Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: امیدواریم بتوانیم از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در موضوعاتی چون تسهیل در تجارت، جلوگیری از قاچاق ورودی و معکوس و حفاظت از مرزها استفاده کنیم.

عبدالله هندیانی در گفت‌وگو با ایسنا و با حضور در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی اظهار کرد: امروز توفیقی بود تا در نمایشگاه جهاد دانشگاهی شرکت کنیم و بازدیدی به عمل بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقدیم باید در حوزه‌های علمی و حوزه‌های روز دنیا قابلیت خود را افزایش دهیم و به جدیدترین موضوعات مرتبط و تکنولوژی‌های های‌تک با همت دانشگاه‌ها و اساتید خودمان دست بیابیم و در این بخش فعال شویم.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی رسالت بزرگی دارد از این‌ جهت که ارتباط بین دانشگاه‌ها را با نگاه و رویکرد انقلابی جلو ببرد و از تمام ظرفیت‌ها استفاده کند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: با حمایت از دانشجویان و خلاقیت‌هایی که در ایده‌های آنها وجود دارد قطعا می‌توانیم در حوزه‌های دانش بنیان کارهای بزرگی انجام دهیم.

وی تصریح کرد: با توجه به نگاه جهادی و انقلابی که در این حوزه وجود دارد در این نمایشگاه شاهد بودیم بخش‌های زیادی نسبت به قبل رشد پیدا کرده‌اند. خوشبختانه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های رویان، فنی و دانش‌بنیان حمایت‌های خوبی داشته است.

هندیانی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: امروز در بازدید از یکی از غرفه‌ها درخواست کردیم که در حوزه اقدامات پیشگیرانه و مبارزه با قاچاق  به ما کمک کنند. در حوزه سلامت‌محور نیاز به این داریم که برچسب‌های اصالت را برای همه کالاهای سلامت‌محور نصب کنیم. خوشبختانه در حوزه پژوهش جهاد دانشگاهی شاهد بودیم که تولیداتی وجود دارند که از این برچسب اصالت استفاده می‌کنند. اگر بتوانیم آن را در همه حوزه‌های تولید استفاده کنیم قطعا در راستای تسهیل تجارت قانونی و جلوگیری از قاچاق اقدامات خوبی انجام داده‌ایم.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه اظهار کرد: به نظر می‌رسد وظیفه اصلی ستاد این است که بتواند تولیدکنندگان را از حوزه‌های مختلف از جمله جهاد دانشگاهی در یک راستا قرار دهد که اقدامات موثر در این بخش را دنبال کنند. امیدواریم بتوانیم در حوزه‌های فنی که حفاظت مرزها را بیشتر  و از قاچاق ورودی و قاچاق معکوس جلوگیری می‌کند، از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده و  توفیقات خوبی حاصل کنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی قاچاق دانش بنیان مبارزه با قاچاق جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱