Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-29@10:39:04 GMT

کرونا در شب سال نوی میلادی در آمریکا رکورد زد

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۰۶۳۵

کرونا در شب سال نوی میلادی در آمریکا رکورد زد

آفتاب‌‌نیوز :

منابع آمریکایی اعلام کردند که روند صعودی ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به نحوی است که برخی ایالت‌ها برای کنترل جو عمومی، آمار مبتلایان و فوتی‌ها را اعلام نمی‌کنند.

مطابق تجزیه و تحلیل روزنامه «وال استریت ژورنال» از داده‌های دانشگاه «جانز هاپکینز»، موارد ابتلا به کووید -۱۹ در ایالات متحده به روند صعودی خود ادامه داده و در روز سه شنبه به رکورد ۲۶۵ هزار و ۴۲۷ مورد در روز رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«روشل والنسکی» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، روز چهارشنبه در یک نشست توجیهی در این باره در کاخ سفید گفت: موارد ابتلا به کووید -۱۹ در ایالات متحده در این هفته تقریباً ۶۰ درصد افزایش یافته است که عمدتاً به دلیل سویه اومیکرون است.

طبق داده‌های این مرکز، میانگین روزانه بازه زمانی یک هفته‌ای مبتلایان به کرونا در ایالات متحده در روز چهارشنبه به حدود ۲۴۰ هزار و ۴۰۰ مورد در روز رسید.

همه این‌ها در حالی است که بسیاری از ایالت‌ها گزارش موارد مرگ و میرشان را در تعطیلات آخر هفته کریسمس متوقف کردند و قصد دارند همین روند را در سال نو نیز انجام دهند که نشانگر اوج بحران در این زمینه است و این سکوت آماری، ردیابی کامل روند و میزان ابتلا به کرونا را تا دست کم تا ژانویه مخدوش می‌کند.

پیشتر نیز خبرگزاری فرانس ۲۴ گزارش داده بود که در شهر نیویورک آمریکا مردم برای آزمایش کووید -۱۹ در میدان «تایمز» صف می‌کشند، زیرا سویه اومیکرون در نیویورک در حال افزایش است و مقامات بهداشتی نیویورک از افزایش چهار برابری بستری کودکان در بیمارستان خبر داده‌اند.

همزمان آمریکا با کمبود آزمایش‌های کرونا روبروست و کاخ سفید روز یکشنبه وعده داده بود که به سرعت کمبود آزمایش کووید -۱۹ در ایالات متحده را برطرف خواهد کرد.

علاوه بر پر شدن بیمارستان‌ها و کمبود آزمایشگاه‌های کووید، سویه جدید کرونا صد‌ها پرواز را در آمریکا لغو کرده است، زیرا بخشی از کادر پرواز مریض یا مجبور به قرنطینه پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شده‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا سال نو میلادی کریسمس آمریکا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مقامات آمریکایی و انگلیسی روز دوشنبه اتهاماتی را مطرح و تحریم‌هایی را اعمال کردند و پکن را به یک کمپین جاسوسی سایبری گسترده متهم کردند که ظاهراً میلیون‌ها نفر از جمله قانون‌گذاران، دانشگاهیان، روزنامه‌نگاران و شرکت‌هایی از جمله پیمانکاران حوره دفاعی را هدف قرار داده است.

براساس لیستی که ایالات متحده تهیه کرده، کارمندان کاخ سفید، سناتور‌های آمریکایی، نمایندگان پارلمان انگلیس و مقامات دولتی در سراسر جهان که از پکن انتقاد کردند از گزینه‌های هک گروه چینی بوده‌اند.

تعداد کمی از قربانیان با نام شناسایی شده‌اند، اما مقامات آمریکایی اظهار کردند، جاسوسی بیش از یک دهه هکرها، پیمانکاران حوزه دفاعی، مخالفان و انواع شرکت‌های آمریکایی. از جمله شرکت‌های فولاد، انرژی و پوشاک آمریکایی را به خطر انداخته و حتی همسران مقامات ارشد و قانونگذاران آمریکایی نیز قربانی هک شده‌اند.

لیزا موناکو، معاون دادستان کل ایالات متحده در بیانیه‌ای گفت: هدف از عملیات هک جهانی سرکوب منتقدان رژیم چین، به خطر انداختن نهاد‌های دولتی و سرقت اسرار تجاری بود. در کیفرخواستی که روز دوشنبه علیه هفت نفر از هکر‌های مظنون چینی منتشر شد، دادستان‌های ایالات متحده در دادگاه گفتند که این هک منجر به خطر افتادن حساب‌های کاری، ایمیل‌های شخصی، ذخیره سازی آنلاین و سوابق تماس‌های تلفنی بخش قابل توجهی از مردم آمریکا شده است. 

اتهامات جاسوسی از سوی دو کشور با بررسی اطلاعات و سوابق حملات سایبری، اعمال جاسوسی و حملات سایبری مخرب به شبکه‌ها و سایت‌های حساس به دولت چین وارد شده است.

به گفته مقامات آمریکایی و انگلیسی، این اقدامات از سوی گروه‌های جاسوسی چینی صورت گرفته است و هدف‌هایی مانند سرقت اطلاعات حیاتی داشته‌اند. از جمله اعمال جاسوسی اتهام‌زده شده به چین شامل ورود به سیستم‌های اطلاعاتی حساس دولت‌ها و سرقت اطلاعات شرکت‌های خصوصی است.

دولت چین این اتهامات را رد و تاکید کرده است که هیچگونه ارتباطی با این حملات نداشته است، اما به نظر می‌رسد که این اتهامات ممکن است روابط بین‌المللی چین با غرب را تحت تأثیر قرار دهد و بر روابط سیاسی و اقتصادی این دو کشور اثرات نامطلوب به جای گذارد.

این اتهامات نشان می‌دهد که جنگ سایبری به یکی از ابزار‌های انتقام و رقابت بین کشور‌ها تبدیل شده است و هر کشور در تلاش است تا به کمک این ابزار، مزایا و فوایدی برای خود و ضرر‌هایی برای دیگران ایجاد کند و در خمین راستا جامعه بین‌المللی به دنبال یافتن راه‌هایی برای محدود کردن و کنترل این نوع حملات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات روس: آمریکا نباید سایر کشورها را سرزنش کند
  • ایالات متحده چند جت جنگنده پرقدرت در اختیار دارد؟
  • هشدار زلنسکی نسبت به جنگ بعدی پوتین/ آمریکا محافظت کند
  • این کسی است که می‌تواند آمریکا را نابود کند | آمریکایی‌ها اینگونه خود را برای جنگ داخلی آماده می‌کنند
  • ترامپ؛ کسی که می‌تواند آمریکا را نابود کند
  • واکنش چین به اتهامات آمریکا و انگلیس
  • بازدارندگی آمریکا در مقابل ایران تضعیف شده است
  • شکایت چین از آمریکا
  • استرداد آسانژ به آمریکا به تعویق افتاد
  • چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد