Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمد رضا عدالتخواه رئیس کل دادگستری استان همدان در مراسم رونمایی از این طرح بیان کرد: این طرح به عنوان ابتکار دادگستری استان همدان ظرفیت ویژه‌ای در جهت برقراری صلح و سازش در پرونده‌های قضایی دارد که باید مورد توجه فعالان این بخش به خصوص وکلای دادگستری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: برای استفاده از این طرح سامانه‌ای طراحی شده که مراجعه کنندگان می‌توانند اختلافات خود را به آسانی و با کمترین هزینه در کوتاهترین مراحل دادرسی و به نحو فوق العاده با نظارت دستگاه قضایی حل و فصل کرده و به نتیجه مطلوبی برسند.

رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: در طرح وکلای مصلح بدون هیچ‌گونه تشریفاتی، وکلا به صورت داوطلبانه با ارائه تصویر پروانه وکالت و امضای میثاق نامه به عضویت این سامانه در می‌آیند.

عدالتخواهادامه داد: وکیل مصلح موضوع اختلاف را در محیطی آرام و به دور از جانبداری از اشخاص به صورت دقیق واکاوی کرده و با رعایت انصاف تلاش خود را برای مصالحه و سازش توام با محوریت حق و حقانیت آن انجام می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه وکلا با عضویت در این طرح و امضای میثاق نامه متعهد می‌شوند که در مسیر رفع تنش بین طرفین دعوا تا حد امکان تلاش کنند، اضافه کرد: عضویت در این طرح بدون محدودیت و اختیاری است و اسامی داوطلبان و اعضا در اختیار دادستان ها، روسای دادگاه تجدید نظر و قضات دادگستری‌ها قرار می‌گیرد.

عدالتخواه ادامه داد: پرونده افراد از سوی رئیس دادگاه به وکلای مصلح ارجاع و وکلای شاکیان با دعوت طرفین دعوا، جلسه مذاکره و اصلاحی بین آن‌ها برگزار می‌کند.

او با بیان اینکه ۴۶۳ فقره پرونده قضایی تاکنون به این سامانه ارجاع شده است، افزود: این سامانه از امروز به طور رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند که البته یک پرونده نیز در راستای فعالیت این طرح به صلح و سازش رسیده است.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری همدان دادگستری استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس کل دادگستری استان مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری استان بر اهمیت و ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضایی در دادگستری استان تاکید کرد و گفت: در راستای نیل به اهداف سند تحول قضایی فرایند به رسیدگی پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان و با دقت فراوان انجام شود.


عباس پوریانی افزود: سند تحول قضایی و برنامه عملیاتی سال۱۴۰۳ باید به صورت مشخص برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم
وی خاطرنشان کرد: مقدمات اجرای موضوعات و بند‌های مختلف سند تحول قضایی دراستان باید در اسرع وقت فراهم و تبیین شود و مهم‌ترین و اثربخش‌ترین راهکار‌های سند تحول به صورت منظم در دستور کار هریک از مجریان و معاونان قرار گیرد
دکتر پوریانی به اهمیت ایجاد انگیزه درهمکاران قضایی و اداری اشاره کرد و گفت: بی شک اجرای درست سند تحول نیازمند انگیزه وهمت همکاران دادگستری استان است بر این اساس، توجه به همکاران و ایجاد انگیزه در آنان برای اجرای مسئولیت‌های محول شده در سند تحول ضروری است.
وی همچنین اهمیت همکاری و تعامل بخش‌های مختلف بدنه دستگاه قضایی در اجرایی شدن سند تحول را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: انجام هریک از تکالیف محول شده در سند تحول به عهده همه ما است و باید پاسخگوی تک تک بند‌های مقرر در سند تحول باشیم.
رییس کل دادگستری استان مازندران افزود: درحوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم باید ازدستگاه‎های مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی و اجرایی مطالبه گری و ازهمه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا دستگاه‌های مختلف به وظیفه خود به‎ درستی عمل کنند و درپی آن زمینه‎های بروز ناهنجاری‎های مختلف در جامعه وتشکیل پرونده‌های مختلف شکل نگیرد.
دکتر پوریانی همچنین بر اهمیت اجرای احکام قضایی، تقویت جایگاه دادسرا، به کارگیری قضات شجاع، انقلابی و نترس در دادسراها، مدیریت درست پرونده‌های قضایی، اتخاذ راهکار‌های مناسب در جهت کاهش اطاله دادرسی، رفع مشکلات مردم و همکاران قضایی تاکید کرد
شایان ذکر است سومین جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری کل استان مازندران با حضور کلیه اعضا و به منظور بررسی سند تحول قضایی و چگونگی اجرایی شدن برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار و در ابتدای جلسه هریک از اعضا به بیان نظرات و راهکار‌های پیشنهادی خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی