Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد، رئیس پلیس فتا استان کرمان با بیان اینکه تماس تلفنی با واتس اپ "watsapp" شگرد دیگر مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب بانکی افراد است، گفت: مجرمان سایبری در پی تماس از طریق واتس اپ با شهروندان و اعلام اینکه شما در مسابقه رادیویی برنده فلان مبلغ شده‌اید و برای دریافت جایزه خود راهنمایی‌های کارشناس ما را انجام دهید شهروندان را فریب می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: کلاهبرداران با اعلام اینکه افراد سرشناس در استودیو حضور دارد و با تقلید صدا و اعلام برنده شدن مخاطب، با ترفند‌های ماهرانه افراد را به پای عابربانک کشانده و اطلاعات همراه بانک را دریافت کرده و به بهانه اینکه پیامی حاوی کد ثبت نام برای شما ارسال خواهد شد، از شهروندان می‌خواهند کد ارسالی را به آن‌ها اعلام کنند غافل از اینکه کد ارسالی رمز پویا بانکی شهروندان است و با داشتن این کد به راحتی از حساب بانکی فرد را خالی می‌کنند.

این مسئول انتظامی تأکید کرد: توجه داشته باشیم که در اجرای مسابقات زنده رادیوئی و تلویزیونی اولویت تماس با متقاضیانی است که ثبت نام کرده اند و ارتباط با این افراد نیز از خطوط تلفن ثابت شهری انجام خواهد شد.

رئیس پلیس فتا استان کرمان عنوان کرد: در صورت تماس‌های مشکوک در watsapp از جواب دادن به آن‌ها خودداری کنید، زیرا این افراد به قدری زیرک هستند که با ترفند‌های ماهرانه شما را در دام می‌اندازند.

سرهنگ یادگار نژاد گفت: این مجرمان معمولا اطلاعات شخصی و هویتی و اطلاعات بانکی نظیر شماره کارت‌های شما را از قبل جمع‌آوری و ادعا دارند، سامانه‌ای در اختیار دارند که تمامی اطلاعات شما را می‌توانند ببینند و از این روش اعتماد افراد را جلب می‌کنند.

او گفت: مجرمان سایبری ابتدا اطلاعات همراه بانک را از شما گرفته و با روش اینکه تماس watsapp را قطع نکنید و پای عابر بانک بروید، شما را ترغیب می‌کنند، تا مبالغی که در کارت‌های دیگرتان موجود است، آن‌ها را در یک کارت تجمیع کرده و حتی مبالغی را برای جلب اعتماد، به آن حساب واریز می‌کنند.

سرهنگ یادگارنژاد تصریح کرد: کلاهبرداران پس از وارد شدن به همراه بانک ابتدا رمز عبور را تغییر می‌دهند که نتوانید به حساب کاربری دسترسی داشته باشید، به این ترتیب به راحتی حساب را تخلیه می‌کنند و نکته دیگر اینگه این افراد معمولا ساعات پایان شب را برای کلاهبرداری انتخاب می‌کنند تا با خیال آسوده کار خود را انجام دهند.

او افزود: مجرمان سایبری در این نوع کلاهبرداری‌ها فقط و فقط با همکاری خود مال‌باخته موفق می‌شوند پس کافی‌است هوشیار باشیم و این زنجیره را قطع کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار این افراد قرار ندهید تا کلاهبردار در انجام عمل مجرمانه خود ناکام بماند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واتس اپ مجرمان سایبری مجرمان سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین واتس‌اپ را فلج کرد

ایتنا - دولت چین پس از مسدود کردن واتس‌اپ در سال ۲۰۱۷، اینبار کمپانی اپل را مجاب کرده تا این پیام‌رسان محبوب را که بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان دارد، از اپ‌استور این کشور به‌طور کلی حذف کند.
نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی در دولت چین باعث شد تا کمپانی مادر متا با زیرمجموعه‌های نرم‌افزاری خود فیس‌بوک و اینستاگرام از سال ۲۰۰۹ و پلتفرم محبوب واتس‌اپ از سال ۲۰۱۷ در این کشور مسدود شده و از دسترس کاربران خارج شود.

هرچند برخی از کاربران چینی در طی این سال‌ها با استفاده از vpn از این پلتفرم‌ها استفاده می‌کردند، اما با درخواست جدید دولت چین از کمپانی اپل، مبنی بر حذف واتس‌اپ و تردز از اپ‌استور این کشور به ملی دسترسی کاربران چین از این نرم‌افزارها قطع می‌شود.

سخنگوی اپل به وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید: «ما موظف هستیم تا حتی در صورت مخالفت، از قوانین کشورهایی که در آن فعالیت داریم، پیروی کنیم.»

این اولین‌بار نیست که دولت چین از این دست سانسورها انجام می‌دهد. پیش از این پلتفرم‌های غربی دیگری از جمله جیمیل، یوتیوب، اسنپ‌چت و اسپاتیفای نیز در چین سانسور شده‌اند.

چین یکی از مهم‌ترین بازارهای اپل در جهان است. «تیم کوک»، مدیرعامل غول فناوری ماه گذشته از این کشور بازدید کرد تا یک فروشگاه جدید در شانگهای افتتاح کند.

«مارک زاکربرگ»، مدیرعامل متا چند سال قبل گفته بود که واتس‌اپ بیش از ۲ میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و در فوریه گذشته اعلام شد که تردز بیش از ۱۳۰ میلیون کاربر جهانی دارد.

دیگر خبرها

  • چین واتس‌اپ را فلج کرد
  • تردز و واتس‌اپ از اپ‌استور چین حذف شد
  • تغییر تاریخ آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت
  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها/ واریز یارانه جدید به حساب این افراد
  • امکان ثبت نام مجدد در آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت
  • امکان ثبت‌نام مجدد در آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت
  • کلاه‌برداری مجرمان سایبری با ارسال پیام با مضمون دریافت کالابرگ
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • ترفند این زن برای خالی کردن حساب دایی‌اش همه را بهت زده کرد! | ویدئو