Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به راه اندازی و فعالیت چند ماهه کانون ارزیابی مدیران این وزارتخانه، ابراز امیدواری کرد، با تلاش های این کانون در شناسایی و گزینش مدیران ارشد وزارت اقتصاد و سازمان ها و شرکت های زیر مجموعه، شاهد ارتقای کیفیت عملکرد در حوزه مدیریت اقتصادی کشور باشیم. به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر سید احسان خاندوزی در حاشیه بازدید از کانون ارزیابی مدیران وزارت اقتصاد اظهار داشت: یکی از اهداف درون سازمانی وزارت اقتصاد، افزایش کیفیت عملکرد مدیران انتصابی در بخش‌های مختلف بانکی، بیمه‌ای و شرکت‌های دولتی، هم به لحاظ شاخص‌های تخصصی و توانمندی‌های مدیریتی و هم شاخص‌های مد نظر دولت سیزدهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر خاندوزی یکی از روش‌های بسیار رایج در این خصوص را، استفاده از کانون‌های ارزیابی مدیران عنوان کرد که پیش از مرحله انتصاب، نسبت به شناسایی نقاط قوت و ضعف مدیران، اقدام و بر این اساس رتبه بندی انجام می‌شود.
به گفته وزیر اقتصاد در ادامه، تناسب کاندیدا‌های پست‌های مدیریتی با جایگاه‌ها و شایستگی‌ها سنجیده می‌شود و ملاحظات و مراقبت‌هایی که باید از ابتدای مسئولیت در آن حوزه، مد نظر قرار بگیرد به عمل می‌اید.
وزیر اقتصاد با اشاره به اقدام کانون‌های ارزیابی برای رتبه بندی پیشنهادی گزینه‌های مناسب برای مسئولیت‌های مد نظر شرکت‌های مختلف عنوان کرد: الزام کرده ام حتما نتایج ارزیابی‌های این کانون در پرونده انتصابات افراد درج شود تا به طور مستمر بتوانیم عملکرد مدیران را با آنچه کانون‌های ارزیابی پیش از شروع مسئولیت آن فرد تشخیص داده بودند، مقایسه کرده و انطباق بدهیم.
خاندوزی با اعلام اینکه در دوره جدید تلاش کرده ایم با ایجاد یک کانون جدید و الزام سازمان‌های زیر مجموعه برای عبور دادن مسیر انتصابات از این معبر ارزیابی، کمک کار ساز و کار‌های پیشین باشیم تصریح کرد: مجموعه این ترتیبات و کمک به حاکمیت شایسته سالاری و شایسته گزینی در وزارت اقتصاد، تأثیر مثبت خود را در کیفیت حکمرانی شرکت‌های دولتی و بانک‌ها و بیمه‌ها نشان خواهد داد.
وزیر اقتصاد اعلام کرد: نخستین خروجی‌های کانون ارزیابی مدیران وزارت اقتصاد، به عنوان ماحصل تلاش دو سه ماهه آن، سه نفر از اعضای جدید هیئت مدیره بانک کشاورزی بودند که امیدواریم بتوانیم با جدیت بیشتر، این مسیر را در طول زمان دنبال کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه، پایین آمدن کیفیت مدیریت و حاکم شدن روابط غیرتخصصی طی سال‌های اخیر را بعنوان یکی از دلایل مهم افت عملکرد شرکت‌های دولتی و زیانده شدن آن‌ها عنوان و ابراز میدواری کرد، با این تغییر روش در شایسته گزینی، به سمتی برویم که در سال‌های آینده، مردم و اقتصاد ایران شاهد عملکرد تخصصی تر، منضبط تر، کارآمد‌تر و سالم تری در حوزه مدیریت اقتصادی باشند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خاندوزی احسان خاندوزی بانک رفاه کارگران بانک رفاه بانک کانون های ارزیابی ارزیابی مدیران وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند

به گزارش خبرنگار مهر، علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

کد خبر 6086003

دیگر خبرها

  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • دهن‌کجی منطقه آزاد بوشهر به مردم با انتصاب مدیران پروازی
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند
  • خدمات صادقانه و بی منت در منطقه سیدآباد مهاباد
  • کسب رتبه اول توسط مرکز مدیریت راه های استان یزد در ارزیابی عملکرد
  • چهارمحال‌وبختیاری رتبه اول کشور در عملکرد محیط طبیعی و تالاب‌ها را کسب کرد
  • عملکرد حوزه‌های تخصصی شهرداری‌های استان تهران ارزیابی می‌شود
  • ضرورت راه اندازی کانون نخبگان علوم انسانی