Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد نوری‌نژاد دبیر جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان ایلام صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: به جهت اهمیت تسریع در توسعه استان و لزوم وجود برنامه‌ی عملیاتی-راهبردی مدون و قابل اجرا به منظور تحقق این مهم یکی از مهمترین عوامل در برنامه‌ی تحول و توسعه مدیریتی، تدوین برنامه عملیاتی-راهبردی در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تطبیق برنامه با وضع موجود و بودجه منطبق با واقعیت‌نگری در برنامه برای طراحی و فراهم آوردن وضعیت مطلوب در آینده امری ضروری است؛ تهیه و تدوین برنامه از یک سو و اجرای برنامه تحول از سویی دیگر نیاز به بدنه اجرایی جوان و توانمند با انگیزه بالا در استان دارد.

دبیر جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان ایلام گفت: استاندار، بدنه اجرایی دستگاه‌ها و نهادها را به صورت یک تیم هماهنگ طبق بیانیه گام دوم انقلاب و با به کارگیری جوانان متعهد، همراه و هماهنگ سازد، توسعه و تحول انقلابی در استان مانند دو بال است یک بال آن برنامه و تهیه سند عملیاتی-راهبردی تحول و توسعه استان و بال دیگر مدیران اجرایی جوان و انقلابی متخصص است که با مشارکت و تیم سازی تمام تشکل های انقلابی محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این زمینه جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان ایلام در تهیه برنامه عملیاتی-راهبردی تحول توسعه استان با بیش از ۱۰ هزار نیروی انقلابی از روستا و بخش‌ها تا شهرستان‌2های استان که با افتخار در عضویت دارد، پیشگام تهیه این سند است که حمایت و شناسایی نیروهای جوان و مدیران توانمند از فعالیت‌های دیگر این گفتمان است.

نوری‌نژاد در پایان گفت: انتظار می‌رود استاندار طبق معیارهای بیانیه گام دوم انقلاب و سند تحول و همسو با نماینده ولی فقیه و امام جمعه در استان و همچنین تشکل‌های انقلابی زمینه بهبود وضعیت معیشت و اشتغال را فراهم کند و با برنامه‌ریزی مناسب موجب تسریع در پیشبرد اهداف کلان و خرد در کمترین زمان در استان باشیم.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه تحول استان برنامه عملیاتی راهبردی عملیاتی راهبردی استان ایلام توسعه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۹۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان