Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان قزوین عدم تشکیل پرونده درباره ویلاسازی غیرمجاز در اراضی کشاورزی توسط مدیران امور اراضی را غیرقابل توجیه دانست و افزود: باید به سرعت با عوامل احداث ویلاهای غیرمجاز در استان قزوین برخورد قانونی شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی شعبانی در نشست مشترک مدیران قضایی و مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی دادگستری کل استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: مبارزه با تغییرکاربری در گرو ایجاد انسجام بین دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی این حوزه است که در این حوزه وظیفه اصلی در حفاظت از اراضی به عهده سازمان جهادکشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اگر به حفاظت از کاربری زمین‌های کشاورزی اهمیت ندهیم، مورد نقد نسل‌های آینده قرار می‌گیریم؛ لذا باید مدیریت امور اراضی نقش نظارتی خود را به نحو احسن انجام داده و در حوزه پیشگیری از تغییر کاربری همه دستگاه‌ها را همراه کند تا هر دستگاهی بتواند به تکلیفش عمل کند.

شعبانی بر لزوم شکل‌گیری کارگروهی ویژه برای برخورد جدی با تغییرکاربری‌های غیرمجاز ادامه داد: با توجه به خسارت‌های زیاد تغییر کاربری اراضی وظیفه همه مدیران در این حوزه سنگین است و باید به صورت قاطع و بدون اغماض با متخلفان برخورد کنیم و البته این برخورد باید طوری باشد که حقوق مردم تضییع نشود.

عدم تشکیل پرونده درباره ویلاسازی غیرمجاز قابل توجیه نیست

رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به ضرورت رعایت انصاف در حوزه مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز گفت: بنابراین باید جلوی سوء استفاده افراد وابسته به جریان‌های ثروت و قدرت گرفته شود و بنابراین باید ویلاهایی که این افراد به صورت غیرمجاز برای تفریح خود ساخته‌اند، خراب شود و به این شکل مردم هم ناراضی نمی‌شوند.

شعبانی عدم تشکیل پرونده درباره ویلاسازی غیرمجاز در اراضی زراعی توسط مدیران امور اراضی را غیرقابل توجیه دانست و افزود: باید به سرعت با عوامل احداث ویلاهای غیرمجاز در استان قزوین برخورد قانونی شود. چرا که مردم از دستگاه قضا انتظار برخورد با مفسدان را دارند و این مأموریت را باید با جدیت تمام به سرانجام برسانیم.

رئیس کل دادگستری قزوین: برخورد با تخلفات تغییر کاربری 2 برابر شددادستان قزوین: 1700 تخلف در تغییر کاربری اراضی ملی و طبیعی شناسایی شدانتقاد رئیس قوه قضائیه از تغییر کاربری اراضی/ ‌دهیاران و شوراها مجوزهای غیرقانونی می‌دهند / صدور دستور قضایی برای برخورد با گرانفروش‌ها‌ + فیلم

وی از برگزاری جلسات ماهانه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز خبر داد و گفت: اهمال و ترک فعل در عمل به قانون به ویژه اجرای احکام قلع‌وقمع را از هیچ مقامی نمی‌پذیریم و در صورت مشاهده مسامحه با متخلفان و ترک فعل در انجام تکالیف قانون دادستان به این حوزه ورود کرده و با متخلفان برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین قوه قضائیه کشاورزی استانداری قزوین قوه قضائیه کشاورزی ویلاسازی غیرمجاز رئیس کل دادگستری تغییر کاربری استان قزوین امور اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است

علیرضا گودرزی، معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: موضوع حفظ کاربری اراضی کشاورزی به دلیل تامین امنیت غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی و دولت، موظف به حفاظت از زمین های کشاورزی هستیم.   او افزود: حدود ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور وجود دارد که از این میزان حدود یک میلیون هکتار آن درجه یک و حدود چهار میلیون هکتار درجه دو است و تقریباً ۷۰ درصد از تولیدات کشاورزی در این اراضی به دست می‌آید؛ بنابراین با یک عزم ملی مردم و حاکمیت باید با تمام توان از این اراضی محافظت کنند.   معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: از بین رفتن این زمین‌های حاصلخیز موجب تهدید امنیت غذایی، از بین رفتن استقلال اقتصادی و وابستگی به سایر کشورها خواهد شد.   او ادامه داد:  شهرها و روستاها در ابتدا در کنار رودها و منابع آبی ایجاد شدند که خاک حاصلخیزی در آن منطقه وجود داشت، بنابراین تغییرات در حریم و محدوده شهرها و طرح هادی روستاها موجب تغییر در این اراضی حاصلخیز خواهد شد و باید با دقت در این مورد تصمیم‌گیری شود.   گودرزی افزود: اجازه تغییر کاربری اراضی شالیزاری شمال کشور داده نمی شود،لذا مردم نباید فریب مشاوران املاک غیرمجاز، افراد سودجو و فرصت طلب را بخورند، مردم بدانند که در صورت تغییر کاربری اراضی با آنان طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اقدام خواهد شد.   معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی از مردم خواست قبل از خرید زمین یا هرگونه تغییر کاربری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و مشاوره و استعلام‌های مورد نیاز را دریافت کنند.   گودرزی گفت: سامانه هوشمند رصد و پایش اراضی کشاورزی در تمامی استان های کشور راه‌اندازی شده است و عرصه‌های کشاورزی را پایش می‌کند و هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را به واحدهای گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گزارش می‌کنند. در همین راستا از مردم نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری موضوع را به سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۳۱ اطلاع دهند. باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رفع‌تصرف ۱۰هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است
  • تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است
  • شناسایی ۱۸ تغییر کاربری غیرمجاز در بهشهر
  • اجرای طرح کاداستر در اراضی کشاورزی کرمانشاه باید سرعت بگیرد
  • ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۱۳ هزار هکتار از اراضی دولتی در البرز
  • افزایش ۲۷۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در ایام نوروزی لرستان
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار اراضی کشاورزی البرز