Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالان قرآن و عترت در پی اصلاح مصوبه مربوط به تنظیم اساسنامه و تشکیل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی هیات دولت به جمع دریافت‌کنندگان خدمات این صندوق پیوستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اضافه شدن این گروه به دریافت کنندگان تسهیلات از سوی صندوق اعتباری هنر با توجه به تغییر ساختار تشکیلاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و افزوده شدن معاونت امور قرآن و عترت و تکلیف این وزارتخانه صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس هیات وزیران دولت سیزدهم، در حمایت از فعالان قرآنی و ضرورت تعمیم خدمات صندوق اعتباری هنر به فعالان قرآنی به جهت نقش آنها در حوزه فرهنگ،  با اصلاح مصوبه مربوط و اضافه شدن عنوان فعالان قرآن و عترت به فهرست دریافت کنندگان خدمات صندوق اعتباری هنر موافقت کرد.

مدیر عامل صندوق اعتباری هنر روز ۲۹ آذرماه سال جاری در نشست رسانه ای با جمع کثیری از خبرنگاران خبرگزاریها، مطبوعات و شبکه های صدا وسیما با تشریح جزییات فعالیت صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با بیان اینکه اکنون بیش از ۸۶ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به عنوان اعضای صندوق اعتباری هنر ثبت نام و تشکیل پرونده داده اند ، اعلام کرده بود که این اعضا در قالب‌های مختلف از خدمات این صندوق در حوزه‌های بیمه‌ تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی، طرح تکریم و حمایت‌های دیگر توسط بهره مند می شوند.

سید مجید پوراحمدی با اشاره به اینکه  شمار اعضا هر لحظه در حال افزایش و بروز رسانی است، ادامه داد: در مدت اخیر این صندوق درخواست های جدیدی برای عضویت داشته که رقمی بیش از ۱۵ هزار نفربدین منظور نسبت به عضویت در صندوق اقدام کرده اند.


وی یادآورشد: دراین چارچوب طراحی‌های جدیدی برای نحوه عضوگیری مدنظر داریم که از مراجع هنری و فرهنگی به اهالی فرهنگ و هنر اطلاع رسانی شده است.

به گفته وی، این صندوق همچنین موضوع پالایش را در حوزه عضوگیری مد نظر قرار داده است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه از بهره مندی چهل و دوهزار و۷۶۱ نفر از بیمه تامین اجتماعی و همچنین سی و پنج هزارو ۸۵۶ نفر از بیمه تکمیلی خبر داد و گفت: حدود دوهزارو۶۳۹ نفر مستمری‌بگیر این صندوق هستند. 

پوراحمدی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد هزینه بیمه تکمیلی را صندوق اعتباری هنر تامین می‌کند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه از تصویب به عضویت درآمدن فعالان قرآنی به عنوان اعضای جدید این صندوق خبر داد و گفت: از آینده نزدیک علاوه بر اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، فعالان قرآنی نیز با عضویت در این صندوق می توانند از خدمات و تسهیلات  این صندوق بهره مند شوند.


مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال گفت: این پرداختی ها در برابر هزینه‌های بالا و وضعیت سخت اقتصادی این روزها، رقم های کم و ناچیزی است اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شخص محمد مهدی اسماعیلی و این صندوق تمام تلاش خودش را انجام داده تا بتواند گامی هرچند کوتاه برای کمک و حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه بردارد.

مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در عین حال تصریح کرد:‌ مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به ویژه دکتر محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر و دولت مردمی مصمم است تا تمام توان و تلاش خود را در جهت حمایت همه جانبه از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه بکار ببندد و در این راه از هیچ تلاش و کوششی برای کمک و حمایت از این قشر فرهیخته دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر دریافت کنندگان فعالان قرآنی هنر و رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • توضیح مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ درباره لغو کنسرت‌های بوشهر
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی