Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل باشگاه تراکتور پس از شکست این تیم مقابل هوادار در خصوص شرایط تیم صحبت کرد.

به گزارش طرفداری، میرمعصوم سهرابی پس از شکست تراکتور مقابل هوادار در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال گفت:

متاسفانه بدترین نتیجه‌ای که می‌توانستیم بگیریم را در این مسابقه کسب کردیم. ما انتظار این نتیجه را نداشتیم ولی با توکل بر خدا می‌خواهیم در نیم فصل با تقویت تیم بتوانیم به استانداردهای لازم برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایگاه تراکتور اصلا اینجا نیست و باید بتوانیم عملکرد تیم را بهتر کنیم. 

وی در خصوص عملکرد سولدو اظهار داشت:

او چند هفته‌ای است که به این تیم آمدند و به نظرم عملکرد خوبی داشته‌اند. اگر بتوانیم تیممان را تقویت کنیم و نقاط ضعفمان را برطرف سازیم، او مربی با نظم و تاکتیک است و می‌توانیم نتایج بهتری کسب کنیم.

مدیر عامل تیم تراکتور در خصوص داوری گفت:

ما چند بار به داوری اعتراض کردیم. در بازی مقابل آلومنیوم اراک، مس رفسنجان و جام حذفی ضربه خوردیم و ضرر کردیم. داور باید پنالتی برای ما می‌گرفت و چند موقعیت ما به خاطر آفساید غلط از بین رفت. ما مستندات خود را به فدارسیون فوتبال ارائه دادیم. امیدواریم در هفته‌های آینده شاهد بهبود شرایط داوری در لیگ باشیم. 

سهرابی اظهار داشت:

ما می‌خواهیم تراکتور را به جایگاه اصلی‌اش بازگردانیم. جایگاه تراکتور به هیچ وجه اینجا نیست و ما معتقدیم با تقویت ترکیب می‌توانیم به کسب سهمیه حتی بیاندیشیم. امیدواریم بتوانیم نکاتی که آقای سولدو مدنظرشان است را تقویت کنیم و تراکتور به جایگاه اصلی‌اش بازگردد. تیم ما خوب بسته نشده و باید بدنسازی بهتری داشتیم تا آمادگی تیم به آن استاندارد همیشگی برسد.

وی در خصوص رای گل گهر ادامه داد:

ما دوست داریم نتایج در داخل زمین رقم خورد به همین خاطر به این موارد حاشیه‌ای توجهی نداریم. باید تمرکزمان بیشتر روی داخل میدان باشد و امیدواریم بتوانیم به نتایج بهتری دست یابیم. همه نتایج داخل زمین رقم می‌خورد. 

مدیر عامل تراکتور در خصوص نیم فصل دوم اظهار داشت:

نقاط ضعف برطرف پیدا کند و تیم از لحاظ آمادگی جسمانی به استاندارد برسد. امیدوارم با حمایت طرفداران و تقویت‌ ترکیب و بهبود شرایط جسمانی، تراکتور به جایگاه اصلی‌اش بازگردد.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ ایران به اسرائیل جایگاه ژئوپلتیکی کشور را تقویت کرد

به گزارش «تابناک»، عبدالرضا فرجی‌راد در روزنامه اعتماد نوشت: پاسخ ایران موجب شد تا وزن ژئوپلیتیکی ایران برجسته شده و در مقابل اسراییل از این منظر در موضع ضعف قرار بگیرد.از منظری دیگر باید گفت که اقتدار ایران نیز بیش از گذشته عریان شد.

«تقویت جایگاه ژئوپلتیکی ایران» عنوان یادداشت عبدالرضا فرجی راد برای روزنامه اعتماد است که در آن آمده: پاسخ ایران به حمله تروریستی اسراییل در دمشق ضرورتی مسلم بود؛ حمله‌ای که در ابعادی وسیع از داخل خاک ایران سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد و موج خبری و رسانه‌ای قدرتمندی را به دنبال داشت و نمایندگان و دیپلمات‌های غربی را در بهت فرو برد.پاسخ ایران به اسراییل هم از بعد نظامی با اهمیت بود و هم از بعد دیپلماتیک و سیاسی.در بعد دیپلماتیک پاسخ ایران از چند منظر قابل تامل است. نخست: همان‌گونه که مقام‌های رسمی کشورمان نیز اذعان داشتند، تهران و واشنگتن پیام‌هایی را از طریق مجراهایی چون سوییس و نمایندگی ایران در واشنگتن برای یکدیگر ارسال کردند. ایالات متحده به خوبی از پیام‌های ارسالی ایران دریافت کرد که تهران برای بازدارندگی، تنبیه و مجازات اسراییل عملیات نظامی علیه سرزمین‌های اشغالی را رقم خواهد زد.

پیام ایران به گونه‌ای صریح بود که مقام‌های ارشد ایالات متحده ادبیات خود را تغییر دادند و به جای آنکه ادعای حمله تلافی‌جویانه به ایران را مطرح کنند دایما بر این عبارت تاکید داشتند که واشنگتن از تل‌آویو حمایت خواهد کرد.به نظر می‌رسد ایالات متحده به خوبی دریافت که عزم ایران برای پاسخ به حمله تروریستی اسراییل می‌تواند برای این بازیگر پرهزینه باشد و از همین رو تلاش کرد با تکیه بر دیپلماسی از میزان خسارات تحمیل شده احتمالی علیه اسراییل کاسته و به گونه‌ای تنش‌ها را مدیریت کند.این گزاره هم در قالب موفقیت‌های نظامی ایران قابل تبیین است و هم در قالب فعالیت دیپلماتیک به شکلی برجسته باید مورد تامل قرار بگیرد. پاسخ ایران از منظر ژئوپلیتیکی نیز بسیار با اهمیت است. پاسخ ایران به اسراییل موجب شد تا وزن ژئوپلیتیکی کشورمان بیش از گذشته برجسته شود، به بیانی بهتر، از آنجایی که ایران و اسراییل طی سال‌ها رویارویی‌های در سایه را تجربه کرده‌اند، طبیعتا در این مقطع، پاسخ ایران موجب شد تا وزن ژئوپلیتیکی ایران برجسته شده و در مقابل اسراییل از این منظر در موضع ضعف قرار بگیرد.از منظری دیگر باید گفت که اقتدار ایران نیز بیش از گذشته عریان شد.

طبیعتا کشورمان در طول سال‌ها و از این پس اصل حسن همجواری را در اولویت‌های خود قرار داده و می‌دهد. با این همه در طول این سال‌ها و در مقاطعی تهران در برابر فعل و انفعال‌های برخی از بازیگران همسایه از صبر استراتژیک پیروی می‌کرد. حالا به واسطه همین پاسخ مقتدرانه ایران، رقبای منطقه‌ای کشورمان توان و قدرت و اقتدار کشورمان را به خوبی درک کرده‌اند. از زاویه‌ای دیگر که از منظر ژئوپلیتیکی نیز اهمیت دارد آن است که بی‌اعتمادی‌ها به ایالات متحده افزایش یافته است.در زمان ریاست باراک اوباما و درست در مقطعی که ایالات متحده مذاکرات هسته‌ای با ایران را آغاز کرد، گروهی از بازیگران بالاخص اسراییل برای حضور در رایزنی‌ها واشنگتن را تحت فشار قرار دادند. اما رویکرد منفعلانه اوباما در ارتباط با آنها زمینه‌ساز نوعی بی‌اعتمادی شد. اما در دوران ریاست دونالد ترامپ، فاصله میان ایالات متحده با متحدانش عمیق‌تر شد، چرا که ترامپ صراحتا از کشورهای نزدیک به امریکا خواست تا برای حراست از امنیت خود هزینه کنند. به عنوان نمونه زمانی که آرامکو توسط انصار‌الله یمن هدف قرار گرفت، شاهد آن بودیم که دولت دونالد ترامپ هیچ واکنشی نشان نداد و کنار ریاض قرار نگرفت. از همان بازه زمانی تردیدها درباره رویکرد حمایتی واشنگتن از متحدانش زیر سوال رفت.

با این همه در طول این سال‌ها بسیاری تصور می‌کردند که مساله اسراییل و رابطه این بازیگر با ایالات متحده به شکلی متفاوت قابل تبیین است. به بیانی دیگر باور عمومی براین بود که ایالات متحده هیچگاه اسراییل را کنار نخواهد گذاشت و در صورتی که امنیت این بازیگر به خطر بیفتد، امریکا وارد عمل خواهد شد. اما بعد از پاسخ ایران به اسراییل در شرایطی که سرزمین‌های اشغالی هدف حملات ایران قرار گرفت، شاهد آن بودیم که ایالات متحده نه تنها با اسراییل هم‌صدا نشد بلکه به تل‌آویو هشدار داد که با اقدام تجاوزکارانه متقابل اسراییل علیه ایران هم‌صدا نخواهد شد. در نهایت باید گفت که علی‌رغم لفاظی‌های رسانه‌ای شاهد آن بودیم که پاسخ ایران به اندازه‌ای مقتدرانه بود که در جریان نشست شورای امنیت و حتی جلسه اعضای گروه هفت نیز هیچکدام از بازیگران حاضر فارغ از لفاظی‌ها در عمل گامی برنداشتند. همین گزاره را می‌توان پیروزی دیگری برای ایران قلمداد کرد.

دیگر خبرها

  • نصرتی: برای کسب سهمیه آسیا باید تمام امتیازات را بگیریم
  • زنوزی: سرمربی جدید تراکتور خارجی خواهد بود
  • تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی
  • جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی آرتی به وضع گذشته برمی‌گردد
  • سرمربی بعدی تراکتور خارجی خواهد بود
  • زنوزی: سرمربی بعدی تراکتور خارجی خواهد بود
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • اگر استقلال تقویت می‌شد شرایط بهتری داشت | انتظار قهرمانی از پرسپولیس می‌رود
  • استقلال و از دست رفتن برتری سرنوشت ساز!
  • پاسخ ایران به اسرائیل جایگاه ژئوپلتیکی کشور را تقویت کرد