Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از افشاگری‌ها درباره هک شدن تلفن رهبر کمپین بزرگترین جناح اپوزیسیون با نرم افزار جاسوسی پگاسوس قبل از انتخابات سال ۲۰۱۹ لهستان، حالا اپوزیسیون مشروعیت و عادلانه بودن این انتخابات را زیر سوال برده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، قبل از انتخابات پارلمانی لهستان در سال 2019 تلفن رهبر کمپین بزرگترین جناح اپوزیسیون در این کشور با نرم افزار جاسوسی پگاسوس هک شد و حالا این پرسش مطرح است که آیا می توان همچنان این انتخابات در این کشور را عادلانه توصیف کرد؟

"دونالد تاسک"، رهبر اپوزیسیون در لهستان این را بزرگترین بحران دموکراسی از پایان دیکتاتوری در کشورش در سال 1989 ارزیابی کرده و اعلام کرده می خواهد از کمیته های بررسی هر دو اتاق پارلمان بخواهد درباره حملات هکری به تلفن های یک سیاستمدار اپوزیسیون، یک وکیل مرتبط با اپوزیسیون و یک دادستان منتقد دولت با استفاده از نرم افزار جاسوسی پگاسوس تحقیق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه چه کسی در پس این حملات جاسوسی قرار دارد هنوز مشخص نیست، اما اپوزیسیون لهستان معتقدند این اقدامی از سوی سرویس های اطلاعاتی لهستان است که از نرم افزار جاسوسی پگاسوس برخوردارند.

درخواست پاپ از اروپا برای نادیده نگرفتن رنج مهاجران

به اعتقاد سیاستمداران اپوزیسیون در لهستان ماجرای این افشاگری جاسوسی با نرم افزار پگاسوس این سوال را مطرح می کند که آیا انتخابات پارلمانی در پاییز 2019 که در آن حزب حاکم قانون و عدالت لهستان از آن به عنوان برنده بیرون آمد همچنان عادلانه و مشروع است.

در اوایل دسامبر رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی لهستان و مجارستان را به عنوان تنها اعضای اتحادیه اروپا از فهرست کشورهایی که پگاسوس می تواند به آن ها فروخته شود خط زده است.

به نوشته روزنامه گاردین، یک ناظر امنیت سایبری گفته است که از برنامه جاسوسی "پگاسوس" برای هدف قرار دادن چهره‌های برجسته مخالف استفاده شده است و رسانه‌های لهستانی این رسوایی را "واترگیت لهستانی" نامیدند.

با این همه "ماتئوس موراویسکی"، نخست وزیر لهستان گفت که وی "هیچ اطلاعاتی" درخصوص شنود ندارد؛ وی در عین حال گفت که اگر چنین چیزی تایید شود، "به‌طور بالقوه" می‌تواند کار سرویس‌های مخفی خارجی باشد.

گوشی‌های هوشمند توسط برنامه جاسوسی "پگاسوس" مورد هدف واقع می‌شوند و اساسا به دستگاه‌های جاسوسی جیبی تبدیل می‌شوند و به کاربر این امکان را می‌دهد که پیام‌های شخص مورد هدف قرار گرفته را بخواند، عکس‌های آن را ببیند، مکان آن‌ها را ردیابی کند و حتی دوربین گوشی را بدون اینکه فرد مطلع شود، روشن کند.

برنامه جاسوسی "پگاسوس" وابسته به شرکت ان‌اس‌او رژیم صهیونیستی است و پس از اینکه چندین خبرگزاری و سرویس‌های خبری گزارش کردند که دولت‌ها از این برنامه جاسوسی برای جاسوسی فعالان، خبرنگاران، وکلا و سیاستمداران استفاده می‌کنند، تبدیل به بحثی "چالش‌برانگیز" شد.

فرانسه، اسپانیا و مجارستان از جمله کشورهایی بودند که خبرنگاران در آنها مورد حمله این بدافزار قرار گرفتند. پس از این گزارش ها، کمیته آزادی های مدنی پارلمان اروپا جلسات استماع برگزار کرد و از کمیسیون خواست تا استفاده از جاسوس افزارها را حتی توسط دولت های عضو محدود کند.

اما افشاگری‌های اخیر در لهستان و تابستان امسال در مجارستان، اتحادیه اروپا را با معمای متفاوت و بسیار پیچیده‌تر مواجه می‌کند: چگونه می‌توان از استفاده از جاسوس‌افزارها برای اهداف سیاسی در داخل اتحادیه جلوگیری کرد؟

موریتز کورنر، عضو پارلمان آلمان از Renew Europe که مسائل نظارت دیجیتال در کمیته آزادی های مدنی را دنبال می کند، گفت: من واقعاً نمی دانم چگونه این کار را ممنوع کنم. وی تاکید کرد که اتحادیه اروپا صلاحیت تصمیم گیری در مورد نحوه مدیریت امنیت داخلی کشورهای عضو را ندارد، که این امر مانع از اقدام علیه اقدامات نظارتی گسترده در گذشته شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا نرم افزار جاسوسی پگاسوس برنامه جاسوسی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش صهیونیست‌ها به اظهارات علی کریمی درباره پاسخ ایران به اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، رسانه‌های صهیونیستی بعد از مشاهده واکنش علی کریمی به حمله موشکی پهپادی سپاه به اسرائیل دچار شگفتی شدند و آنرا دور از انتظار توصیف کردند. یکی از رسانه‌های عبری زبان اعلام همبستگی و دست در دست گذاشتن علی کریمی با صهیونیست‌ها را جالب خواند و وی را «مارادونای آسیا» نامید!

بیشتر بخوانید: انتشار ویدئوی خسارت موشک‌های ایران به پایگاه نواتیم توسط اسرائیل + فیلم

به نظر می‌رسد برای رسانه‌های عبری زبان واکنش علی کریمی از این جهت تعجب برانگیز بوده که وی به عنوان یک ایرانی که سابقه کاپیتانی در تیم ملی فوتبال ایران را داشته است در برابر حمله به کنسولگری ایران در دمشق و متعاقب آن پاسخ ایران به اسرائیل موضع گیری ضد وطنی داشته است.

رژیم صهیونیستی که پس از حمله به غزه و رقم زدن فاجعه انسانی در افکارعمومی جهان به ویژه غرب منزوی شده، حالا به شدت به دنبال راهی برای ترمیم وجهه خود است و با اینکه از اقدام علی کریمی متعجب شده گویی تازه وی را کشف کرده و سعی دارد روی وی سرمایه گذاری کند و از این روست که در گزارش این رسانه‌ها از اقدامات ضدانقلابی گذشته وی نیز سخن گفته شده است.

به نظر می‌رسد رسانه‌های صهیونیست از اقدامات ضدمیهنی معاندان آگاهی ندارند که اینگونه نسبت به حمایت علی کریمی از اسرائیل در برابر کشوری که در آن به دنیا آمده است،‌ شگفت‌زده می‌شوند.

ضدانقلاب خط قرمزهای کلاسیک میهنی وطنی که جزو اصول اساسی و پایه‌ای سیاست هر کشور است را بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ رد کرده و موضوعاتی چون خوشحالی از باخت تیم ملی فوتبال ایران و حمله به نیروی‌های نظامی ایران از جمله رفتار سیاسی غالب امروز ضدانقلاب است.

این رفتار بی قاعده و بی‌قواره ضدانقلاب باعث اعتراض شدید اعضای اپوزیسیون خارج نشین هم شده است.

چندی پیش «محمد منظرپور»، سردبیر سابق بی بی سی و «پیمان عارف»، تحلیلگر سیاسی از خوشحالی اپوزیسیون خارج نشین نسبت به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران به شدت انتقاد و آن را شرم‌آور،‌ شنیع و وقاحت بار توصیف کردند.

منظرپور در این باره بیان کرد:‌ «همانطور که اپوزیسیون از باخت تیم ملی ایران خوشحال می‌شوند اکنون هم از حمله اسرائیل به ایرانی‌ها خوشحالی می‌کنند! این‌ها اجنبی پرستند؛ ارزش استقلال ملی را نمی‌فهمیم؛ ایران از آن زمانی که آمریکا و انگلیس هر زمان اراده می‌کردند و وارد کشور می‌شدند عبور کرده و اکنون مستقل است و حاکمیت ملی دارد؛ امیدوارم به خود بیاییم!»

همچنین پیشتر «هوشنگ امیراحمدی» استاد دانشگاه و کارشناس رسانه‌های ضدانقلاب نیز درباره اقدامات ضدایرانی برخی از اعضای اپوزیسیون به بهانه آزادی و دموکراسی گفته بود:‌ «‌در آمریکا و اروپا نیز آزادی محدودیت‌ها و اولویت‌هایی دارد. اولویت ما امنیت ملی است. براندازان تنها به آزادی اشاره کرده و سعی دارند کشور را نابود کنند. این افراد باید خجالت بکشند که تمامیت ارضی کشور و امنیت کشور کمتر از بهانه‌هایی مثل آزادی برای‌شان ارزش دارد. مخالفین حکومت باید خجالت بکشند که تا به این حد مسئله اساسی کشور یعنی امنیت و تمامیت ارضی کشور را تقلیل داده و بی ارزش کرده‌اند. تنها یک تعریف برای خائن وجود دارد و خائن به کسی می‌گویند که به تمامی ارضی کشورش توجه ندارد. با این تعریف این مخالفین خائن هستند.»

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1227313 برچسب‌ها رژیم صهیونیستی

دیگر خبرها

  • جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی
  • ثبت رکورد جدید برای سفرهای هوایی چین
  • پیروزی 4-1 لیورپول مقابل پورتو و صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا (17 آوریل، 2019) / فیلم
  • جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی پگاسوس
  • جنجال ایکس در هند
  • انتقال «سوچی» از زندان به حصر خانگی
  • شگفتی اپوزیسیون از قدرت بازدارندگی ایران در فصل نوین جهانی (+فیلم)
  • چرا صهیونیست‌ها از واکنش علی کریمی تعجب کردند؟
  • گل زیبای لیونل مسی با پیراهن بارسلونا به منچستریونایتد (2019/4/16) / فیلم
  • واکنش صهیونیست‌ها به اظهارات علی کریمی درباره پاسخ ایران به اسرائیل