Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسم اللهْ الرحمن الرحیم
الحمدالله الملک العظیم العلی الکبیر الغنی الحمید اللطیف الخبیر المنفرد بالعز و البقإ والارادة والتدبیرالذی رفع العلماء الی اشرف المناصب واسماء واعطاء درجة الوارث الشریعه الغراء و قرن شهادتهم بشهادت ذاتة و الملائکة و قال سبحان الله تعالی:
شَهِدَ اَللّٰهُ أَنَّهُ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ وَ اَلْمَلاٰئِكَةُ وَ أُولُوا اَلْعِلْمِ قٰائِماً بِالْقِسْطِ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ اَلْعَزِيزُ اَلْحَكِيمُ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علماء و کردستان
دو اسم مبارک [علما+کردستان] متمم همدیگر می باشند و در کنار هم مکمل عزت وشرف مردم این مرز و بوم هستند، ملتی که افتخارشان اول مسلمانان بودنشان است وشافعی مذهب، سپس کرد بودنشان عزت وشرفشان است. مردم کردستان  در طول تاریخ تا به امروز رشادتها وشهامت هایشان در دفاع از دین و کشور زبانزد عام و خاص است و دانشمندان و علماء و هنرمندان  وقهرمانان( ورزشی و علمی) کم نداشته و ندارند.

عالمانی همچون : مرحوم ملا ابوبکر مصنف چوری_مرحوم آیت محمد مردوخ کردستانی _شهید ملا حیدر فهيم _شهید ملا برهان عالی _مرحوم علامه ملا حیدرمصطفوی _شهید ماموستا ملا محمد شیخ الاسلام _مرحوم ماموستا حسام‌الدین مجتهدی وعلمای حاضر که بجز تعلیم و تربیت وخدمت به دین مبین اسلام و کشور و پرورش طلاب در حجره های سنتی حقاً دل در گرو دین داشته و اصلاً جویای نام ومقام و شهرت نبوده ونیستند .

این بزرگواران تألیفات متعدد و کثیری داشته‌اند که در دانشگاه‌ها و حجره و حوزه‌های کشور وحتی سایر ممالک اسلامی تدریس می گردد و هزاران طلبه و دانشجو در راستای علوم شریعت و مذهب امام شافعی را تلمذ می نمایند، علمای کردستان دنیا را در حد معونه زندگی دیده اند وهیچگاه مرزی را جلودار تعلیم و تعلم خصوصاً نشر وآموزش میراث امام شافعی (ره)، خود نمی دیدند و امروزه شاگردان این علمای اعلام در راستای رسالت اسلاف خود در سنگر صیانت از مذهب امام شافعی (رض) وترویج آن در برابر انواع کید و مکر دشمنان آگاهانه وعالمانه مسایعت بی وفقه و بی منت و منیّت می کنند گذشته چند صد ساله تاریخ اهل سنت شافعی مذهب گواه این ادعا بوده وهست و براین اساس ضرورتی برای ورود دیگران به عنوان دایه مهربان تر از مادر وجود ندارد.

این یک روی سکه بود ، و اما روی دیگر این سکه اسلام ومذهب شافعی، وجود دو طریقت شریف و محبوب نقشبندیه و قادریه است، که زمان حضرت ضیاءالدین (رض) تا زمان شیخ سراج الدین (رض) با ساختن صدها تکایا وبارگاه و حجره­های آموزش طلاب در راستای مسیر اعتلای خدمت به دین مبین اسلام وسنت رسول الله (ص) با مذهب شافعی، خدمات شایانی به مریدان خود و جوانان نه تنها در استان کردستان بلکه استان‌های همجوار و حتی ورای مرزها ارائه داشته و دارند.

کردستان یعنی دارالعلوم، دارالاحسان، دارالامان، کردستان سرزمین مناره ها، و به فرمایش مقام معظم رهبری کردستان یعنی سرزمین مجاهدتهای خاموش و بی منت است .

کردستان به برکت انقلاب اسلامی امروز مهد علمای برآمده از دل مردم و مردم پایه است  مردمی که با جان ودلشان در ساختن مساجد و حجره ها برای اعتلای دین اسلام و پرورش طلاب، خالصانه و خاضعانه از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزند ، والحمدلله هرروز بیشتر از پیش حجره‌های ما زیادتر وغنی تر می شود، بدور از هرگونه مشکل و یا گرایش خاص (افراط گرایی مذهبی ) اگر منظور بعضی از افراد بظاهر دلسوز از انتخاب امام جماعت یا جمعه توسط مردم به این معنا باشد که به این عوامل اجازهٔ مانور و یا اعمال نفوذ داده شود، پس در اصل منظور از انتخاب مردم بهانه است، چراکه مردم کردستان خوب این جماعت را می­شناسند و افراط گراها، به عبارتی تروریستها همان کسانی هستند که ماموستا شیخ‌الاسلام و ماموستا برهان عالی، ملا حیدر فهیم، شهدای محیط بان و سایر اقشار را به شهادت رساندند.

چهره های مدعی و بظاهر خیرخواه بدانند که مردم کردستان خود امامان جمعه وجماعتشان را انتخاب و بر مساجدی که خود ساخته اند ماموم می­ کنند و بدانند که ملت کردستان همه مذاهب اسلامی را یعنی: حنبلی، مالکی، حنفی، شافعی وجعفری را دوست داشته و تفاوت بین این مذاهب را  منشأ خیر می دانند نه جدایی و فاصله.

آنچه به گواه تاریخ شاهد هستیم، این است که کردستان مردمی مهربان و متحد دارد، مردمی که سالیان سال، چه شیعه و چه سنی در کنارهم به دور از هر گونه اختلاف و تنازعی زندگی می‌کنند و الحمدلله هیچ مانعی یا نقشه ­ای از طرف دشمنان نتوانسته و نخواهد توانست این اخوت وبرادری را مکدّر و متفرّق کند. آنچه مسلم است حضور ماموستا های آئینی است که هميشه ودر همه حال از این اتحاد وانسجام دفاع کرده و در زیر سایه بلند مقام معظم رهبری وبیانات ورهنمودهای ایشان در مراقبه از این اتحاد و نقشه های همیشه  نقش برآب دشمنان داخلی(تشیع انگلیسی و سنی آمریکایی) از هیچ تلاشی فرو گذار نکرده اند .

پرواضح است که ماموستایان ما دولتی نیستند، بلکه دولتخواهند ، چراکه دولت همان انتخاب ملت است و این دولتی که خود مردم انتخاب کرده اند؛ ماموریت دارد تا به مشکلات مردم رسیدگی کند، واینجاست که باید گفت ماموستاهایمان دولتخواه هستند و وظیفه دارند همچون پلی ارتباطی مشکلات مردم را از تریبون مسجد مخصوصاً مسجد جامع به گوش مدیران دولتی برسانند، نه اینکه این تریبون مقدس را محلی برای مطالبه هواهای نفسانی و مطامع شخصی خود قرار دهند، و بالعکس فعالیت‌های دولت مردان و خدمات نظام را به مردم اطلاع دهند، و بنده به جرأت اعلام می کنم که حضور گسترده مردم دین مدار و نمازگزار در مسجدجامع حتی در وضعیت سخت کرونایی، در گرمای تابستان وسرمای زمستان زبانزد خاص و عام می باشد که در رسانه های داخلی و حتی خارجی و خبرگزاری‌ها وسایتها وفضای مجازی بخوبی منعکس می گردد، انعکاسی که گاهاً شاید از سر خصم و دشمنی هم باشد، که این شورحضور در مراسم عبادی و سیاسی نمازجمعه یعنی اعتماد و باور مردم به امام جمعه و به خطیبی که عاشقانه و خالصانه پای منبرش می نشینند، جمعیتی مملو از آحاد مردم، از مسئولین کشوری تا لشگری که الحمدلله امروزه شاهد حضور مستمر و گستردهٔ مدیران ومسئولین در نماز جمعه هستیم، این یعنی همان عرقی که نمازگزاران به امام جمعه دارند ولاغیر و این نمونه ای از نمازهای جمعه متعدد استان است، چرا از انصاف خارج شویم در حالی که فقط در همین شهر سنندج 17 نمازجمعه خوانده می شود، آیا این بغیر از آزادی مذهبی است؟!

الحمدلله والمنه امروزه ما شاهد حضور مدیران بومی اهل سنّتی هستیم که سکاندار ادارات ونهادهای استانی وحتی کشوری هستند، هرچند در مراسم تحلیف ریاست محترم جمهوری ومعرفی کابینه بر انتصاب مدیرانی از اهل سنت وبومی تاکید کردند، و می طلبد وفای بعهد نموده تا از سوء استفاده دشمنان ایران عزیزمان جلوگیری شود، و این موضوع را دستاویز رسانه ای خود قرارندهند.

فلذا جا دارد بنده اعلام نمایم87 درصد مدیران ارشد ادارات کل، سازمانها و نهادها، از نیروهای بومی استانی بوده و 68 درصد آن از عزیزان اهل سنت می باشد. الحمدلله و المنه خدمات این عزیزان به کل استان از مرکز استان تا دورترین نقطه مرزی حائزاهمیت است، که این فقط جزیی از اعتماد نظام به این استان ونخبگان آن است. در سال جاری نیز شاهد انتصاب و اعتمادی مهم توسط مقام معظم رهبری در استراتژیک ترین یگان نظامی کشور یعنی فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به امیر دریادار شهرام ایرانی که از فرزندان شایسته استان کردستان هستند در پست فرماندهی بودیم، و حقیقتا این حجتی بود برای همگان وجوابی برای کسانی که می‌گویند: چرا از اهل سنت در پستهای کلیدی و نظامی استفاده نمی شود؟

ویا مورد دیگر که توسط ریاست محترم جمهوری بعنوان مشاور درامور اقوام ومذاهب انتخاب گردید؛ جناب ماموستا دکتر عبدالسلام کریمی از فرزندان شایسته کردستان و اهل سنت هستند.

يقين است که در نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری فرزانه و شایسته آیت الله خامنه ای مدظله العالی تعصب و تبعیض نیست .

و اما در پایان چند توصیه و نصیحت خیرخواهانه: تاریخ چند صد ساله مذهب امام شافعی نشان می دهد، علمای این مذهب در صیانت و ترویج آن موفق بوده اند و ناصحانه می گویند: ضرورتی به دلسوزی و ورود دیگران نیست.

مساجد و حجره های سنتی طبق روال دیرین خود اداره می شود و با مدیریت روحانیت اهل سنت و مردم پایه اداره می شود و گواه این ادعا این است که حتی یک مدرسه علوم دینی وابسته به حاکمیت در این استان وجود ندارد.

در وصف علمای کردستان همین بس که هرگز دنبال منیت، دنیا طلبی و جستجوی نام نبوده و برکت مذهب امام شافعی در داخل و خارج بر گرفته از این ویژگی عالمان مذکور است .

صف مردم مسلمان غیرتمند حاضر در صحنه از افراط گرایان مذهبی جداست ، افراط گرائی محکوم است و ناصحانه می گویم، به بهانه مردم آب در آسیاب این گروهها ریخته نشود.  
والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته
فایق رستمی امام جمعه شهرستان سنندج و نماینده مردم فهيم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ماموستا فایق رستمی مقام معظم رهبری وحدت مذهب امام شافعی اهل سنت حجره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه

به  گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گرامی داشت یاد شهدای گرانقدر خوزستان گفت: طبق نامه ۵٠ امیرالمومنین امام علی (ع) خطاب به فرماندهان سپاهشان، رزمندگان و فرماندهان متقابلاً یکسری حقوق بر گردن همدیگر دارند که همواره باید در جهت ادای این حقوق کوشا باشند

 حجت الاسلام رضایی گ با بیان اهمیت این نامه در تنظیم روابط سازمان سپاه پاسداران ادامه داد: در همه امور مشورت را سرلوحه کار‌ها قرار دهید.

وی تاکید کرد: طبق این نامه شریف، تواضع و استفاده از نظرات رزمندگان، توجیه نیرو‌ها تا پایین‌ترین سطح سازمانی در سپاه از اوامر و دستورات امام علی علیه السلام است.

حجت الاسلام رضایی در ادامه با بیان توصیه‌هایی خطاب به فرماندهان ادامه داد: به جز حکم خدا که قابل مشورت نیست، فرمانده باید در تمام امور با زیردستان خود شور و مشورت کند؛ این اصل استوار در تاریخ صدر اسلام وجود داشت. 

وی ضمن گرامیداشت دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران گفت: قدر پاسداری را بدانیم و همیشه از لباس سبز سپاه باید پاسداری کرد، این لباس مقدس به برکت خون مطهر شهدا بدست ما رسیده و یادآور سخنان پر حلاوت امام راحل حضرت امام خمینی رحمة الله علیه و امام خامنه‌ای مدظله العالی در خصوص سپاه است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: خرسندیم که امروز خدمات نیروی زمینی سپاه در راه حفظ امنیت و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌ها مورد رضایت خداوند متعال و مردم شریف کشورمان قرار گرفته است

سردار خادم سیدالشهدا، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیز در سخنانی با اشاره به آمادگی روحی و معنوی پاسداران رده‌های نیروی زمینی سپاه، بیان نمود: پاسداران نیروی زمینی سپاه با حفظ مرز‌های عقیدتی و خاکی آماده جانفشانی در راه میهن و نظام اسلامی هستند.

در پایان این مراسم از فرماندهان و مسئولان برگزار کننده نخستین دوره توانمندسازی فرماندهان و روحانیون نمایندگی ولی فقیه در یگان‌های نیروی زمینی سپاه (دوره سردار شهید دریساوی) که اسفند ماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • کوثری: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟