Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@02:44:26 GMT

جزییات سفرهای مردم در آخرین ماه پاییز

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۶۳۵۶

جزییات سفرهای مردم در آخرین ماه پاییز

به گزارش ایسنا، در ۹ ماهه امسال وضعیت سفرهای جاده‌ای مردم باز هم روند افزایشی نسبت به سال گذشته داشته اما آمار تردد در آذر ماه نسبت به ماه گذشته کاهش یافته است. بر اساس آمارهای مرکز مدیریت راه‌های کشور از تحلیل وضعیت تردد در آخرین ماه پاییز بیش از ۳۵ میلیون تردد بین استانی اتفاق افتاده که نسبت به آبان ماه سال جاری حدود دو میلیون تردد و معادل چهار درصد کاهش یافته اما همین آمار در قیاس با آذر ماه سال گذشته ۵۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در ۹ ماهه امسال مجموعاً به ۴۸۰ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۴۹۲ وسیله نقلیه رسیده است که نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است. همچنین سهم وسایل نقلیه سبک و سنگین نیز در قیاس با همین بازه زمانی در سال گذشته روند رو به رشد ۱۴ و پنج  درصدی را تجربه کرده است.

در نهمین ماه امسال تردد بین استانی روند نسبتا پایداری را تجربه کرده است. در این میان بیشترین تردد و سفرهای مردم در روز جمعه ۱۹ آذر ماه با یک میلیون و ۹۲۹ هزار و ۵۲۲ وسیله نقلیه و کمترین آن به ۲۷ آذر ماه با یک میلیون و ۶۳۲ هزار و ۳۱۳ وسیله نقلیه بر می‌گردد. که البته این آمار نیز در قیاس با ماه گذشته که سفرها در روز دوم آبان ماه از دو میلیون تردد هم گذشته بود، کمتر است.

روند روزانه تردد وسایل نقلیه

بر اساس آمارهای منتشر شده از تردد بین استانی آذر ماه امسال، همه استان‌ها روند رو به رشد افزایشی را در قیاس با همین بازه زمانی در سال گذشته داشته‌اند و در این بین بیشترین افزایش سفرها نسبت به مدت مشابه سال گذشته مربوط به استان‌های مازندران، گیلان، گلستان و قم به ترتیب با ۱۲۵ درصد، ۱۲۱ درصد، ۱۰۳ درصد و ۱۰۰ درصد رشد برمی‌گردد و کمترین افزایش تردد نسبت به آبان ماه سال گذشته مربوط به آذربایجان شرقی، کرمان و سیستان و بلوچستان به ترتیب با افزایش ۱۳ درصدی، ۱۳ درصدی و هفت درصدی است.

تغییرات تردد بین استانی به تفکیک استان‌ها

منبع: الف

کلیدواژه: تردد بین استانی سال گذشته آذر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سد‌های کشور را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم.

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روز‌های ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سد‌های کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ گفت: ورودی سد‌های کشور در حال حاضر ۲۳.۶۱ میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۱۱ درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سد‌های کشور را در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ با ۶۱ درصد پرشدگی، معادل ۳۰.۴۱ میلیارد مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سد‌های کشور وجود داشته است. 

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سد‌های تأمین کننده آب شرب پایتخت را ۲۰ درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۲۸ فروردین با کاهش ۱۱ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۷۳ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت ۱۵ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • طرح نوروزی راهداری کردستان به روایت آمار
  • ثبت رکورد جدید برای سفرهای هوایی چین
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • ۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • ۶۰ درصد سدهای کشور پر است
  • حجم سد زاینده‌رود به ۳۶۸ میلیون متر مکعب رسید
  • ۴.۶ میلیون مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی تردد کرده اند