Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی محمد لطیفی روز پنج‌شنبه در پایان سفر به قشم به خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به فاصله جزیره قشم تا مرکز استان هرمزگان و همچنین اتصال از طریق دریا، در صورت وجود طوفان و امواج راه دسترسی به سرزمین اصلی مسدود می‌شود.

وی ادامه داد: این امر تاثیر مستقیم بر وضعیت سلامت مردم منطقه و همچنین تامین اقلام غذایی در جزیره و بالعکس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: از نظر پدافند غیرعامل باید شرایط به گونه ای باشد که در صورت بروز مشکلات طبیعی و غیرطبیعی، راه اتصال به سرزمین اصلی و همچنین انتقال امکانات به جزیره قشم مهیا باشد و این امر جز با راه‌اندازی پل خلیج فارس ممکن نیست.

وی تاکید کرد: نقش این پل در تامین آرامش و آسایش مردم منطقه و همچنین امکان انتقال مواد غذایی و انرژی مصرفی غیرقابل انکار است.

آزمایشگاه میکروبی و تحقیقاتی در قشم راه‌اندازی شود

معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین گفت: جزیره قشم نیازمند آزمایشگاه مجهز میکروبی و تحقیقاتی است و زیر ساخت های لازم راه اندازی آن در قشم وجود دارد.

وی در بازدید از بیمارستان پیامبر اعظم (س) قشم افزود: با توجه به فاصله زمانی ۴۸ ساعته پاسخگویی به آزمایش‌های پی سی آر کووید۱۹  در قشم ،لازم است این امکان در خود جزیره قشم فراهم شود.

لطیفی تصریح کرد: جزیره قشم با جمعیت و گستردگی فراوانی که دارد از نظر امکانات درمانی باید تقویت شود و نیازمند همت بیشتر مسوولان وزارت بهداشت است.

چند رزمایش پدافند زیستی در قشم انجام شود

معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در جزیره قشم باید چند رزمایش پدافند زیستی برگزار شود تا مشکلات و آسیب‌های زمان بحران شناسایی شده و برای رفع این نیازها اقدام به موقع شود.

لطیفی افزود: این امر کمک فراوانی به ایجاد شرایط مطلوب زندگی در مواقع بحران دارد و ما را در کمک رسانی به مردم یاری می‌کند.

لطیفی ادامه داد: ضعف‌ها و مشکلات در مواقع بحران شناخته می‌شوند و با انجام این رزمایش‌ها آمادگی لازم برای زمان بحران‌های طبیعی و غیر طبیعی ایجاد می‌شود.

معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل، مدیرکل کشاورزی پدافند غیرعامل کشور، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری هرمزگان، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار و جمعی از نیروهای حراست و پدافند غیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از بخش‌های مختلف جزیره قشم دیدن کردند.

در این برنامه که به منظور بازرسی و بررسی وضعیت مرزبانی زیستی قشم انجام شد، بیمارستان پیامبر اعظم (ص)، شرکت آب و برق و تاسیسات منطقه آزاد قشم، شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد و بندر بهمن مورد بازدید قرار گرفتند.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور لطیفی سازمان منطقه آزاد قشم هرمزگان قشم دولت خلیج فارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تنگه هرمز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور لطیفی پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور لطیفی سازمان منطقه آزاد قشم هرمزگان قشم دولت خلیج فارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تنگه هرمز سلامت سازمان پدافند غیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور منطقه آزاد قشم خلیج فارس جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان توقف فوری جنگ علیه غزه شد
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل