون شرکت ها، تحت پوشش این شرکت های بیمه بودند، رضایت بخش بوده است.

به گفته آنان، متاسفانه با برنامه ریزی های از قبل صورت گرفته و غلط تیم مدیریت، این بیمه در سال 1402 بار دیگر به شرکتی منتقل شده و این سوال را مطرح می کند که در این نقل و انتقال منافع چه کسانی در شرکت مورد توجه بوده است؟

آنان افزودند: بیمه تکمیلی چند ماهی است که برای رانندگان جاده ای جاری است ولی متاسفانه در این مدت خدمات مطلوبی در پرداخت هزینه ها به رانندگان نداشته و اگر هم‌ داشته با کاهش درصد بیشتر از مبلغ فاکتور و پرداخت اندک مبلغ از فاکتور به بیمه گزار بوده که این موضوع باعث نارضایتی و اعتراض رانندگان نسبت به این بیمه زیان بار شده است.

به گفته آنان، با توجه به گزارش های ارسالی رانندگان و بیمه شدگان از سراسر ایران، اکثر افرادی که در بهمن ماه سال گذشته فاکتور های پزشکی را به این بیمه ارسال کردند هنوز بعد از گذشت حدود سه ماه هیچ مبلغی دریافت نکرده اند و با مراجعه بعضی از همکاران‌ در سامانه متوجه شدند که برخی فاکتورهای تحویلی به مددکاری، در هیچ کدام از مراحل پرداخت بیمه ثبت نشده است و معلوم نیست این فاکتورها بعد از تحویل به مددکاری سامانه در کجا گم شده و یا از بین رفته آیا سهل انگاری از بخش مددکاری بوده و یا از مدیریت؟ در هر صورت شرکت بیمه مسئول است و‌ باید پاسخگو باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • یک استقلالی آب پاکی را روی دست خطیر ریخت | افسوس برای جدایی هایی که نزدیک است
  • آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟
  • تعرفه‌های مدیریت خدمات دارویی سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد
  • دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با کارکنان راه و شهرسازی استان هرمزگان