Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از reuters، سه‌ماه پایانی سال یکی از شلوغ‌ترین فصل‌های شرکت اپل است، زیرا بسیاری از مصرف‌کنندگان قبل از کریسمس به دنبال خرید محصولات آن به عنوان هدیه هستند. با این حال، پس از عرضه آیفون ۱۳ و آیپد‌های جدید در ماه آبان، یک تهدید بزرگ متوجه اپل شد، زیرا این شرکت برای مقابله با کمبود جهانی تراشه و اختلالات زنجیره تامین تلاش می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم کوک، مدیر اجرایی شرکت اپل، در ماه آبان به رویترز پیش بینی کرده بود که تاثیر چالش‌های زنجیره تامین در سه ماهه فروش آخر سال بدتر از سه ماهه قبل خواهد بود. گفتنی است در ماه آبان، برای اولین بار در بیش از یک دهه، مونتاژ آیفون و آی‌پد به دلیل محدودیت‌های زنجیره تامین و محدودیت‌های استفاده از برق در چین برای چند روز متوقف شد.

در دو ماه پایانی سال، تخصیص مجدد اجزای مشترک مونتاژ آی‌پد منجر به تولید حدود ۵۰ درصد کمتر از میزان قابل تصور شد. همچنین پیش‌بینی تولید برای نسل‌های قدیمی آیفون نیز حدود ۲۵ درصد کاهش یافت. علاوه بر این،  هفته گذشته نیز بلومبرگ گزارش داد اپل به تامین کنندگان قطعات خود گفته بود که تقاضا برای سری آیفون ۱۳ کاهش یافته است.

بیشتربخوانید

افشای قرارداد محرمانه رئیس اپل با چین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل ضرر اپل کمبود تقاضا ضرر مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک

سعید ترکی گفت: تناژ بارگیری این اداره‌کل در این مدت با تلاش‌ شبانه‌روزی و فعال‌سازی ایستگاه‌های دارای پتانسیل بارگیری در محور غرب، به ٩٣ میلیون تن_کیلومتر رسید.

وی خاطر نشان کرد: بارگیری در راه آهن منطقه اراک با شاخص تن کیلومتر مبدا _مقصد نیز با رشد ۶۰ درصدی همراه است.

مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک، با توجه به موقعیت خاص راه‌آهن منطقه اراک و قرار گرفتن در مسیر کارخانجات و واحدهای تولیدی عنوان کرد: حمل و نقل ریلی جزو ارزان‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های حمل و نقلی بار در کشور است و راه آهن با تمهیداتی که در راستای جذب بار اندیشیده، امکان حمل بار واحدهای تولیدی استان‌های قرار گرفته در حوزه استحفاظی راه آهن منطقه اراک را دارد.

ترکی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های راه آهن، حمایت از صنایع تولیدی است و راه‌آهن منطقه اراک نیز با تمام صاحبان و متقاضیان حمل بار در حوزه استحفاظی خود برای انتقال بار از جاده به روی ریل و ارسال آن به مقاصد مختلف آماده همکاری است.

وی یاد آور شد: صاحبان بار و واحدهای تولیدی می‌توانند با انتقال بار خود از جاده به ریل، سهم عمده‌ای در کاهش ترافیک جاده‌ای ایفا کنند و همچنین با توجه به کاهش چشمگیر مصرف سوخت نسبت به حمل و نقل جاده‌ای به کاهش آلودگی هوا کمک کنند.

محدوده راه‌آهن اراک شامل ۵۴۵ کیلومتر خطوط ریلی در پنج استان قم، مرکزی، لرستان، همدان و کرمانشاه است که ۲۱ ایستگاه را تحت پوشش دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار شالیزار آمل
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناور‌های صیادی گلستان
  • کاهش ۳۵ درصدی سرقت در شهرستان ارومیه
  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • افزایش ۹ درصدی دستگیری؛ کاهش ۲۲ درصدی سرقت
  • قیمت طلا و سکه امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک
  • کاهش ۰.۴۷ درصدی قیمت جهانی نفت
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی