Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مقامات پلیس آمریکا، انفجار و آتش سوزی در یکی از بزرگترین پالایشگاه های نفت این کشور باعث زخمی شدن حداقل ۴ نفر شد.

به گزار برنا به نقل از سی‌ان‌ان، مقامات پلیس در منطقه هیوستون آمریکا اعلام کردند که یک "حادثه صنعتی بزرگ" بامداد پنجشنبه در یکی از بزرگترین پالایشگاه های نفت این کشور باعث زخمی شدن حداقل 4 نفر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اد گونزالس، رئیس پلیس هریس در توییتی اعلام کرد که گزارش های اولیه حاکی از آن است که انفجاری در پالایشگاه نفت اکسون موبیل در بِیتاون در ایالت تگزاس رخ داده است و ساکنان این منطقه از یک انفجار مهیب خبر دادند.

اکسون موبیل بدون تأیید فوری انفجار و یا بیان دلیل آتش سوزی، طی بیانیه ای اعلام کرد آتش سوزی در این پالایشگاه حوالی ساعت 2 بامداد به وقت محلی رخ داده است.

به گفته پلیس محلی چهار نفر مجروح شدند که سه نفر از آنها با بالگرد و یک نفر با آمبولانس برای مداوا منتقل شدند.

روهان دِیویس، مدیر پالایشگاه اکسون موبیل بامداد پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که آتش سوزی در یک واحد تولید بنزین رخ داده است. به گفته اکسون موبیل، کارکنان بخش موارد اورژانسی این شرکت آتش را صبح خاموش کردند.

دِیویس با بیان این که وضعیت چهار مجروح این حادثه پایدار است، گفت که نمی تواند در مورد میزان جراحات آنها اظهار نظر کند.

مدیر پالایشگاه اکسون موبیل همچنین گفت که علت آتش سوزی بلافاصله مشخص نشده است و در دست بررسی است.

وی همچنین اعلام کرد که این شرکت در حال هماهنگی با مقامات محلی است و کیفیت هوا را با سازمان های نظارتی، رصد می‌کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا نفت رئیس پلیس آتش سوزی بنزین آتش سوزی بنزین رئیس پلیس نفت برنا اکسون موبیل آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی

 نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پروژه بلندپروازانه‌ای را با هدف تبدیل سکوهای نفتی مازاد به پایگاه‌های دفاع موشکی متحرک در اقیانوس ارام و برای مواجه با تهدیدات چین در دستور کار قرار داده است.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، رسانه هندی تایمز آو ایندیا در گزارشی نوشته این ابتکار نوآورانه آمریکا در نمایشگاه دریایی-هوایی-فضایی ۲۰۲۴ در واشینگتن دی سی رونمایی شد و بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای تقویت قابلیت‌های نظامی ایالات متحده در منطقه است. 

این سکوها قرار است در پاسخ به تهدیدات موشکی فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام مستقر شوند. انتظار می‌رود سکوهای تبدیل شده به پایگاه دفاع موشکی نقش مهمی در افزایش قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و کمک به ماموریت‌های ضربتی این کشور ایفا کنند. 

این سکوها با ظرفیت نگهداری ۱۰۰ پرتاب کننده موشک بزرگ افزایش قابل توجهی در قابلیت‌های نیروی دفاعی آمریکا در مقایسه با شناورهای نیروی دریایی این کشور ارائه می‌دهند. 

پلت‌فرم‌های دفاعی متحرک برای تبدیل سکوهای نفتی به پایگاه‌های جزیره‌ای شناور بزرگ طراحی شده که می‌توانند بیش از ۱۲ ماه به طور مستقل عمل کرده و در فاصله‌ای ایده‌آل از ساحل قرار گیرند. سکوهای تبدیل شده به طور بالقوه می‌توانند نقش دوگانه‌ای در تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و یا کمک به ماموریت‌های ضربتی داشته باشند.

 از دیگر قابلیت‌های این پلت‌فرم‌ها می‌توان به توانایی پشتیبانی از جنگنده‌هایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند و همچنین زیردریایی‌های هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده اشاره کرد. همچنین این قابلیت جدید از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر است و می‌تواند با تنها ۱۰ درصد از قیمت دفاع موشکی بالستیک فواید قابل توجهی داشته باشد. 

با این حال امکان‌سنجی اجرای چنین پایگاه‌های شناوری همواره موضوع بحث بوده است. برخی از کارشناسان آسیب‌پذیری این پلت‌فرم‌ها در برابر حملات موشکی و همچنین ناکارآمدی نسبی آنها در مقایسه با قابلیت‌های متعارف را مورد بحث قرار داده‌اند. 

این پروژه بلندپروازانه نشان‌دهنده تغییر استراتژی نظامی است چرا که ایالات متحده با واقعیت‌های جدید ژئوپلتیکی و پیشرفت فن‌آوری در جنگ خود را تطبیق می‌دهد و تلاش می‌کند شکاف‌هایی که بین قابلیت‌های دفاع زمینی و دریایی وجود دارد را از این طریق برطرف سازد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کل کل جدید استقلال و پرسپولیس؛ پالایشگاه و بانک!
  • حمله اوکراین به منطقه اسمولنسک روسیه/ پالایشگاه طعمه حریق شد+فیلم
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • انفجار گاز و آتش‌سوزی در آساوله سنندج (فیلم)
  • انفجار گاز در آساوله سنندج یک مصدوم برجا گذاشت