Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@10:06:37 GMT

اصل وحدت محور سیاست ها و تصمیمات کلان موتلفه است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۷۵۳۲

اصل وحدت محور سیاست ها و تصمیمات کلان موتلفه است

ایسنا/قم دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفت: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.

اسدالله بادامچیان در سیزدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی که صبح امروز در سالن همایش های دارالولایه برگزار شد، با بیان اینکه دوره دوازدهم حزب موتلفه بسیار سخت و پرکار بود اظهار کرد: دولت و دستگاه های مرکزی اکثرا در اصلاح طلبان بود که تمایل به سازش با غرب داشتند که با مشی انقلابی موتلفه مغایر بود و سیاست های غلط کشور را دچار نابسامانی و تورم و مفاسد گوناگون کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در این دوران باید به مصلحت انقلاب و سیاست کلان تحمل می کردیم و در زمینه مطالبه گری باید با تدبیر خاصی حرکت می کردیم تا دشمنانی که چشم به اغتشاش در کشور داشتند سواستفاده نکنند و گذار از این مرحله با نهایت آرامش و رای مردم و کنار گذاشتن جریان های غیرهمراه به سرانجام برسد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه افراط و تفریط های گوناگون کار را در این دوره برای دوست داران انقلاب مشکل کرده بود تصریح کرد: اختلافات داخلی اصولگرایی خطر خروج از خطوط صحیح را بالا می برد ولی موتلفه توانست با عنایت الهی وتدبیر مسوولان و همت یاران، در سایه سار ولایت این دوران را به پایان بیاورد.

وی با اشاره به افزایش هزینه های حزب به سبب تورم و رکود اقتصادی خاطرنشان کرد: با وجود این مشکلات توانستیم حزب را به خوبی اداره کنیم و بدهی های معوقه را پرداخته و سامان مالی برقرار کنیم.

بادامچیان گفت: در عین این مشکلات در تمام صحنه های سیاسی حضور پرشور داشتیم و در شورای وحدت و شورای ائتلاف نیز عضویت پیدا کردیم و در استان ها نیز کمک به برقراری وحدت صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در این دوران پنج انتخابات مهم داشتیم گفت: یکی انتخابات شورایاری ها و محله یاری های تهران بود که اصلاح طلبان به دنبال پیروزی در آنها برای مقدمه چینی برای انتخابات ریاست جمهوری و مجلس آینده بودند و موتلفه با سازماندهی نیروها توانست ۷۰ درصد به موفقیت برسد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به انتخابات مجلس یازدهم بیان کرد: در این انتخابات با شعار وحدت وارد شدیم و از استان ها هم خواسته شد تا افراد واجد شرایط با ۹ شاخص انتخاب شوند؛ ۲۷ نفر از اعضای تهران نیز برای مجلس معرفی شدند و در مسیر وحدت سه نفر در لیست نهایی قرار گرفتند و رای خوبی هم کسب کردند.

وی با بیان اینکه در انتخابات مجلس یازدهم حدود ۵ هزار و ۳۰۰ نشست با اعضای شورای ائتلاف و دیگران برگزار شد گفت: حدود ۲۰۰ جلسه برای تفاهم بین نامزدهای رقیب برگزار شد؛ ۴۶۰ گزارش انتخاباتی دریافت شده و بیش از ۵ هزار پیامک در این خصوص برای اعضا ارسال شده است.

بادامچیان بیان کرد: انتخابات ریاست جمهوری یک فعالیت انتخابات نبود بلکه یک نبرد بود و اصلاح طلبان با دیگر گروه ها به مقابله پرداختند و در بین اصولگرایان بین اینکه چه کسی می تواند راهگشا باشد و می تواند مشکلات را حل کند بحث بود و نهایتا موتلفه با تکیه بر وحدت آیت الله رئیسی به عنوان نماینده و کاندیدای راهگشا انتخاب شد.

وی گفت: ۲۰۰ مورد تجمع انتخاباتی داشتیم و تنها در تهران ۱۰۰ هزار پوستر رئیس جمهور منتخب توزیع شد. در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز کار عظیمی صورت گرفت و ۵ هزار نفر در کشور شناسایی شدند که در ۱۴ رشته دانشگاهی و ۱۱ گروه تخصصی تقسیم شدند.

بادامچیان بیان کرد: سیاست کلان موتلفه در تمام این بخش ها همکاری، همفکری و تعامل با حفظ سیاست های اصلی است.

وی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفت: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالد مشعل: آینده از آن حماس است

رئیس جنبش حماس در خارج، ضمن تأکید بر اینکه آینده از آن این جنبش است، گفت آنچه در غزه رخ می‌دهد یک تجاوز نابرابر است که ویرانی بی‌سابقه‌ای را به بار آورده است.

به گزارش ایسنا، خالد مشعل، رئیس جنبش حماس در خارج در مصاحبه با روزنامه سوئیسی «نویه زورشر زایتونگ» (NZZ) که به زبان آلمانی منتشر می‌شود، درباره جنگ غزه، آینده جنبش حماس و تجاوزات رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

خالد مشعل به خبرنگارانی که این مصاحبه را با وی انجام دادند، گفت اطمینان دارد که آینده از آن جنبش حماس است و این جنبش قبلا هم در معرض چالش‌های زیادی قرار گرفته اما توانسته به‌رغم آن به فعالیت خود ادامه دهد.

خالد مشعل در این مصاحبه که در قطر انجام شد، گفت: میزان قدرت در جنگ غزه نابرابر است اما جنبش حماس توانایی بهبود و بازسازی خود را دارد. افکار عمومی جهانی به شدت علیه اسرائیل شده‌اند و دلیل آن کشتار ده‌ها هزار نفر در غزه توسط رژیم اشغالگر است. این مسئله ثابت می‌کند که جهان دارد درک می‌کند که حق با ماست.

وی گفت: حمله هفتم اکتبر تحول مهمی در جنگ علیه اشغالگران بود که ثابت کرد ملت فلسطین اشغال را نمی‌پذیرد و برای پایان دادن به آن تلاش می‌کند.

مشعل کشته شدن غیرنظامیان صهیونیست در حملات حماس را تکذیب کرد و گفت: به خاطر حمله رژیم صهیونیستی غزه اکنون به ویرانه و آوار تبدیل شده است و ده‌ها هزار نفر شهید شده‌اند. ملت‌هایی با این مسئله مواجه می‌شوند که به خاطر رها کردن خودشان از اشغال مبارزه می‌کنند. همین اتفاق در ویتنام، افغانستان و عراق رخ داد اما این مسئله هرگز اراده ملت ما را که به دنبال آزادی هستند، در هم نمی‌شکند.

رئیس حماس در خارج گفت: رهبری حماس مکانیسم مشخصی برای اتخاذ تمام تصمیمات از جمله تصمیمات نظامی دارد اما اینکه چگونه این تصمیمات را اتخاذ می‌کند مسئله‌ای است که تنها به رهبری حماس مربوط است.

خالد مشعل در جواب سؤالی درباره اختلافات در جنبش حماس تاکید کرد: تمام جناح‌های حماس در هماهنگی کامل فعالیت می‌کنند. در داخل جنبش حماس رهبران سیاسی و نظامی در تصمیم‌گیری‌ها تأثیر دارند. تمام تصمیمات همواره در چارچوب یک نهاد گرفته می‌شود. کاملا طبیعی است که اختلاف محیط‌ها منجر به اختلاف در تجربه‌ها و دیدگاه‌ها می‌شود و در هر جنبشی رویکردهای متفاوت و متنوعی دیده می‌شود اما با این حال جنبش حماس از نظر پایبندی به نهاد خود ممتاز است و در عملکرد داخلی خود و روش تصمیم‌گیری از دموکراسی برخوردار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چهره‌های با سابقه در فهرست ۹۰ نفره دور دوم انتخابات مجلس/در کدام کلان شهرها انتخابات به دور دوم کشیده شد؟
  • مروری بر شرایط و تصمیمات تعیین شده برای حج تمتع ۱۴۰۳
  • بازگشت مقتدی صدر به عرصه سیاست عراق؛ سناریوی بعدی چیست؟
  • تصمیمات جدید بانک مرکزی به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات
  • نشست فوق‌العاده اتحادیه اروپا با محور حملات تنبیهی ایران
  • نشست فوق العاده اتحادیه اروپا با محور حملات تنبیهی ایران
  • جنبش صدر عراق به عرصه سیاست بازمی‌گردد؟
  • خالد مشعل: آینده از آن حماس است
  • متکی: مجلس باید صحن محور باشد نه ریاست محور
  • بادامچیان: اسرائیل هم اکنون در حال انحلال است