Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران گفت:در دوران کرونا حدود ۱۰ هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی ساختیم و بر اساس گزارش‌ها از اسفندماه سال ۱۳۹۸ تا اول آذر ماه ۱۴۰۰ پیش ۸۰ مرکز بهداشت و درمان با بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفت.

محمدنبی گوهرگانی رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران در گفتگو با گسترش نیوز افزود: هر چند در دوران رکود کرونایی سال گذشته، نمایشگاه برگزار نشد، اما نمایشگاه‌ بیمارستان سازی با عنوان تجاری هاسپیتکس برای عرضه آخرین دستاوردهای صنعت بیمارستانی در کشور قرار است از ۲۳ تا ۲۶ اذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران میزبان مخاطبان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود:خوشبختانه امسال فضایی ایجاد شد که ششمین نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان سازی، تجهیزات و تأسیسات بیمارستانی همراه با تشکل‌های صنفی برگزار شود.

انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران یکی از انجمن‌های صنعت احداث کشور و متشکل از ۴۱ عضو است. ۱۰ شرکت مهندس مشاور و ۳۱ شرکت پیمانکار در این انجمن عضو هستند. از سال ۱۳۹۶ انجمن کار خود را آغاز کرده است.

گوهرگانی اظهار کرد: انجمن تلاش می‌کند، به ارتقای سطح کمی و کیفی پروژه‌های بیمارستان سازی کمک کند. در ابتدا همراه با چند فعال این حوزه به عنوان هیئت مؤسس مذاکرات را انجام دادیم. در ادامه با اتاق بازرگانی نیز صحبت‌هایی شد.

اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ انجمن به صورت رسمی کار خود را شروع کرد. در سال‌های اول تأسیس انجمن، فعالیت‌های مؤثرتری را داشتیم. با شیوع کرونا ویروس امکان ارتباط‌گیری با دستگاه‌های دولتی کمتر گردید اما فعالیت ما به صورت کامل متوقف نشد.

وی افزود: در کشور توجه به سمت کرونا و اپیدمی بیشتر بود. در این دوران هم زمان با اجرای فعالیت‌های خود مراقب همکارانمان بودیم که گرفتار بیماری نشوند.

متأسفانه در این مدت ۷ نفر از بهترین همکارانمان را به علت ابتلا به کرونا از دست دادیم. حسین کوشافر، فاضل عزیزی پور، سعید برگ بیدی سنگچویی، محمد پیشوایی، سید شهاب الدین سبحانی، علیرضا نیک کار و مسرور وثوقی از جمله همکارانی بودند که در اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.

ساخت بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در دوران کرونا

رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران تأکید کرد: اگرچه کرونا برای کشور مشکل‌ساز شد اما نقاط ضعف و قوت سیستم بهداشت و درمان کشور را نیز آشکار کرد. نقش برجسته و مؤثر کادر بهداشت، درمان و صنعتگران بیمارستان سازی نیز در این دوران مشخص شد.

اجازه ندادیم، کرونا فعالیت همکاران ما را در این ایام متوقف کند. در دوران کرونا حدود ۱۰ هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی ساختیم و بر اساس گزارش‌ها از اسفندماه سال ۱۳۹۸ تا اول آذر ماه ۱۴۰۰ پیش ۸۰ مرکز بهداشت و درمان با بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفت.

در گذشته بعد از تحویل بیمارستان‌ها ۲ تا ۳ سال برای تجهیز، زمان لازم بود اما در دروان کرونا شرایط متفاوت شد. به علت نیاز شدید اعتبارات لازم به سرعت تامین و در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. در سال چهارم فعالیت انجمن هستیم و ارتباط خوبی با متولیان ساخت بیمارستان داریم.

گوهرگانی خاطرنشان کرد: نهادهای دولتی باید به این تصمیم‌گیری برسند که بخشی از اختیارات حاکمیتی را به تشکل‌ها واگذار کنند. این روند باید به قانون تبدیل شود. با انعطاف و تغییر در قوانین بالادستی، تشکل‌ها در ارتقا کمی، کیفی و انتخاب نوع بیمارستان به دولتمردان کمک خواهند کرد. بیمارستان‌های ما در همه نقاط کشور آمادگی لازم برای بیماران کرونا و شرایط اپیدمی را نداشتند. دولت و وزارت بهداشت مجبور شدند، در هر شهرستان یک یا دو بیمارستان را به بیماران کرونایی اختصاص دهند.

ضرورت توجه به مهندسی پزشکی در کشور

وی افزود: در خیلی از شهرستان‌ها تنها یک بیمارستان وجود داشت و شرایط سختی ایجاد شد. در نتیجه بیماران به بیمارستان‌های هم‌جوار منتقل شدند. از مسئولان خواستیم در طراحی بیمارستان‌های جدید، نگاه دوگانه داشته باشند تا بیمارستان‌هایی با عملکرد دوگانه برای بیماری‌های همه‌گیر و بیماری‌های عمومی طراحی شوند.

راهرو و سیستم‌های مجزا و شرایط قرنطینه برای بیمارستان‌ها باید ایجاد شود. این امکان وجود دارد که در سال‌های آینده بیماری ویروسی دیگری شیوع پیدا کند و ما نیاز به بیمارستان‌های جدید داشته باشیم. متأسفانه علیرغم نیازهای ایجاد شده، تاکنون به این موضوع توجه ای نشده است.

از دولتمردان خواستیم، نواقص عملکرد بیمارستان‌ها را در بیماری‌های ویروسی همه‌گیر را به ما گزارش دهند. همکاران مشاور ما در طراحی‌ها از این آمارها استفاده خواهند کرد.

تا به این لحظه پاسخی به درخواست ما ارسال نشده است. ان شاالله بعد از اپیدمی کرونا فرصتی ایجاد شود و مسئولان به بحث مهندسی پزشکی نیز توجه بیشتری کنند.

رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران در ادامه گفت: انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران در همه نمایشگاه‌های تخصصی شرکت می‌کند. شرکت در نمایشگاه‌ها هیچ آورده مالی برای انجمن ندارد. ما کارخانه تولیدی و تجهیزاتی نیستیم و رتبه‌بندی سازمان برنامه و بودجه را داریم.

در یک مکانیسم خاصی به ما کار می‌دهند. نگاه انجمن برای شرکت در نمایشگاه نگاه مادی نیست. انجمن نگاه سخت گیرانه ای در عضوگیری دارد. اعضا باید حداقل ۳ بیمارستان طراحی و اجرا کرده باشند و اگر این شرط نبود، تعداد اعضای ما بیش از ۱۵۰ نفر می‌شد. این محدودیت به علت توجه ویژه به کیفیت تشکل است.

دستاوردهای برگزاری نمایشگاه بیمارستان سازی

گوهرگانی اظهار کرد: ۴۱ شرکت عضو انجمن صدور بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های بعد از انقلاب را طراحی و اجرا کرده‌اند.

نمایشگاه محلی برای حضور مجموعه‌های تأسیساتی، تجهیزاتی و تجاری هستند. عموماً دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت از نمایشگاه بازدید دارند و برای آشنایی با فروشندگان و سازندگان تجهیزات به نمایشگاه می‌آیند. انجمن نیز کار خود را به مجموعه‌ها معرفی می‌کند.

در این سال‌ها جایگاهی برای داوری و حکمیت در مورد اختلافات بین کارفرماها و پیمانکاران نداشته‌ایم اما جایگاه مشورتی بین مجموعه‌ها پیداکرده‌ایم.

وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی زیادی در سطح شهرستان‌ها داریم. از نظر قانونی اگر شهری ۳ بیمارستان داشته باشد، شرایط احراز و ایجاد دانشگاه علوم پزشکی را خواهد داشت. تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی خیلی بیشتر از تعداد استان‌ها است. نمایشگاه محلی برای عرضه آخرین دستاوردهای موجود در کشور است.

رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران تأکید کرد: کرونا جایگاه صنعت بیمارستان سازی را بسیار ارتقا داده است و به عنوان یک نیاز مطرح شده است. اگر کرونا نبود، بحث افزایش ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز موضوعیت نداشت.

در گذشته آموزش نیاز اولیه کشور بود اما در حال حاضر در افکار عمومی بعد از اشتغال، بهداشت و درمان نیاز اولیه شده است. در روزهای اوج کرونا متأسفانه برای یک‌تخت مراقبت ویژه باید به چند نفر متوسل می‌شدیم. در ۸ سال گذشته تخت‌های مراقبت ویژه ما دو برابر شده و اگر تخت‌ها اضافه نمی‌شد، در برابر کرونا تلفات بیشتری می‌دادیم.

استاندارهای صنعت بیمارستان سازی در ایران

گوهرگانی ضمن اشاره به استاندارهای بیمارستان سازی خاطرنشان کرد: استانداردهای بیمارستانی را وزارت بهداشت تهیه می‌کند و متأثر از بودجه است. منابع محدودی برای یک نیاز مشخص وجود دارد و باید با همین منابع فضای فیزیکی را درست کنیم تا مردم بهترین استفاده را از خدمات بهداشتی و درمانی کنند.

وی افزود: باید اعتبارات بخش بهداشت و درمان بهتر دیده شود. همچنین با فرمول‌هایی بخش خصوصی را باید تشویق به سرمایه‌گذاری کنیم. بیش از ۹۵ درصد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حوزه ما پزشکان هستند. بخش بهداشت و درمان به عنوان یک بیزینس غیرتخصصی پزشکی مطرح نشده است.

سرمایه‌گذار غیرپزشک در بخش بهداشت و درمان باید حضور یابد تا صنعت بیمارستان سازی در ایران رونق بگیرد. سرمایه‌های زیادی هست که می‌تواند به این بخش ورود کند. صنعتگران می‌توانند در این حوزه فعال شوند. همچنین دولت می‌تواند این نکات را در سیاست‌گذاری‌ها و تعرفه گذاری‌ مشخص کند.

ارتقا فرهنگ بیمارستان سازی با برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی

گوهرگانی اظهار کرد: بیمارستان کارخانه نیست. پزشک متخصص و معروف بیمارستان را به یک برند تبدیل می‌کنند. صنعتگر بیمارستان را می‌سازد اما برای جذب بیمار نیاز به پزشک متخصص دارد. البته نباید فراموش کرد که اکثر فعالیت‌ها در کشور ما فعالیت خانوادگی است. با توجه به شیوع کرونا و گسترش تأسف‌بار بیماران سرطانی بخش‌های خصوصی ابراز تمایل برای سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اگر نگاهی به کلینیک‌های بهداشت و درمان شهری کنیم، شاهد ورود سرمایه‌گذاران به حوزه زیبایی هستیم.

درآمد در این حوزه بیشتر است. در کنار خدمت‌رسانی پزشکان عمومی، آزمایشگاهی و درمانی، خدمات زیبایی نیز ارائه می‌شود. سرمایه‌گذار به دنبال درآمد است و در هر حوزه‌ای که راحت‌تر کسب سود کند، به آن حوزه جذب می‌شوند.

وی افزود: نمایشگاه هدف خاصی را دنبال می‌کند. اگر تبلیغات رادیو و تلویزیونی گسترده‌تر شود، صنعت بیمارستان سازی بهتر شناخته می‌شود. مردم با شناخت پدیده بیمارستان سازی و فرآیند ساخت بیمارستان باید آشنا شوند. بیمارستان تنها اسکلت و ساختمان نیست. بیمارستان نیازمند تجهیزات، تخت، گاز طبی، اتاق عمل و... است.

رئیس انجمن شرکت‌های بیمارستان ساز ایران در پایان گفت: نمایشگاه‌ها باید به حوزه نگه‌داری بیمارستان‌ها توجه بیشتری کنند. دانشگاه‌های علوم پزشکی بودجه کمی دارند و به ندرت به بحث نگه‌داری توجه می‌کنند. اگر بیمارستان نو را تحویل افراد غیرحرفه‌ای بدهیم، در مدت‌زمان کوتاهی بیمارستان مستهلک می‌شود.

آیین‌نامه‌های لازم برای نگه‌داری پروژه‌های بیمارستانی تعریف نشده است. به علت محدودیت بودجه و قوانین به کیفیت اجرا و بحث نگه‌داری توجه نمی‌شود. بحث نگه‌داری به عنوان فرهنگ‌سازی باید در مدارس آموزش داده شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی تخت بیمارستانی صنعت بیمارستان بیمارستان سازی بهداشت و درمان بیمارستان ها نمایشگاه ها نگه داری ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۱۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا

این روزها یکی از بزرگترین تفریحات انسان مدرن زدن به قلب طبیعت و سپری کردن چند روزی در دل جنگل و کوهستان است. - اخبار بازار -

ویلاسازی نسبت به چندین سال پیش رونق بسیاری یافته و افراد زیادی با سودای زندگی در جوار طبیعت به شرکت ساخت ویلا مراجعه می کنند تا ویلای مد نظرشان را آنطور که می خواهند طراحی کنند و بسازند. همین موضوع باعث شده تا نرخ مراجعه به شرکت ساخت ویلا نسبت به قبل افزون شود. در این بین شرکت های زیادی وجود دارند که هر کدام با ارائه آفرها و خدمات مختلف سعی در جذب مشتری دارند. اما چگونه می توان بهترین شرکت ساخت ویلا را انتخاب کرد؟

قبل از هر چیز باید بگوییم که بهترین  شرکت ساخت ویلا  یقینا تجربه و سابقه درخشانی در این حوزه دارد. بنابراین اولین چیزی که به آن می نگرید باید پروژه های موفقی باشد که شرکت مورد نظر شما اجرا نموده است. این پروژه ها بی شک ویترین کار یک شرکت ساخت ویلا محسوب می شوند و حرف های زیادی در مورد توانمندی آن شرکت برای گفتن دارند. اجرای شهرک های مسکونی یکی از مهمترین مواردی است که باید در کارنامه کاری یک شرکت ساخت ویلا دیده شود. پیمانکاری ابنیه، ساخت ورزشگاه، ساخت شهرک های صنعتی، انبوه سازی و ساخت و ساز آپارتمان هر کدام به نوعی می توانند حکم یک ستاره را در کارنامه کاری شرکت ساخت ویلا داشته باشند.

بنابراین قبل از اینکه بخواهید با شرکت ساخت ویلا قرارداد ببندید به سابقه کاری آن توجه داشته باشید. اجرای پروژه های متنوع نشان از توانایی، خلاقیت و کاربلد بودن مجموعه دارد. بسیار مهم است که شرکت ساخت ویلا، تیمی قوی از مشاوران خبره داشته باشد که بهترین راهنمایی را مطابق با بودجه و سلیقه شما ارائه دهند. بی شک سلیقه های مختلفی در راستای طراحی دکوراسیون داخلی، نمای ویلا و حتی طراحی آبنما و استخر ویلا وجود دارد. پوشش دهی تمام سلیقه ها از ویژگی های بهترین شرکت ساخت ویلا می باشد.

چگونه مشاوره طراحی ویلا  دریافت کنیم؟

افرادی که قصد ساخت ویلا دارند به دلیل عدم آشنایی با زیر و بم های طراحی ویلا ممکن است در این مسیر دچار چالش شوند و سوالات زیادی در ذهن آن ها ایجاد شود. به عنوان مثال اینکه کدام نما برای ویلای آن ها بهتر است؟ دکوراسیون داخلی به چه سبکی باشد؟ چگونه می توان از هزینه های ساخت ویلا کم کرد؟ طراحی فضای سبز به چه شکل باشد؟ و هزاران مورد دیگری که می توانند در هزینه نهایی پروژه و خروجی کار دخیل باشند. بسیار مهم است مشاوره طراحی ویلا جامع، کامل و دقیق باشد. تیم طراحی ویلا باید بتواند نیاز شما را در طراحی و ساخت ویلا به بهترین وجه ممکن برآورده سازد.

 

این روزها سبک های زیادی همچون سبک مینیمال، سبک بومی، سبک یونانی، سبک روستیک و سبک های مدرن در طراحی ویلا روی کار آمده اند. بنابراین طراحی ویلا به سبک ده بیست سال گذشته دیگر بازار ندارد. اگر می خواهید زیباترین ویلای امروزی با حال و هوای دلخواه تان را داشته باشید، باید از تیم خبره برای مشاوره طراحی ویلا کمک بگیرید. این تیم خبره به شما کمک می کنند تا با توجه به متراژ زمین، موقعیت زمین، بودجه، سلیقه، ترندهای روز و شرایط اقلیمی و بافت جغرافیایی بهترین ویلا را بسازید.

با وجود اخباری که هر روز در مورد پروژه های شکست خورده ساخت ویلا می شنویم، بیشتر و بیشتر به این موضوع پی می بریم که دریافت مشاوره و راهنمایی از متخصصین این امر تا چه حد اهمیت دارد. پروژه ساخت ویلا پروژه ای نیست که بتوان درمورد آن ریسک کرد و اجرای آن را به افرادی کم تخصص و کم تجربه سپرد. بی شک دریافت نتیجه درخشان نیاز به ایده های درخشان دارد.

مزایای همکاری با شرکت انبوه سازی چیست؟

انبوه سازی جزو پروژه های زمان بر، پر هزینه و حساس است. بنابراین اجرای آن نیاز به یک مدیریت پروژه قوی دارد. بی شک اجرای پروژه های انبوه سازی نیاز به تیمی متشکل از متخصصان خبره و قوی دارد که هر کدام در فیلد کاری خود درجه یک و توانا هستند. انبوه سازی نیاز به دریافت مجوزهای قانونی، تجربه، بودجه کافی، اعتبارسنجی و دانش دارد. به همین دلیل است که بسیاری از انبوه سازان بعد از مدتی فعالیت از صحنه محو می شوند. دلیل پایداری و موفقیت شرکت های انبوه سازی موفق را می توان دانش و تخصص این مجموعه ها و حرکت آگاهانه و حرفه ای در این مسیر دانست.

شرکت آذرپاد تیسفون  به عنوان یکی از قوی ترین شرکت های انبوه سازی و مشاورین خبره در زمینه طراحی ویلا و ساخت ویلا، شما را در این راستا همراهی خواهد کرد. بی شک اعتماد شما بزرگترین سرمایه ماست و از این اعتماد پاسداری خواهیم کرد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری