Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که ابهامات فراوانی پیرامون مدیریت محمدحسن انصاری‌فرد در باشگاه پرسپولیس مطرح و اتهاماتی نیز به او زده شده، اما وی سکوت کرده و پاسخگو نیست. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شاید دوران مدیرعاملی محمدحسن انصاری‌فرد در باشگاه پرسپولیس چندان طولانی نبود، اما تبعات آن پس از حدود 2 سال همچنان همراه پرسپولیس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری‌فرد که از 5 شهریورماه 1398 تا 20 اسفندماه 1398 (کمتر از هفت ماه) پشت میز مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس نشست، چند پرونده جنجالی و مهم از خود به ارث گذاشت که هر کدام از آن‌ها در مقاطعی سرخپوشان را با چالشی جدی مواجه کرد.

حذف پرسپولیس و استقلال؛ نتیجه اهدای صندلی‌های ممنوعه از سوی «ناکارآمد‌ها» به «کارنابلد‌ها»

از مطالبات سنگین 745 هزار دلاری کالدرون و دستیارانش گرفته - که به تازگی پرداخت شد - تا عقد قرارداد 250 هزار دلاری با استوکس و حتی رضایت‌نامه گل‌محمدی با بندها و شروط عجیب که حالا پرونده‌ای 8 میلیاردی روی دست باشگاه پرسپولیس گذاشته است.

در این بین اما مهم‌ترین پرونده به جا مانده از دوران 197 روزه مدیرعاملی انصاری‌فرد در باشگاه پرسپولیس، بحث جدایی گابریل کالدرون و عدم پرداخت مطالبات این مربی بود. موضوعی که رسول‌پناه هفته گذشته با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره آن صحبت کرد و گفت:‌ «من از جیب خود 2 میلیارد به حساب باشگاه زدم. آن زمان دلار 11 هزار 500 تومان بود و مدیرعامل (انصاری‌فرد) در جلسه هم به ما اعلام کرد که این پول به حساب سرمربی در قطر زده می‌شود. تا 20 ژانویه اگر 120 هزار دلار به او می‌دادیم قراردادش فسخ می‌شد. این پول را از جیب خودم به حساب باشگاه ریختم و گفتیم به حساب کالدرون بزنید تا مشکلی پیش نیاید. فکر می‌کردیم این پول پرداخت شده است، ولی 15-10 روز بعد کالدرون تماس گرفت و گفت پول به حسابش نیامده است. از مدیرعامل جویا و متوجه شدیم این پول را جای دیگر هزینه کرده است! بعد هم ما دوباره پول را تهیه کردیم تا پرداخت شود در تاریخ 22 ژانویه این مبلغ را پرداخت کردیم، یعنی اگر دو روز زودتر این پول پرداخت می‌شد 550 هزار دلار غرامت را نمی‌دادیم».

پس از این صحبت‌های رسول‌پناه، انصاری‌فرد در مصاحبه‌ای کوتاه با رد اتهامات زده شده از سوی رسول‌پناه گفت: «به هیچ عنوان ادعای رسول‌پناه اصلا صحت ندارد و کذب محض است. ماجرای پول‌ کالدرون به یک صرافی مربوط است که هم با ما کار می‌کرد و هم با رسول‌پناه و مبلغی را بعد از فسخ قرارداد کالدرون به حساب او واریز کرد. حتی برای پس گرفتن پولش چک باشگاه را هم قبول نداشت و می‌گفت یا شما یا خود رسول‌پناه چک بدهید که آقای رسول‌پناه چک دادند و بعدا هم وصول شد».

این اما پایان درگیری‌های مدیران عامل سابق باشگاه پرسپولیس نبود و رسول‌پناه این‌بار در تاریخ اول دی‌ ماه با صدور بیانیه‌ای تند، اتهامات سنگینی را علیه انصاری‌فرد بیان کرد که با گذشت 6 روز از سوی او بدون جواب مانده است (لینک بیانیه رسول‌پناه).

رسول‌پناه در این بیانیه از سکه‌های اهدایی یک هوادار، صدور چک‌های بدون پشتوانه، امضا و مهر سربرگ‌های سفید باشگاه پرسپولیس توسط انصاری‌فرد و قرارداد ترکمنچای استوکس با بندهای فاجعه‌بار سخن گفته بود.

انصاری‌فرد که پیش از این گفته بود خود را «موظف» به پاسخگویی به هواداران پرسپولیس می‌داند و در زمان مناسب توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد، بهتر است یک‌ بار برای همیشه پاسخگوی دوران مدیرعاملی پُر حرف و حدیث خود در باشگاه پرسپولیس باشد. مباحثی که هر کدام از آنها می‌تواند به صورت جداگانه توسط نهادهای نظارتی مورد بررسی قرار بگیرد و تکلیف قراردادهای عجیب در باشگاه پرسپولیس مشخص شود. سکوت شائبه‌دار انصاری‌فرد اما به بسیاری از ابهامات دامن می‌زند و نشان می‌دهد وی فقط خودش را در زمان‌های خاص «موظف» به پاسخگویی می‌داند.

صدری: چرا آنهایی که پرونده کالدرون را درست کردند نباید پاسخ بدهند؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهدی رسول پناه محمدحسن انصاری فرد پرسپولیس مهدی رسول پناه محمدحسن انصاری فرد پرسپولیس باشگاه پرسپولیس انصاری فرد رسول پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها

احمد قویدل گفت: رئیس سازمان غذا و دارو در اطلاع رسانی اخیر خود در رابطه با داروی امیسیزومب، فقط به اثربخشی بسیار بالای آن نسبت به داروهای موجود اشاره کرد، در صورتی که این دارو علاوه بر اثربخشی بالا، برای بیماران هموفیلی با کمبود فاکتور ۸ که مبتلا به مهار کننده شدید هستند، برای دولت نیز کاملاً صرفه اقتصادی دارد. بی تردید اشاره رئیس سازمان غذا و دارو به این مزیت دارو می‌تواند در ایجاد انگیزه در شورای عالی بیمه برای تحت پوشش قرار دادن این دارو به شدت مؤثر باشد.

وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید شده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی کرده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری های متعدد رها می کند.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو شاهد نیستیم. این سازمان اختصاص بودجه‌های دارویار را در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند، اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می کند.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر کند و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری کند.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال کرده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام نخست باید از محل بودجه‌های داروهای عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم!؟ واقعاً دور از انصاف است برای داروهایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می کند و بی تردید کیفیت زندگی آن ها را بهبود می بخشد، فرانشیز پرداخت کند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف کرده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری کند. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه نخست بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره مند شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • اعلام زمان پاسخگویی و تعداد سوالات نوبت اول کنکور
  • اعلام زمان پاسخگویی و تعداد سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • حق‌التدریس اضافه بر ساعات سازمانی موظف به استادان پرداخت نمی‌شود 
  • ابهام درباره محرومیت رامین رضاییان
  • سپاه، پناه مردم و مستضعفان است