Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر قطعنامه‌ای را تصویب کرد مبنی بر اینکه همه اقداماتی که رژیم صهیونیستی با هدف تغییر ماهیت جولان سوریه و وضعیت قوانین اتخاذ کرده و خواهد کرد، لغو و باطل بوده و نقض آشکار قوانین بین المللی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری سانا، در مجمع عمومی سازمان ملل ۱۴۹ کشور به قطعنامه تحت عنوان "جولان اشغالی سوریه" رای مثبت، رژیم صهیونیستی و آمریکا رای منفی و ۲۳ کشور دیگر رای ممتنع دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه از رژیم صهیونیستی به عنوان طرف اشغالگر خواست قطعنامه‌های مربوط به جولان بخصوص قطعنامه شماره ۴۹۷ شورای امنیت را اجرایی کند که در آن تاکید شده تصمیم این رژیم بر تحمیل قوانین و "حاکمیت" خود بر جولان سوریه لغو و باطل بوده و مبتنی بر قوانین بین المللی نیست.

در قطعنامه مذکور از رژیم صهیونیستی خواسته شده فورا تصمیم خود را لغو و تغییر ماهیت عمرانی و بافت جمعیتی و وضعیت قانونی جولان و به ویژه شهرک سازی را متوقف کند.

در این قطعنامه تاکید شده همه اقداماتی که رژیم صهیونیستی با هدف تغییر ماهیت جولان سوریه و وضعیت قوانین اتخاذ کرده و خواهد کرد، لغو و باطل بوده و نقض آشکار قوانین بین المللی و توافق ژنو در حمایت از شهروندان در زمان جنگ است.

همچنین این قطعنامه از رژیم صهیونیستی می خواهد تحمیل تابعیت و کارت "ملی" خود به اهالی جولان، اقدامات سرکوبگرانه خود را در حق آنها متوقف کند. از کشورهای عضو شورا نیز خواسته است اقدامات رژیم صهیونیستی در جولان را به رسمیت نشناسند.

همچنین مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت ۱۴۶ عضو و مخالفت هفت عضو دیگر و امتناع ۲۰ عضو قطعنامه ای را تصویب کرد مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی تمامی عملیات شهرک سازی را در فلسطین فورا متوقف و قطعنامه های ذیربط شورای امنیت را کامل اجرایی کند. همچنین شهرک سازی در این اراضی غیرقانونی است.

مجمع عمومی سازمان ملل اوایل ماه جاری هم قطعنامه ای را با اکثریت تصویب کرد که از رژیم صهیونیستی خواسته بود در راستای اجرای قطعنامه های ذیربط شورای امنیت کاملا از جولان تا خط چهارم ژوئن ۱۹۶۷ خارج شود.

گذشته از این مجمع عمومی پنج قطعنامه درباره مساله فلسطین و در راس آن قطعنامه حمایت از آوارگان فلسطین و سازمان آنروا را با حمایت ۱۶۴ کشور، مخالفت رژیم صهیونیستی و امتناع ۱۰ کشور دیگر از جمله آمریکا تصویب کرد.

قطعنامه دوم درمورد عملیات آنروا نیز با اکثریت ۱۶۲ کشور، اعتراض پنج عضو کانادا، رژیم صهیونیستی، آمریکا، جزایر مارشال، ماکرونزی و امتناع شش کشور دیگر تصویب شد.

اما قطعنامه سوم در رابطه با اموال آوارگان فلسطینی و درآمدهای ناشی از این اموال و قطعنامه چهارم درباره شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین از جمله قدس شرقی و جولان اشغالی و قطعنامه پنجم نیز درخصوص اقدامات کمیته تحقیقات پیرامون اقدامات رژیم صهیونیستی که حقوق ملت فلسطین را مخدوش می کند، تصویب شدند.

ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل از جامعه جهانی بابت این حجم حمایت از مساله فلسطین و قطعنامه های مربوط به آن قدردانی کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلسطين جولان سوریه مجمع عمومی سازمان ملل رژیم صهیونیستی شورای امنیت شهرک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های فلسطینی، دفتر نخست وزیر جامائیکا اعلام کرد: تصمیم گرفتیم به طور رسمی کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسیم.

این در حالی است که در هفته های اخیر در پی تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، موج جدیدی از سوی کشورهای مختلف جهان در زمینه به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به راه افتاده است.

چند روز پیش جمهوری باربادوس (در حاشیه دریای کارائیب) کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از اقدام جمهوری باربادوس در به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس در مرزهای سال ۱۹۶۷ استقبال می‌کنیم.

این در حالی است مقامات الجزایر پس از وتوی اخیر آمریکا، تصمیم دارند مجدداً پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را در شورای امنیت طرح کند.

هفته گذشته آمریکا قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. آمریکا در ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی، قطعنامه ارائه شده به شورای امنیت برای قبول عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. ۱۲ کشور به این قطعنامه رأی موافق و دو کشور رأی ممتنع داده بودند.

کد خبر 6087589 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • سرپیچی رژیم صهیونیستی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه عمل نکرده است
  • چرا رای‌گیری شورای امنیت درباره فلسطین امیدوارکننده است؟
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان توقف فوری جنگ علیه غزه شد