Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@10:23:25 GMT

ایجاد بازارهای روز در نقاط کم‌برخوردار کاشان

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۸۱۶۶

ایجاد بازارهای روز در نقاط کم‌برخوردار کاشان

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر کاشان گفت: باید علاوه بر بازار شهروند و مهستان، بازارهای روز در مناطق دیگر به ویژه نقاط کم‌تر مورد توجه قرار گرفته نظیر خیابان نطنز، مسکن مهر و… راه‌اندازی شود.

مهدی نادعلی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به دستور کار نهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر، بررسی و تصویب تعرفه‌های خدمات شهری، بازارهای روز و تبصره ۱۴ و بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها را از جمله محورهای این جلسه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر نگاه تخصص‌محور شورای اسلامی شهر به موضوع تعیین تعرفه‌ها، خاطرنشان کرد: در این حوزه، باید ضمن درک شرایط جامعه و توان مالی شهروندان، هزینه خدمات ارائه شده توسط شهرداری و مهیا کردن بستر ارتقای کیفیت این خدمات مدنظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به طرح موضوع بازارهای روز در این جلسه، تأکید دولت مبنی بر اجرای طرح ارتقای معیشت و تأمین اقلام کالاهای اساسی را یادآور شد و افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر آمادگی کامل دارند با دستگاه‌ها و متولیان مربوطه برای ایجاد بستر اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.

وی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی‌ها را همراه با مدیریت بازار و جلوگیری از واسطه‌گری رویکرد مطلوبی برای عرضه مناسب کالاها و ارزاق مورد نیاز مردم دانست.

نادعلی، استفاده از ظرفیت استارت آپ ها به منظور عرضه خدمات و کالاها را نیز اقدام مؤثری دیگری در این زمینه عنوان کرد و گفت: با توجه به تحولات ارتباطی و پیشرفت مجموعه‌ها در این زمینه، می‌توان از این بستر برای کاهش مراجعه شهروندان و دسترسی آسان‌تر به کالاها و خدمات بهره برد.

وی، بررسی راهکارهای توزیع ارزاق و کالاهای اساسی در شرایط بحرانی نظیر بلایای طبیعی را نیز به عنوان موضوع دیگر جلسه متذکر شد و افزود: باید با دوراندیشی و در نظر گرفتن تمهیدات مؤثر و کارآمد، شرایط را برای دسترسی هر چه مطلوب شهروندان در این گونه مواقع مهیا کرد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به ایجاد محل‌های عرضه محصولات و کالاها در ایام خاص نظیر ایام عید، بر آمادگی مدیریت شهری برای استفاده از ظرفیت ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف به منظور دسترسی ارزان‌تر و راحت‌تر مردم به کالاهای مورد نظر تأکید کرد.

کد خبر 544846

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز بازار کاشان شورای شهر کاشان شهر برنامه ریزی شهری مدیریت شهری شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بازارهای روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه ۹۰۰ تن پسماند شهری و خانگی در استان مرکزی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی گفت: متأسفانه روزانه ۹۰۰ تن پسماند شهری و خانگی در سطح استان تولید می شود که ۷۰ درصد پسماندها قابل بازیافت در خانه‌ها هستند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی ظهر امروز در نشست فراخوان جشنواره ملی نامه‌ای از طبیعت به مناسبت هفته زمین پاک اظهار داشت: مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین به عنوان شعار هفته زمین پاک در نظر گرفته شده و لازم است در این هفته اقدامات اجرایی، رسانه‌ای، تبلیغاتی و ترویجی انجام شود. 

وی با اشاره به پیش‌بینی جشنواره مشترکی در ارتباط با موضوعات ترویج فرهنگ محیط زیست با عنوان نامه‌ای از طبیعت، افزود: 20 عنوان برنامه در هفته زمین پاک از جمله برگزاری کارگروه مدیریت پسماند، تجلیل از فعالان حوزه پسماند، افتتاح پروژه، تبلیغات محیطی، تربیون‌های نماز جمعه، سخنرانی در مدارس و دانشگاه‌ها، پاکسازی جاده‌ها از پسماند، همکاری با کانون پرورش فکری استان در سطح استان اجرایی می‌شود. 

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی با تأکید بر استفاده از ظرفیت خانه‌های محیط زیست در راستای ترویج فرهنگ حفاظت از طبیعت و  محیط زیست، گفت: 68 خانه محیط زیست  در استان وجود دارد که در هر یک از خانه‌های محیط زیست برنامه‌هایی در زمینه پسماند و زیست محیطی برگزار می‌شود. 

یوسفی بیان کرد: در سطح کشور و استان 20 درصد پسماندهای خانگی را پلاستیک‌ها تشکیل می‌دهند، روزانه صدها تن پلاستیک مصرف می‌شود که باید فرهنگ نه به پلاستیک نهادینه‌سازی شود، آیین نامه نحوه استفاده  از پلاستیک سال گذشته ابلاغ شد که باید اجرایی شود، متأسفانه روزانه 900 تن پسماند شهری و خانگی در سطح استان تولید می شود که 70 درصد پسماندها قابل بازیافت در خانه‌ها هستند. 

احسان منصوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: در راستای فرهنگ‌سازی و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و توجه به طبیعت باید از ظرفیت کودکان و نوجوان استفاده شود، از این جهت کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان استان مرکزی با توجه به تجربه‌ای که در حوزه فرهنگ‌سازی محیط زیست در سال 1402 و اجرای جشنواره استانی نامه‌ای از طبیعت داشت مقرر شد امسال این جشنواره به صورت ملی اجرا شود. 

وی افزود: با اجرای این طرح کودکان و نوجوانان با شیوه صحیح نامه‌نگاری آشنا می‌شوند و می‌توان ذوق کودکان در جهت حفاظت از طبیعت پرورش داد و از ظرفیت کودکان و نوجوانان  به عنوان همیاران محیط زیست در آینده بهره‌مند شویم. 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی عنوان کرد: جشنواره نامه‌ای به طبیعت از پاییز سال گذشته کلید خورد و در مراکز هزارگانه کانون پرورش فکری و نوجوانان کشور فراخوان شده و آخرین مهلت دریافت آثار تا 31 فروردین ماه امسال ادامه دارد، جشنواره در 2 بخش آزاد و کانونی و در چهار رده سنی هفت تا 17 سال برگزار می‌شود. 

منصوری بیان کرد: قالب آثار، نامه است که کودکان و نوجوانان به نمایندگی از طبیعت نام‌هایی را خطاب به انسان‌ها می‌نویسند، تاکنون یک هزار و 409 اثر به دبیرخانه رسیده که برخی از آثار در سایت به ثبت رسیده است و برخی دیگر از طریق پست یا شماره‌های واحد ادبی ارسال شده است. 

وی ادامه داد: مهلت بارگزاری آثار تا 31 فروردین ماه ادامه دارد و اختتامیه جشنواره در بازه زمانی 15 تا 22 خرداد ماه در هفته محیط زیست برگزار می‌شود و برای تمام گروه‌های سنی سه هدیه نقدی در نظر گرفته شده است. استان مرکزی یکی از استان‌های پیشرو در نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از محیط زیست و طبیعت است و امیدواریم این امر در سطح ملی ساری و جاری شود.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفظ محیط زیست و تکمیل فاضلاب شهری مطالبه مهم شاهرودی‌ها از دولت
  • علم الهدی : در هر شهر ایران، مردم به قدری که از خدمات شهرداری ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی‌کنند
  • اجرای نخستین پویش جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در گلبهار
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد
  • اضافه شدن ۲۰۰۰ باکس زباله در سطح شهر گرگان
  • تولید روزانه ۹۰۰ تن پسماند شهری و خانگی در استان مرکزی
  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد