Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-16@10:08:52 GMT

جوانان بیشتر گرفتار امیکرون میشوند

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۸۱۲۸

گویا با اشاره به شناسایی اولین مورد ابتلا به اُمیکرون در کشور گفت: جوان‌ها و افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شدند، بیشتر امکان دارد به این سویه گرفتار شوند. ناطقان: محمد مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دقایقی پس از تایید اولین مورد ابتلا به کرونای اُمیکرون در کشور اظهار کرد: «جوان‌ها بیشتر گرفتار این سویه می‌شوند زیرا دورهمی‌ها در بین این قشر بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کسانی که قبلا به کرونا مبتلا شده‌اند، بیشتر امکان دارد به این سویه گرفتار شوند.»

او با اشاره به اینکه علائم اُمیکرون با سویه قبلی فرقی ندارد، گفت: «قدرت سرایت این ویروس بسیار بالاست ولی هنوز زود است که بگوییم بیماری زایی امیکرون قدری کمتر از جهش‌های قبلی کروناست.»

گویا ادامه داد: «این بیماری قدرت سرایت بالایی دارد یعنی در طول ۱.۵ روز تعداد کسانی که به این بیماری مبتلا می‌شوند ۲ برابر خواهد شد. از هفته پیش تا به امروز ۸۹ کشور این بیماری را گزارش کرده اند که بیش از نیمی از آن‌ها کشور‌های اروپایی هستند.»

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: «تمام واکسن‌ها علیه سویه امیکرون موثر هستند. افرادی که ۳ نوبت واکسن دریافت کردند، ایمنی بیشتری دارند. بنابراین همه افراد به خصوص افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، هر چه سریعتر برای واکسیناسیون دوز سوم اقدام کنند.»

او یادآوری کرد: «چندین نوع کیت تشخیصی کرونا داریم که قادر هستند پیچیده‌ترین انواع امیکرون و جزییات ژنتیکی آن را تشخیص دهند.»

گویا با بیان اینکه "اولین مورد شناسایی شده ابتلا به امیکرون در کشور، آقایی است که به تازگی از یکی از کشور‌های همسایه به کشور بازگشته است" گفت: «فعلا همین یک مورد در کشور تشخیص داده شده اما چند فرد مشکوک مبتلا به اُمیکرون نیز هستند که تا جواب آزمایش قطعی آنها حاضر شود، تمام این افراد تحت مراقبت قرار دارند.»

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: شرایط همه افراد مشکوک به جز یک نفر با ثبات است و یک نفر از افراد مشکوک به ابتلا به کرونای امیکرون در ایران در بخش آی سی یو بستری است.

گویا بیان کرد: ما پس از تایید قطعی شناسایی کرونای امیکرون در کشور پیشنهاداتمان را در جلسه اضطراری ستاد کرونای وزارت بهداشت به وزیر بهداشت اعلام کردیم. پس از تایید و تصویب ستاد ملی کرونا امروز عصر محدودیت‌های جدید اعلام خواهد شد.

او تاکید کرد: تنها شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای مقابله با کرونای امیکرون کافی نیست و باید محدودیت‌هایی اعمال شود. منبع: مشرق برچسب ها: جوانان ، گرفتار ، امیکرون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جوانان گرفتار امیکرون میکرون در کشور وزارت بهداشت ا میکرون کرونای ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟

سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود در اواسط سال گذشته (۲۰۲۳) منتشر کرد: میزان مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی ۴۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شعبه اروپایی سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر نسبت به افزایش چشمگیر موارد ابتلا به سرخک در قاره سبز هشدار داد.

سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و می‌تواند منجر به عوارض جدی شود و حتی می‌تواند کشنده باشد.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

بنابر گزارش ان‌اچ‌کی، برای مثال در ژاپن بیشتر افراد ۵۰ ساله یا مسن‌تر در دوران کودکی به دلیل فقدان سامانه‌های معمول واکسیناسیون در آن روزها، واکسن دریافت نکردند. برای نسل‌های بعد از این افراد، سامانه‌های واکسیناسیون معمولی حدود ۳۰ سال تنها یک واکسن ارائه می‌کردند به این معنی که احتمال دارد این نسل‌ها مصونیت کافی به دست نیاورده باشند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

همچنین زنان باردار به ویژه باید در مقابل ابتلا محتاط باشند. گفته می‌شود زنان باردار در صورت ابتلا به سرخک در معرض خطرات بالای عوارض آن قرار خواهند گرفت. ابتلا به این بیماری می‌تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. برای زنانی که قصد بارداری دارند مهم است که خطر ابتلای خود را از قبل با انجام اقداماتی مانند آزمایش آنتی‌بادی بررسی کنند و از آن‌ها خواسته می‌شود که در صورت لزوم، واکسینه شوند.

علاوه به این، هنگامی که به کشور‌های خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آن‌ها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود اقداماتی مشابه اقدامات مربوط به زنان باردار انجام دهید و پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

دیگر خبرها

  • چرا خانم‌ها بیشتر از آقایان به آرتریت دچار می‌شوند؟
  • لزوم افزایش آگاهی‌های اجتماعی در مبارزه با مواد مخدر
  • سونامی دیابت در ایران/ بسیاری از مبتلایان به دیابت از بیماری خود بی اطلاع هستند
  • تاکید وزارت بهداشت بر سبوس دار کردن «نان»
  • ورزش منظم خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می‌دهد
  • چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
  • دلیل تاکید وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» چیست؟
  • پایش بیش از ۲۸۰۰ مورد برای بیماری مشمشه در خوزستان
  • فواید رژیم گوشت‌خواری بیشتر است یا گیاه‌خواری؟
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟