Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@10:31:13 GMT

افزایش قیمت کالاهای اساسی پذیرفتنی نیست

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۳۳۸۳

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخلاف شایعاتی که این روزها در برخی محافل مطرح می‌شود ارز ترجیحی تامین گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی برای دی‌ماه تخصیص یافت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «عباس عسکرزاده» اظهار داشت: با توجه به این که در ۶ ماهه دوم سال بر اساس قانون ارز ترجیحی کالاهای اساسی به صورت ماه به ماه تخصیص می‌یابد، ارز ترجیحی این سه قلم ذکر شده مانند سابق برای دی‌ماه تامین شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه‌داد: با توجه به ادامه روند تخصیص ارز ترجیحی به این کالاهای اساسی، هیچ افزایش قیمتی در خصوص محصولات اساسی از جمله مرغ و گوشت قابل قبول نیست.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون در سامانه بازارگاه نهاده دامی مورد نیاز دامداران و مرغداران با قیمت سابق بارگذاری شده و این افراد می‌توانند مثل گذشته نهاده مورد نیاز خود را از این سامانه دریافت کنند.

عسکرزاده افزود: همه ذخایر استراتژیک کشور نیز در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارند و تامین آن‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و در این زمینه نیز هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.

وی گفت: به‌طور کلی در خصوص کالاهای اساسی هیچ نقصان و کمبودی نیست و همه محصولات و کالاهای اساسی به میزان بیش از نیاز تامین شده است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی بیان‌داشت: با توجه به این که همه زنجیره تولید، تامین و توزیع کالاهای اساسی براساس قانون انتزاع به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده، نظارت بر بازار کالاهای اساسی نیز به شکل مستمر در حال پیگیری است.

عسکرزاده تصریح‌کرد: به هیچ وجه اجازه برهم زدن ثبات بازار کالاهای اساسی را نمی‌دهیم و با اندک کسانی که قصد شایعه پراکنی و ایجاد اخلال داشته باشند برخورد جدی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان‌کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که در خصوص تامین و همچنین قیمت کالاهای اساسی هیچ چالشی وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، با ارائه لایحه بودجه دولت سیزدهم برای سال ۱۴۰۱، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی بجز گندم و دارو مطرح شد که البته این مهم هنوز محقق نشده است. برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، جهاد کشاورزی ، عباس عسکرزاده ، معاون توسعه بازرگانی ، ارز ترجیحی ، تخصیص ارز ، کالاهای اساسی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی معاون توسعه بازرگانی ارز ترجیحی تخصیص ارز کالاهای اساسی معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان