Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با بیان اینکه آخرین مطالعات در خصوص کووید -19 مربوط به سویه دلتا است و در مورد جهش امیکرون باید منتظر رسیدن اطلاعات جدید باشیم؛ گفت: اما پیشنهاد ما این است که دز بوستر واکسن کرونا به افراد بالاتر از ۱۸ سال تزریق شود که این اقدام نیز بر اساس پروتکل وزارت بهداشت به شکل لایه لایه از سنین بالا آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، دکتر حمیدرضا جماعتی درخصوص آخرین بررسی‌ها و تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در زمینه اضافه کردن دو دارویی که به عنوان داروهای موثر در درمان کرونا مطرح شده‌اند (مولتی پیراویر و پکسلویید) به پروتکل درمانی کرونا، گفت: با توجه به مقالات و اسنادی که وجود دارد، این داروها در کمیته علمی تصویب شده‌اند، اما هنوز از نظر متخصصین سازمان غذا و دارو مطالعات کافی وجود ندارد و بحث‌شان این است که فرصت دهیم تا اطلاعات کافی به دست آید و فکر می‌کنم با به دست آمدن این اطلاعات، مصرف این داروها تصویب شود.

او در خصوص احتمال تغییر پروتکل‌های درمانی کووید۱۹ با توجه به جهش امیکرون، تصریح کرد: در مورد واریانت اُمیکرون هنوز اطلاعات کافی نداریم و چند هفته آتی اطلاعات کافی بر اساس مطالعات کشورهایی که این سویه در آنها وجود دارد، به دست ما می‌رسد. هنوز سازمان بهداشت جهانی و CDC آمریکا هم می‌گویند به دلیل نبود اطلاعات کافی نمی‌دانیم آیا سرایت‌پذیری این جهش بیشتر است یا خیر؟ آیا شدت بیماری را افزایش می‌دهد یا خیر؟ و... همه اینها علامت سوال‌هایی مقابل کارشناسان است؛ به همین دلیل باید اطلاعات کافی پیرامون امیکرون به دست آید تا بعد ببینیم لازم است داروهای درمانی تغییر کند یا خیر.

وی افزود: اکنون سویه دلتا از کووید۱۹ در کل جهان وجود دارد و آخرین مطالعات در خصوص دلتا است و در مورد جهش امیکرون باید منتظر رسیدن اطلاعات جدید باشیم؛ ولی پیشنهاد ما این است که دز بوستر واکسن کرونا به افراد بالاتر از ۱۸ سال تزریق شود که بر اساس پروتکل وزارت بهداشت به شکل لایه لایه از سنین بالا این کار آغاز شده است. 

جماعتی تاکید کرد: با توجه به اینکه مشاهده شده است که سویه امیکرون در افراد جوان‌تر باعث ایجاد گرفتاری می‌شود، تاکید کردیم سنین ۱۲ تا ۱۸ سال هم واکسیناسیون را انجام دهند و افراد بالای ۶۰ سال هم دوز اضافه واکسن را تزریق کرده و در عین حال پروتکل‌های بهداشتی را به جد رعایت کنند؛ زیرا در مورد رفتار جهش جدید، اطلاعات زیادی نداریم و اگر رعایت نکنیم ممکن است مجددا دچار پیک شویم. 

او درباره برخی اظهارات غیر رسمی پیرامون بالا بودن تعداد مبتلایان به HIV که به سویه امیکرون کرونا مبتلا می‌شوند، بیان کرد: در افراد دارای نقص سیستم ایمنی ویروس می‌تواند بیشتر در چرخه باشد و ممکن است سویه‌های جدید به صورت اولیه در این افراد به وجود آمده باشد ولی به معنای این نیست که جهش امیکرون فقط در کسانی شناسایی می‌شود که نقص سیستم ایمنی دارند؛ گرچه کسانی که نقص سیستم ایمنی دارند ریسک بالاتری در ابتلا دارند اما سایر افراد بری از ابتلا به امیکرون نیستند.

او درباره برخی اظهارات در دنیا مبنی بر تزریق دز چهار واکسن کرونا و تصمیم‌های احتمالی ایران  گفت: فعلا چنین تصمیمی نداریم؛ چون در حال تزریق دز بوستر هستیم. بسته به رفتار ویروس تصمیم‌گیری ما تغییر می‌کند. اگر سویه‌ها به سمتی بروند که تضعیف شوند ممکن است نیاز به تزریق دز چهارم نباشد؛ اما اگر ویروس به همین شکل فعلی باشد، ممکن است نیاز به تولید واکسن‌هایی با پلتفرم جدید باشد و حتی ممکن است لازم باشد هر چند ماه یکبار بر اساس نوع واکسنی که تزریق می‌شود، واکسیناسیون تکرار شود. 

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اومیکرون ویروس دلتا اطلاعات کافی جهش امیکرون بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقان و مخالفان نوشیدن قهوه چه می‌گویند؟

ایتنا - در حالی که بسیاری از مردم جهان قهوه را بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی خود می‌دانند، گروه‌های دیگری نسبت به مصرف قهوه و تأثیرات کافئین بر سلامت خود نگران هستند.
طبق مطالعه‌ای که در سال 2023 توسط انجمن ملی قهوه آمریکا انجام شد، 63 درصد آمریکایی‌ها روزانه قهوه می‌نوشند که این رقم بیشتر از هر نوشیدنی دیگر به جز آب است. در همان سال، قهوه در بریتانیا محبوب‌تر از چای شد، به طوری که بر اساس آمارهای انجمن قهوه بریتانیا، این کشور روزانه حدود 98 میلیون فنجان قهوه مصرف می‌کند.

اما در سوی مقابل، بسیاری از افراد نسبت به میزان قهوه‌ای که مصرف می‌کنند احساس راحتی ندارند و این موضوع توسط شرکت‌هایی مانند «MudWtr» که نوشیدنی‌های مبتنی بر قارچ تولید می‌کنند، برای معرفی محصولات خود به عنوان جایگزین «سالم‌تر» برای فنجان قهوه عادی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

کارشناسان می گویند مصرف زیاد قهوه می تواند فشار خون را افزایش دهد.

علاوه بر این، برخی از افراد ممکن است نسبت به سایرین نسبت به اثرات کافئین حساس تر باشند.

به گفته متخصصان، اثر محرک قهوه می تواند در افراد حساس باعث اضطراب شود و خواب را مختل کند.

 
دکتر Kera Nyemb-Diop، متخصص تغذیه، محقق غذا و مربی تغذیه می گوید: برای کاهش اثرات مخرب آن بر خواب، کارشناسان توصیه می کنند مصرف کافئین را به قبل از ساعت 5 بعد از ظهر محدود کنید.

با این حال، کارشناسان درباره میزان مناسب مصرف قهوه و اینکه آیا باید تلاش کنیم آن را کاهش دهیم، توضیحات مفیدی ارائه داده‌اند.

برخی فواید سلامتی نوشیدن قهوه از جمله کاهش خطر بیماری‌های قلبی، برخی انواع سرطان و برخی اختلالات عصبی، متابولیکی و کبدی مطرح شده است.

همچنین مصرف معتدل قهوه (2 تا 3 فنجان در روز) برای بیشتر افراد بالغ ایمن است. اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند آثار منفی همچون اضطراب و افزایش ضربان قلب داشته باشد. در نهایت میزان مصرف ایده‌آل قهوه برای هر فرد متفاوت است و به حساسیت فردی نسبت به کافئین بستگی دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۶۶ خانوار روستایی و محروم در شهرستان سرخس طعم شیرین فناوری را چشیدند
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • موافقان و مخالفان نوشیدن قهوه چه می‌گویند؟
  • چهار دلیل که مانع از کاهش وزن می‌شود
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • تاثیر مصرف بیش از حد داروها بر کبد
  • نتایج امیدوارکننده آزمایش مقدماتی یک واکسن برای شایع‌ترین بیماری آمیزشی
  • ۵ علامت هشداردهنده که نشان می‌دهد شما به بیماری جدی مبتلا هستید
  • اریک تن هاخ و خروج از نشست خبری در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران