Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر منابع آب در دسترس، به شکل صحیح مدیریت شود حتماً می‌توانیم وضع کنونی را پشت سر بگذاریم، گفت: با مشارکت مردم و پیگیری دولت، رفع مشکل آب استان یزد، در قالب برنامه‌های طراحی شده امکان‌پذیر است.

به گزارش ایران آنلاین، آیت الله رئیسی شامگاه جمعه در پایان سفر به استان یزد در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر، با قدردانی از رسانه‌ها و خبرنگاران برای پوشش اخبار این سفر گفت: موضوع کم‌آبی در اثر کاهش نزولات آسمانی همانند خیلی از مناطق کشور از دغدغه‌های جدی استان یزد است اما آنچه امروز اهمیت دارد، مسئله مدیریت منابع آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی راکد یا نیمه‌فعال استان را یکی دیگر از مسائل یزد توصیف و تصریح کرد: در بازدید یکی از واحدهای صنعتی گفتم و اینجا هم می‌گویم بانک‌هایی که واحدهای صنعتی را تملک می‌کنند، باید واحدهای صنعتی را فعال نگه دارند و اگر نمی‌توانند، باید سریع آنها را واگذار کنند؛ زیرا اگر بانک‌ها یک واحد صنعتی را تعطیل کند، تخلف کرده‌اند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به گزارش ارائه شده مبنی بر نیمه‌تعطیل بودن ۴۰۰ واحد صنعتی و راکد ماندن ۲۰۰ واحد صنعتی در استان یزد گفت: این واحدها باید از رکود خارج شود و مقرر شد کارگروهی با همکاری وزارت صمت و استانداری تشکیل شود و مشکلات این واحدها را بررسی و رفع کند.

رئیس جمهور گفت: اشتغال بانوان تحصیل‎کرده استان یزد را هم که معروف است به کار، تلاش، ایمان و اعتقاد، پیگیری خواهیم کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به روال تنظیم و تصویب مصوبات سفرهای استانی گفت: همه بخش‌ها از بانک تا دستگاه‌های مجری قبل از سفر صورتجلسه مصوبات سفرهای استانی را با حضور معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور امضا می‌کنند و با پیگیری اجرای مصوبات از سوی معاونت اجرایی، آثار اجرای آنها به شکل متناوب ظاهر می‌شود و آقای استاندار به مردم گزارش می‌دهد.

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره اینکه منابع حاصل از ظرفیت‌های اقتصادی یزد نصیب همه کشور می‌شود، اما تبعات آن صرفا نصیب مردم یزد می‌شود، اظهار داشت: توسعه صنعتی و اقتصادی کشور باید همراه با حفظ محیط زیست باشد.

آیت‌الله رئیسی مهاجرت نیروی کار به استان یزد را به خاطر ظرفیت‌های اقتصادی استان یک مزیت برشمرد و گفت: امروز برخی صنایع یزد رتبه‌های اول تا سوم را در کشور دارند و باید تلاش کرد منافع متناسبی از این ظرفیت‌ها به خود استان برسد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به آمار بالای مهاجرین در استان یزد گفت: مهاجرین مسائل متعدد و متنوعی دارند و توجه به آنان و ساماندهی مهاجرین، یک ضرورت است.

دکتر رئیسی با قدردانی مجدد از تلاش‌های رسانه‌ها و خبرنگاران برای پوشش اخبار سفر استانی دولت به یزد گفت: از اصحاب رسانه می‌خواهم پیگیر اجرای مصوبات سفر دولت باشند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهور استان یزد ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • عکس/ دیدار حجت الاسلام رئیسی با رئیس جمهور پاکستان
  • رئیسی روز ملی سوریه را تبریک گفت
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی