Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست کارگروه های تخصصی شورای عالی اشتغال با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس، نائب رئیس و اعضای کارگروه های تخصصی اشتغال برگزار شد.

به گزارش ایران آنلاین،«حجت الله عبدالملکی» با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای پیگیری اشتغال و رفع بیکاری گفت: پس از تورم، بیکاری، مشکل شماره دو کشور است و رییس جمهور اهتمام ویژه ای برای حل این مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت هماهنگی بین بخش های مختلف در حوزه اشتغال برای دستیابی به اهداف تعیین شده گفت: فرایندها و اقدامات در این زمینه مانند هماهنگی بازار و مسائل آموزشی و تامین مالی و ... کار دشواری است.

دکتر عبدالملکی خاطر نشان کرد: برای ایجاد هماهنگی، همدلی و  هم فکری به یک نظام واحد نیاز داریم که بر همین اساس در زیست بوم ملی جمهوری اسلامی،وظایف هر دستگاه مشخص می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این زیست بوم، دو محور اصلی تولید و اشتغال است.

وی افزود: در زیست بوم ملی به تولید از منظر اشتغال و نه رشد اقتصادی نگاه می شود، و از این منظر، اشتغال های متناسب با مزیت های ملی، محلی و منطقه ای و تولیدات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند.

دکتر عبدالملکی تصریح کرد: در تولید به پنج عامل تامین مالی، بازاریابی، فناوری، زیرساخت ها و حقوقی(مجوزها) نیاز داریم.

وی شناخت دقیق و طبقه بندی شده از جامعه بازار کار  اعم از بیکاران مطلق، نا امیدان از کار تا اشتغال ناقص، غیر رسمی و با درآمد کم  را در رسیدن به اهداف حوزه اشتغال ضروری دانست و خاطر نشان کرد: مشاوره، آموزش متناسب با گروه مخاطبان، ترویج و فرهنگ سازی از دیگر ملاحظات مربوط به نیروی کار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ گروه مخاطب داریم که در گروه های جداگانه ای مشاوره می شوند یا آموزش می بینند.

عبدالملکی با بیان اینکه سامان دادن همه این عناصر در زیست بوم ملی اشتغال بر عهده اعضای کارگروه تخصصی اشتغال است بر جزیره ای کار نکردن دستگاه ها تاکید کرد و گفت: هماهنگ عمل نکردن، هدر دادن و تضییع منابع است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رئیس هر کارگروه، موثرترین فرد دستگاه خود است افزود: اگر در کارگروهی نیاز به مصوبه، بودجه و اختیارات باشد، در شورای عالی اشتغال به ریاست رئیس جمهور قابل طرح و پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه هر کدام از ما باید جایگاه خود را در این زیست بوم بدانیم گفت:  اگر  یک بخش از سیستم درست کار نکند، قطعاً بقیه اعضای سیستم نیز نمی توانند کار خود را به خوبی انجام دهند.

عبدالملکی تصریح کرد: شناسایی مسائل، خلاء ها و ضعف ها، اولویت بندی آنها، فعال کردن و هم افزایی ظرفیت های خالی و خلق ظرفیت های جدید، انتظاراتی است که از کارگروه ها داریم.

وی افزود: فعالیت های کارگروه ها باید در سطح بالاتر با هم مرتبط و هماهنگ شود.

عبدالملکی تصریح کرد: سه محمل برای این ارتباط وجود دارد: یکی خود این جلسات است، دیگری ارتباط مستقیم اعضای کارگروه ها با یکدیگر و در مرحله بعد ارتباط با دبیرخانه این کارگروه است؛ دبیرخانه باید تمام محصولات کارگروه ها را به اشتراک بگذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح کرد: نظام سازی منجر به اشتغال، کمک به موفقیت برنامه های اشتغال ملی و منطقه ای و  گره گشایی نقطه ای در مورد مسائل خاص ، از جمله خروجی های این کارگروه ها می تواند باشد.

وی تاکید کرد: اگر هم فکر و هم عقیده باشیم می توانیم مشکل بیکاری را حل کنیم، چون ظرفیت به اندازه کافی در کشور وجود دارد.

دکتر عبدالملکی از روسا و اعضای کارگروه ها خواست نظام و ساختار مشخصی برای  پیگیری مصوبات کارگروه خود داشته باشند.

در این نشست، روسای کارگروه های تخصصی توسعه بازار، فناوری و نوآوری، آموزش های مهارتی، اشتغال حمایتی و مناطق محروم، تامین سرمایه، توسعه حقوقی و فضای کسب و کار، توسعه زیر ساخت و اطلاع رسانی توسعه و ترویج فرهنگ کسب و کار و نائب رئیس آنها معرفی و از وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی حکم گرفتند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی اعضای کارگروه زیست بوم وزیر تعاون کارگروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۴۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی از تأیید سه هزار و  ۹۴۴ عنوان شغلی مورد تقاضا به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور در استان طی سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی امروز در دومین جلسه شورای فرهنگی کارگران استان خراسان جنوبی اظهار داشت: روز جهانی کارگر و هفته کار و کارگر، بهانه‌ای است برای تکریم انسان‌هایی که گردش چرخ‌های تولید، صنعت و اقتدار اقتصادی کشور، ثمره همت بلند، اراده پولادین و دستان توانمند آنهاست. مجاهدانی که عاشقانه سختی‌ها و رنج‌های این عرصه را به جان خریده تا شکوه و عزت را برای مملکت خویش به ارمغان آورند.

وی گفت: باید همه اعضای ستاد بزرگداشت هفته کار و کارگر تمامی تلاش خود را جهت برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته انجام دهند. یکی از مهمترین مسائل که باید مدنظر تمام دستگاه‌ها و تشکل‌های مرتبط با جامعه کارو تلاش قرار گیرد تداوم خدمت به این قشر فهیم است. هفته و روز بزرگداشت کارگر مهم است، ولی از آن مهمتر اینکه مسئله و دغدغه این عزیزان با جدیت و تلاش در طول سال پیگیری شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم پرداخت مطالبات و معوقات جامعه کارگری گفت: روز کارگر روزی خواهد بود که کارگر بداند کارفرما و دولت با وی همراه و حق و حقوق او به طور کامل پرداخت شده باشد.

وی به نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی به عنوان نهادهای مردم پایه اشاره کرد و اظهار داشت: تشکل‌های تابعه باید زمینه حضور و مشارکت جامعه هدف را در برنامه‌های پیش بینی شده فراهم کنند و کانالی برای ارتباط مدیران و مسئولین با جامعه هدف باشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی همچنین از دو هزار و 428 درخواست واصله از سوی متقاضیان و از طریق سامانه الکترونیکی به دبیرخانه مشاغل سخت و زیان‌آور مستقر در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: سال گذشته درخواست‌های مذکور در قالب دو هزار و  915 کارگاه و پنج هزار و 157 عنوان شغلی بوده که در مجموع پس از انجام فرایند اداری مربوطه، دو هزار و 413 درخواست در 110 جلسه کمیته بدوی و تجدیدنظر استانی طرح و بررسی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل دارای رشدی 141 است.

 در کمیته‌های مذکور پنج هزار و 97 عنوان شغلی مورد بررسی، تشخیص و تطبیق قرار گرفته که در نهایت سه هزار و  944 عنوان شغلی مورد تقاضا از سوی کمیته‌ها به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور مورد تأیید قرار گرفته است.

به گفته وی در حال حاضر و مطابق با قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور و آیین‌نامه اجرایی مربوطه، کار‌های سخت و زیان آور به کار‌هایی اطلاق می‌شود که در آنها عوامل زیان‌آور فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت‌های جسمی و روانی در وی ایجاد می‌شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی گفت: مشاغل تأییدشده از سوی کمیته‌های استانی در دو گروه الف و ب قرار می‌گیرند که مشاغل گروه الف مشاغلی هستند که می‌توان با اتخاذ تمهیدات فنی، مهندسی و بهداشتی و ایمنی در محیط کار، صفت سخت و زیان‌آوری شغل را حذف داد و مشاغلی گروه ب نیز مشاغلی هستند که ماهیتاً سخت و زیان‌آور بوده و با به‌کارگیری تمهیدات فنی، مهندسی و ایمنی صفت سخت و زیان‌آور بودن شغل کاهش یافته، ولی کماکان سخت و زیان‌آور بودن آنها حفظ می‌‌شود.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک