Web Analytics Made Easy - Statcounter

وب سایت سعودی لیکس مذاکرات محرمانه میان ولیعهد سعودی و مسئولان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را فاش کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع دیپلماتیک بین‌المللی مذاکرات محرمانه «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و وزیر دفاع عربستان با مسئولان وزارت جنگ اسرائیل برای انعقاد قراردادهای نظامی را فاش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب سایت سعودی لیکس به نقل از وب سایت امور نظامی StrategyPage گفت بن سلمان بی سر و صدا در حال مذاکره با اسرائیل برای دستیابی به برخی از سامانه‌های جنگی هوایی اسرائیل است.

این سایت اعلام کرد که محمد بن سلمان علاقه خود را به سامانه جدید «اسلینگ دیوید» اسرائیل برای تقویت سیستم دفاعی عربستان در مقابله با گروه انصارالله  یمن ابراز کرده است.

به گفته این وب سایت، دولت عربستان سعودی در تلاش است تا سیستم‌های دفاعی هوایی ارزان‌تری را جستجو کند، زیرا سعودی‌ها در حال حاضر از موشک‌های هوا به هوای AMRAAM استفاده می‌کنند. قیمت هر موشک نیم میلیون دلار است .

این وب سایت نشان اعلام کرد که آخرین عملیات تامین موشکی که عربستان سعودی دریافت کرده ، 200 موشک PAC 3 در سال 2020 بوده است .

هشتگ شاهزاده کارتونی درباره بن سلمان ترند شدعطوان بررسی کرد: معادلات جدید جنگ یمن و ناامیدی آشکار عربستان/ سودای پادشاهی بن سلمان و حصر خانگی پدرضربه جدید به بن سلمان در جنگ حقوقی با سعد الجبری

بر اساس گزارش وب سایت مذکور عربستان به دنبال دستیابی به چند صد موشک ضد موشکی پاتریوت PAC-3 از ایالات متحده و کشورهای اتحادیه اروپا برای جایگزینی چند صد موشک Pac-3 است .

اینترنشنال اینترست نوشت:حملات انصارالله ضعف سامانه پدافند هوایی عربستان را آشکار کرد که میلیاردها دلار برای ریاض هزینه داشت و این اولین بار نیست که سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت عربستان در دفع حملات ناکام می‌مانند.

موشک‌های معیوب، خاطرات شکست‌های مشابهی را در مورد موشک‌های پاتریوت تحت کنترل ایالات متحده در طول جنگ خلیج فارس در سال 1991 و حمله به عراق در سال 2003 تداعی کردند.

این نشریه در ادامه افزود:«همه انواع پدافند هوایی متعارف می‌توانند با حملات پهپادی کوچک مقابله کنند ، درحالی‌که عربستان با استقرار تجهیزات نظامی گران قیمت نیز نتوانست از خود دفاع کند».

عربستان سعودی عمدتاً برای دفاع هوایی خود به سامانه دفاع موشکی پاتریوت ساخت آمریکا متکی است که ریاض برای مقابله با حملات انصارالله استفاده می‌کند. با این حال، به نظر می‌رسد تشدید حملات انصارالله علیه عربستان در ماه‌های اخیر منجر به اتمام تقریباً ذخیره مهمات دفاع هوایی عربستان شده است تا جایی که مسؤولان آمریکایی و سعودی توضیح دادند، زرادخانه تسلیحات عربستان از موشک‌های رهگیری کننده به شکل خطرناکی کاهش یافته است.

پس از امضای توافق سازش میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی عطش رژیم آل‌سعود نیز برای سازش با این رژیم و رابطه علنی با تل‌آویو بیشتر شده است، به‌حدی که بارها مقامات این رژیم از ابراز علاقه خود برای برقراری رابطه با اشغالگران فلسطین سخن گفته‌اند.

در 4 نوامبر گذشته، شبکه تلویزیونی اسرائیلی «کان» گزارش داد که هیئتی متشکل از 20 نفر از سران صهیونیستی در ایالات متحده از عربستان سعودی دیدار و با مقامات ارشد سعودی از جمله وزرا و نمایندگان خاندان سلطنتی در ریاض گفتگو کردند.

منابع عبری‌زبان اخیرا خبر دادند که یک هواپیمای صهیونیستی برای اولین بار در فرودگاه بین‌المللی ریاض فرود آمد که این هواپیما متعلق به یک فرد ثروتمند بود که با هواپیمای شخصی خود از فرودگاه بن گوریون پس از اندک زمانی توقف در فرودگاه امان به سمت عربستان سعودی حرکت کرده بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل بن سلمان رژیم صهیونیستی اسرائیل بن سلمان عربستان سعودی بن سلمان وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غافلگیری کاخ سفید از ابعاد حمله ایران

روزنامه تایمز آو اسرائیل در مطلبی به بررسی تنش‌های اخیر بین ایران و اسرائیل و واکنش واشنگتن پرداخت و نوشت: «بر اساس گزارشی که روز یکشنبه منتشر شد، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و مقامات امنیتی با «هشدار فزاینده» شاهد آشکار شدن ابعاد حمله موشکی بالستیک ایران به اسرائیل در آخر هفته گذشته بودند.» وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام ارشد درباره لحظاتی که دامنه رگبار ایران مشخص شد، گفت: «فکر می‌کنم این در بالاترین حد چیزی بود که ما پیش‌بینی می‌کردیم.» یک مقام ناشناس به این روزنامه گفت که «تا زمانی که همه چیز گفته نشده باشد» مشخص نیست که آیا دفاع موشکی اسرائیل و ائتلاف کشور‌های درگیر در سرنگونی پرتابه‌ها موفق بوده اند یا خیر.

به گزارش دنیای اقتصاد، در این گزارش آمده است که از آنجا که در آستانه حمله ایران آشکار شد که قرار است اتفاقی بیفتد، تیمی از پرسنل نظامی آمریکا مخفیانه به تل‌آویو اعزام شدند تا در «یک مرکز عملیات دفاع موشکی» کار کنند. بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی مطمئن بودند که می‌توانند به مقابله با حدود ۵۰ موشک بالستیک کمک کنند و زمانی که مشخص شد بیش از ۱۰۰ موشک توسط ایران شلیک شده است، عمیقا نگران شدند.

نیرو‌های دفاعی اسرائیل اعلام کردند که حمله ایران به اسرائیل شامل ۱۷۰ پهپاد، ۳۰ موشک کروز و ۱۲۰ موشک بالستیک بوده که بیشتر آن‌ها رهگیری شده است. اما هدف نظامی ایران در اسرائیل در این حمله، یعنی پایگاه هوایی نواتیم خسارت دید. این روزنامه نوشت: «برنامه‌هایی برای هواپیما‌های سعودی و اردن طراحی شد تا در صورت لزوم از حریم هوایی خود دفاع کنند. اردن پرتابه‌هایی را که از حریم هوایی این کشور عبور کرده بود سرنگون کرد، در حالی که ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان به هواپیما‌های اسرائیلی کمک کردند برخی دیگر از پرتابه‌ها را در مسیر اسرائیل ساقط کنند.»

این حمله در پاسخ به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفت. در این حمله هفت نیروی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از جمله دو فرمانده به شهادت رسیدند. اسرائیل متعهد شد که حمله تنبیهی ایران را تلافی کند و گفته می‌شود پنج‌شنبه شب، زمانی که چند ریزپرنده در آسمان اصفهان دیده شدند این حمله صورت گرفته است.

اسرائیل به طور رسمی در مورد این حمله اظهارنظر نکرده است، در حالی که ایران این حادثه را کم‌اهمیت توصیف کرده و تاکید دارد که تنها سه پهپاد کوچک در این حمله دخیل بوده اند. ایالات متحده، اتحاد نزدیک خود با اسرائیل را با کمک به آن‌ها در خنثی کردن حمله هفته گذشته ایران و اعمال تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری اسلامی پس از آن نشان داد. دولت جو بایدن در تلاش است تا از تشدید اوضاع در خاورمیانه در بحبوحه جنگ جاری در غزه و تنش‌های سرسام‌آور با تهران جلوگیری کند.

پس از حمله هفته گذشته ایران، بایدن بر حمایت تزلزل ناپذیر ایالات متحده از اسرائیل تاکید کرد، اما همچنین از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل خواست که «در مورد خطر تشدید تنش با دقت و استراتژیک فکر کند» و افزود که اسرائیل می‌تواند اقدامات اخیر را برای خود موفقیت تلقی کند و نیازی به حمله ندارد.

دیگر خبرها

  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • قمار جنگ اسرائیل و ایران
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • جزئیات حمله اسرائیل به سایت اس۳۰۰ اصفهان
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • غافلگیری کاخ سفید از ابعاد حمله ایران