Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالات متحده بر آن است تا سال 2022 با عبور از جایگاه قطر و استرالیا در صادرات ال ان جی، تبدیل شود به بزرگترین صادرکننده گاز طبیعی مایع دنیا.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، در سالی که چین و دیگر کشورهای دنیا به ویژه اروپایی ها به دنبال منبع کافی سوخت برای تامین گرمایش و تولید برق بودند، ایالات متحده توانست خود را به عنوان یک عرضه کننده گاز در دنیا بشناساند و احتمالا سال آینده از تمامی کشورهای دنیا در این زمینه پیشی خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال 2015 تاکنون تقاضای جهانی ال ان جی هر سال به رکورد جدیدی دست یافته است. عمده دلیل افزایش تقاضا، نیاز بازارهای چین و دیگر کشورهای آسیایی است. بیشتر این عطش جهانی برای ال ان جی را ایالات متحده تامین می کند که توانسته است آرام آرام صادرات ال ان جی خود را افزایش دهد و از سال 2016 به این طرف هر سال در صادرات رکورد جدیدی به ثبت برساند.

A liquified natural gas (LNG) storage facility of the ENN Group Co is under construction in Baoding, Hebei province, China, December 5, 2017. REUTERS

اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) پیش بینی کرده است که صادرات ال ان جی این کشور در سال 2022 به مرز 11.5 میلیارد فوت مکعب در روز خواهد رسید.

به این ترتیب گلدمن ساچ انتظار دارد میزان صادرات ال ان جی ایالات متحده در سال آینده معادل 22 درصد 53.3 میلیارد فوت مکعب تقاضای ال ان جی جهانی باشد.

اگر این پیش بینی رخ دهد ایالات متحده در سال آینده در صادرات ال ان جی استرالیا و قطر را پشت سر خواهد گذاشت و به صدر جدول صادرکنندگان این محصول خواهد رسید.

هر یک ملیارد فوت مکعب گاز برای تامین گاز مورد نیاز روزانه 5 میلیون خانه در ایالات متحده کافی است.

National Grid’s liquified natural gas (LNG) plant is seen at the Isle of Grain in southern England August 16, 2013. REUTERS برچسب هااسترالیا ال ان جی (LNG) انرژی امروز تولید گاز ایالات متحده خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) قطر گاز طبیعی مایع

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: استرالیا ال ان جی LNG انرژی امروز تولید گاز ایالات متحده قطر گاز طبیعی مایع آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو صادرات ال ان جی ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت موشک دانگ فنگ-۲۱ چینی برای غرق کردن ناو‌های آمریکا

یک رسانه آمریکایی روز شنبه در تحلیلی نوشت، راهبرد نظامی چین تمرکز قابل توجه بر گسترش زرادخانه موشک‌های بالستیک «دانگ فنگ- ۲۱» معروف به «قاتل ناو‌های هواپیمابر» برای مقابله با قابلیت‌های دریایی ایالات متحده است.

به گزارش فارس، هفته نامه «نشنال اینترست» در تحلیلی به قام «مایا کارلین» نوشت، دانگ فنگ-۲۱ به طور خاص تهدیدات دریایی را با دقت هدف قرار می‌دهد و می‌تواند ناو‌های هواپیمابر ایالات متحده را در بیش از ۱۰۰۰ مایلی دور از ساحل تهدید کند. این تحولات چالشی جدی برای تسلط نیروی دریایی ایالات متحده در غرب اقیانوس آرام است.

در بخش دیگر این تحلیل آمده است، چین به افزایش ذخایر موشک‌های بالستیک، قاتل ناو‌های هواپیمابر خود ادامه می‌دهد و دانگ فنگ- ۲۱ بخش مهمی از این موجودی است.

بر اساس گزارش پنتاگون که سال گذشته منتشر شد، نیروی موشکی ارتش چین بیش از ۱۰۰۰ تیر از این سلاح‌های میان برد را در اختیار دارد. پکن برای جلوگیری از مداخله ایالات متحده به زرادخانه موشک‌های بالستیک خود وابسته است.

در بخش از گزارش سرویس تحقیقاتی کنگره که سال ۲۰۲۰ منتشر شد، آمده است: «این موشک‌های بالستیک تهدید‌های فزاینده‌ای را برای منافع ایالات متحده در دریای چین جنوبی ایجاد می‌کنند و به نیروی دریایی چین به عنوان چالش بزرگ برای توانایی نیروی دریایی ایالات متحده در دستیابی و حفظ کنترل آبی در زمان جنگ نگاه می‌شود.»

دیگر خبرها

  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • پشت پرده کمک آمریکا به اسرائیل
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • افزایش صادرات نفت ایران به بالاترین رقم در ۶ سال گذشته
  • واکنش مدودف به تصویب بیش از ۶۰ میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین 
  • استقبال زلنسکی از کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • زلنسکی: از کمک‌ها برای پایان‌عادلانه جنگ استفاده می‌کنیم
  • جنگ داخلی و پیش‌بینی احتمال فروپاشی آمریکا
  • ساخت موشک دانگ فنگ-۲۱ چینی برای غرق کردن ناو‌های آمریکا
  • چین موشک دانگ فنگ-۲۱ را برای غرق کردن ناو‌های آمریکا ساخته است