Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، میخائیل اولیانوف در حساب توییتری خود در خصوص مذاکرات وین که امروز از سر گرفته شده است نوشت: در نشست کمیسیون مشترک برجام،  امروز هشتمین دور مذاکرات وین آغاز شد. شرکت کنندگان بحث‌های حرفه‌ای و نتیجه محور داشتند. آنها به خصوص موافقت کردند که روند تهیه پیش نویس برای دستیابی به توافق در اسرع وقت را تشدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بر پایه این گزارش، دور هشتم مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۴ از امروز دوشنبه ششم دی (۲۷ دسامبر) در وین اتریش از سر گرفته شده است.  
یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده دیروز به ایرنا گفت: ایران متعهد به دستیابی به یک توافق خوب در کوتاهترین زمان ممکن است اما اسیر ضرب‌الاجل‌های ساختگی نخواهد شد و برای ما حالت اضطراری در مذاکرات وجود ندارد.  
وی با بیان اینکه پیشرفت حاصل شده درباره متون مربوط به موضوعات هسته‌ای در دور قبل حاکی از تعامل جدی ایران است افزود: الان نوبت طرف‌های مقابل است تا حسن نیت خود را در رابطه با موضوعات تحریمی نشان دهند. این منبع آگاه خاطر نشان کرد که پیشرفت در این دور از مذاکرات، منوط به رویکرد طرف مقابل است.  
در همین حال سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در جمع خبرنگاران گفت: امیدوارم این پنجره فرصت را طرف مقابل قدر بداند. ایران برجام را زنده نگهداشت و با وجود همه فشارهای آمریکا خارج نشد می‌توان گفت به تنهایی این سند بین‌المللی را زنده نگهداشته است ولی این روند بیش از این نمی‌تواند ادامه یابد. امیدوارم طرف مقابل قدر این فرصت را بداند و برای رفع موثر تحریم‌ها به وین بیاید اگر این اتفاق بیفتد توافق در دسترس است.  
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پس از ۱۳ سال مذاکرات بین‌المللی فشرده، در تاریخ ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ (۱۴ ژوئیه ۲۰۱۵) منعقد شد. برجام یک هفته بعد با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد تأیید و به عنوان ضمیمه الف به قطعنامه مذکور پیوست شد.  
اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از این توافق در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می‌۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

برچسب‌ها برجام روسیه ایران مذاکرات وین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام روسیه ایران برجام روسیه ایران مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۵۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: موشکی برای ایستادگی در مقابل حملات روسیه نداریم

رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: فقدان موشک‌های دفاع هوایی، دست ما را برای خنثی کردن حملات موشکی هفته گذشته روسیه به بزرگترین نیروگاه برق‌مان در اطراف کی‌یف بست.

به گزارش مشرق، این اظهارات ولودیمیر زلنسکی در ادامه درخواست‌های مکرر او به متحدان غربی‌اش برای ارسال سامانه‌های دفاعی کمیاب، نشان‌دهنده وخامت اوضاع اوکراین در سایه حملات رو به افزایش روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور است.

رئیس جمهوری اوکراین در مصاحبه با شبکه پی‌بی‌اس ادعا کرد: از ۱۱ موشک پرتاب شده [روسیه]، هفت موشک را منهدم کردیم و چهار موشک باقی‌مانده نیروگاه تریپیلیا را تخریب کرد. موشک‌های ما برای دفاع از تریپیلیا تمام شده بود.

او پیشتر به متحدانش گفته بود که مجبور است در مورد اینکه از چه چیز محافظت کند دست به اولویت‌بندی بزند و این مستلزم تصمیمات سختی است. او همچنین گفته است که در صورت تداوم حملات روسیه، ذخیره موشکی اوکراین به طور کامل تمام خواهد شد.

نیروگاه حرارتی تریپیلیا بزرگترین تأسیسات انرژی در نزدیکی کی‌یف با ظرفیت یکهزار و ۸۰۰ مگاوات بود.

بر اساس این گزارش، روسیه از اواسط مارس (اواخر اسفند) حملات ترکیبی موشکی و پهپادی خود را برای هدف قرار دادن شبکه انرژی اوکراین آغاز کرده است. در نتیجه این حملات اوکراین هفت گیگاوات از ظرفیت تولید برق خود را از دست داده و نیروگاه‌های حرارتی بزرگ و قابلیت انتقال آن تا حد زیادی آسیب دیده است.

مسکو می‌گوید هدف این حملات کاهش مقاومت اوکراین و تلافی حملات انجام شده اخیر به خاک روسیه است.

متحدان غربی اوکراین تمایلی به ارسال پدافند هوایی اضافی به اوکراین ندارند چراکه پدافند مورد نیاز طبق اعلام کی‌یف ۲۵ سامانه پاتریوت است. در پی درخواست‌های مکرر کی‌یف، آلمان تحویل سامانه جایگزین غیر از پاتریوت را متعهد شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • روز شاد سپاهانی‌ها: لژیونر هم گل زد
  • محبی از لیست روستوف خط خورد
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله حساسی است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • زلنسکی: موشکی برای ایستادگی در مقابل حملات روسیه نداریم
  • منابع مصری: حماس نرمش نشان می‌دهد، اما اسرائیل وقت‌کشی می‌کند
  • سرمربی پرتغالی به جانشینی کلوپ می‌خندد!