Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوران یکی از شرکتهای دانش‌بنیان موفق به تولید محصولی شدند که در شناسایی و تعیین غلظت عناصر مختلف در صنایع نفت و گاز و همه آزمایشگاه‌های مراکز علمی ‌و تحقیقاتی کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد کارگر شورکی، مدیرعامل این شرکت‌ دانش بنیان با بیان این‌که این محصول برنده دوم مسابقه «کارویا» در قسمت دوم این مسابقه شده است و به دنبال جذب سرمایه یک میلیارد تومانی از طریق تامین مالی جمعی است، گفت: عنوان محصول ما برای جذب سرمایه‌های مردمی ‌در طرح تامین مالی جمعی «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار» است که در شناسایی و تعیین غلظت عناصر مختلف در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، علوم پزشکی، داروسازی، آب و فاضلاب، محیط زیست، آزمایشگاه‌های صنایع غذایی و همه آزمایشگاه‌های مراکز علمی ‌و تحقیقاتی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این دستگاه در صنایع آب، فاضلاب، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی‌ به همراه یک ماده مصرفی به عنوان واکنش‌گر استفاده می‌شود و قیمت آن حداقل یک‌سوم تا یک‌چهارم نمونه خارجی است و با دو کمپانی بزرگ در ژاپن و آمریکا رقابت می‌کند. 

کارگرشورکی خاطرنشان کرد: ماده مصرفی واکنش‌گر توسط شرکت ما تولید و به همراه دستگاه ارائه می‌شود. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما کاملا تخصصی و ‌های‌تک است که در آزمایشگاه‌های فعال و صنایع مادر کشور استفاده می‌شود و به‌طور غیرمستقیم مردم با آن ارتباط دارند.

کارگر شورکی در مورد نقش تامین مالی جمعی در پیشبرد طرح‌های نوآور و فناور نیز بیان کرد: مزیتی که تامین مالی جمعی دارد، این است که اگر در مرحله اول میزان عدد سرمایه‌گذاری شده در زمان معین برگشت داده شود، شرکت‌ها برای همیشه از پشتوانه مالی برخوردار می‌شوند، بنابراین عدد درشت در بحث تامین مالی جمعی در پیشبرد طرح‌های فناورانه بسیار مفید است. 

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، وی پروسه نهایی شدن این طرح را حدود ۹ ماه اعلام کرد و گفت: ما این پروژه را ۹ ماهه به همراه اصل سرمایه و سود تضمین می‌کنیم.

بر اساس این گزارش، صندوق نوآوری و شکوفایی در سال "تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها" به منظور ترویج فرهنگ سرمایه‌گذاری خطرپذیر و تشویق شهروندان به مشارکت در طرح‌های دانش بنیان، مسابقه تلویزیونی "کارویا" را که هدف آن ارزیابی و معرفی طرح‌های سرمایه‌پذیر شرکت‌های دانش بنیان به شهروندان است، تولید کرده است. در این برنامه طرح‌های دانش‌بنیان در حضور پنج داور ارائه شده و سرمایه مورد نیاز خود را برای توسعه محصول بیان می‌کنند. در پایان هر مسابقه طرح‌هایی که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند معرفی و سایت سرمایه‌گذاری جمعی باز خواهد شد. به منظور تقویت انگیزه شهروندان برای سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها، صندوق نوآوری و شکوفایی ۱۰۰ درصد اصل سرمایه شهروندان را بیمه می‌کند و از این طریق ریسک سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای دانش بنیان را به شدت کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع نفت و گاز صندوق نوآوری و شکوفایی تامین مالی جمعی دانش بنیان سرمایه گذاری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید علی حسینی، معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی با توجه به جزئیات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم «کانکت پلاس» گفت: هدف از «کانکت پلاس» سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است.

وی ادامه داد: براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلاً در خارج از کشور شرکت تأسیس و یا محصولی تولید کردند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تأسیس کنند، در این سامانه حمایت می‌شوند.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد  دانش بنیان ریاست جمهوری اشاره کرد:  با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق ها و وی سی های همکار کانکت به افرادی که به دنبال تأسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می‌شود.

وی گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌ های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

حسینی، با بیان اینکه طی دو ماه و نیم، ۳۸۰ پروپوزال واصل شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین پروژه‌های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضاً برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه‌ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شأن کمتر است.

 وی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از هزار و ۷۰۰ محقق پسادکتری در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: اگر پروپوزال فرد تأیید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یک سال بیمه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند