Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@02:26:27 GMT

وقوع ۴۴ درصد تصادفات در نقاط حادثه خیز

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۸۲۴۸

وقوع ۴۴ درصد تصادفات در نقاط حادثه خیز

رئیس پلیس راهور ناجا ضمن اعلام اینکه ۴۴ درصد فقره تصادفات در ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز و پر تصادف رخ می‌دهد، آمار ۶ ماهه تصادفات کشور را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور گفت: در ۶ ماهه اول سال جاری ۲۵ درصد از جان باختگان در درون شهر، ۶ درصد در برون شهر و ۱۱ درصد در نقاط حادثه خیز بحرانی درون و برون شهر جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴۴ درصد فقره تصادفات در ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز و پر تصادف رخ می‌دهد و ۲۶.۹ درصد از سرنشینان وسایل نقلیه بر اثر واژگونی جان خود را از دست داده اند که مهمترین عامل برای حفظ جان آن‌ها استفاده از کمربند ایمنی است.

بیشتر بخوانید: علت وقوع ۸۲ درصد از تصادفات جاده‌ای چیست؟

رئیس پلیس راهور ناجا در خصوص تحلیل جان باختگان سوانح رانندگی در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ گفت: ۵۱ درصد جان باختگان سوانح ترافیکی سر صحنه تصادف جان خود را از دست می‌دهند. ۶ درصد در اورژانس و ۴۳ درصد از مصدومین در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند.

وی در خصوص استان‌های دارای بیشترین و کمترین جان باختگان سوانح رانندگی در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و کرمان بیشترین جان باخته را داشته و در مقابل استان‌های قم، سمنان، مازندران، اردبیل و لرستان دارای کمترین جان باخته در تصادفات شش ماهه اول سال جاری بودند.

سردار هادیانفر گفت: با تلاش همه جانبه نیروهای پلیس و مشارکت هموطنان در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی خصوصاً رعایت ۴ عامل، عدم سرعت و سبقت، خستگی و خواب آلودگی، عدم توجه به جلو در حین رانندگی و بستن کمربند ایمنی بتوانیم شاهد کاهش چشمگیر تصادفات رانندگی تا پایان سال باشیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت پلیس راهور تصادفات رانندگی سردار هادیانفر قیمت های روز در یک نگاه ماهه اول سال جان باختگان حادثه خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات افزایش مبلغ جریمه رانندگی و نحوه اعتراض

رئیس پلیس راهور فراجا از پیگیری برای اجرایی شدن اعتراض اینترنتی به جرائم رانندگی در سال‌جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسینی ادامه داد: بیشترین میزان جرائم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضایی از جرائم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسیده و از ابتدای سال ۱۳۹۰ به اجرا گذاشته شده است، گفت: در همین قانون پیش‌بینی شده که پلیس می‌تواند هر سه سال یک بار پیشنهاد افزایش جریمه‌ها را با توجه به نرخ تورم داشته باشد و این پیشنهاد باید در هیات دولت مطرح شود. البته قانون‌گذار فقط راجع به نرخ جریمه مجوز را صادر کرده و نمره منفی و مدت زمان توقیف و سایر مجازات‌های مکمل و جایگزین به شکل ثابت باقی می‌ماند.

وی درباره پیامک ارسالی از تخلفات برای رانندگان نیز گفت: ما تاکید داریم که حتما و به محض ارتکاب تخلف پیامکی برای متخلف ارسال شد. در متن پیامک اولیه ذکر شده تخلف انجام شده، اما در حال بررسی است و پیامک دوم بعد از تایید ارسال می‌شود که شناسه پرداخت در آن وجود دارد معمولا در پیامک دوم خطایی نداریم. از این رو اگر شهروندان پیامکی دریافت کردند که حاوی شناسه پرداخت نبود، نگران نباشند.

حسینی افزود: درصد خطای پیامک دوم بسیار پایین است. عمده خطا‌ها در مورد پیامک‌های اولیه است، اما در هر صورت اگر فردی با بررسی سوابق تخلفات خود متوجه شد که برخی از خطا‌های ذکر شده را مرتکب نشده باید اعتراض خود را در واحد‌های رسیدگی دنبال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور امکان اعتراض به جریمه وجود دارد. ما در سال ۱۴۰۳ موضوع رسیدگی غیر حضوری اینترنتی را خواهیم داشت که مردم می‌توانند اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند و بعد از مطابقت اگر به نتیجه برسیم که ادعای فرد درست است جریمه حذف و پاک خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز در میبد
  • قتل در اراک، دستگیری قاتل در شازند
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • ارتقای کیفیت و استحکام بدنه خودرو مطالبه جدی پلیس در سال ۱۴۰۳ است
  • کسب رتبه اول مهاباد دراستان به لحاظ کاهش تصادفات درون شهری منجر به فوت
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها
  • جزییات افزایش مبلغ جریمه رانندگی و نحوه اعتراض
  • کاهش 100درصدی تصادفات در کردستان
  • درصد خطای پیامک‌های تخلفات رانندگی چقدر است؟
  • درصد خطای پیامک‌های تخلفات رانندگی قدر است؟