Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهروندان تهرانی از این پس می‌توانند درخواست خود برای جمع‌آوری پسماند‌های خشک را به سامانه 137 اطلاع دهند.
به گزارش خبرگزاری آریا،مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، گفت: شهروندان از این پس می‌توانند درخواست خود برای جمع‌آوری پسماند‌های خشک را به سامانه 137 اطلاع دهند تا خدمتگزاران‌شان در شهرداری تهران با مراجعه به درب منازل در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدمهدی عزیزی افزود: در مجموع، حدود 30 درصد از پسماند‌های تولیدی شهروندان تهرانی را پسماند خشک تشکیل می‌دهد که از این میزان متاسفانه تنها 3 تا 4 درصد در مبدا تفکیک می‌شود.
وی با بیان اینکه این میزان در مقایسه با حجم زباله‌های تولیدی بسیار ناچیز است، اضافه کرد: شهرداری تهران در گذشته تلاش می‌کرد تا با استفاده از ظرفیت غرفه‌های بازیافت و وانت‌های ملودی، اقدام به جمع‌آوری پسماند‌های خشک کند، اما این اقدامات به تنهایی کافی نبود. به همین دلیل، با تمهیدات تازه و رایزنی‌های صورت گرفته قرار بر این شد در روز‌های آینده این امکان فراهم شود تا شهروندان با تماس با سامانه 137، تقاضای خود برای جمع‌آوری پسماند را ثبت کنند و پس از آن، شهرداری‌های مناطق در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران؛ شهروندان در ازای تحویل پسماند خشک می‌توانند ما به ازای ارزش ریالی آن را دریافت یا از بسته‌های تشویقی شامل کیسه زباله یا کود‌های گرانوله مناسب برای گل‌های آپارتمانی بهره‌مند شوند.
عزیزی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا با این اقدام، میزان تفکیک پسماند از مبدا افزایش پیدا کند و در عین حال، امکان فعالیت زباله‌گرد‌ها محدود شود، تصریح کرد: در روز‌های آینده دستورالعمل اجرایی این طرح به مناطق ابلاغ می‌شود و اطلاع رسانی گسترده‌ای در این زمینه در محلات صورت خواهد گرفت تا با مشارکت مسئولانه شهروندان بتوانیم گام‌های بلندی برای تفکیک حداکثری پسماند خشک و در نهایت حفظ محیط زیست برداریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجتماعی جمع آوری پسماند شهرداری تهران سامانه 137

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری تبریز

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز از آغاز طرح جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری از سوم اردیبهشت و همزمان با روز جهانی زمین پاک در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _شنبه یکم اردیبهشت_ در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه تبریز، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل واحدی که از طرف وزارت کشور به شهرداری‌های کشور ابلاغ شده است، حذف تدریجی باکس‌ها و جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری در تمام شهرها اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به آغاز طرح جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری همزمان با روز جهانی زمین پاک، افزود: از سوم اردیبهشت طرح جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه آغاز می‌شود و تلاش داریم در منطقه هشت شهرداری تبریز که ۸۰ درصد رفت و روب و جمع‌آوری پسماند آن منطقه به صورت شبانه انجام می‌شود، صددرصدی شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با اشاره به مزایای اجرای طرح جمع‌آوری شبانه پسماند شهری، خاطرنشان کرد: تردد آسان خودروها، کاهش ترافیک، کاهش تردد درون‌شهری، ایجاد زیبایی بصری در سطح مناطق ده‌گانه، انتخاب مسیر آسان و فعالیت در پیک خلوت شهر مزایای اجرای طرح جمع‌آوری شبانه پسماند شهری و حذف تدریجی باکس‌های زباله است.

هراتی اضافه کرد: همه روزه از ساعت ۲۱ شب خودروهای سازمان مدیریت پسماند شهری، در محلات تبریز اقدام به جمع‌آوری پسماند از درب منازل خواهند کرد.

وی با اشاره به حذف تدریجی باکس‌های زباله، تاکید کرد: همزمان با اجرای طرح جمع‌آوری شبانه پسماند شهری، باکس‌های موجود در محلات نیز به تدریج حذف می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با بیان اینکه باکس‌گذاری در معابر و محلات از ۲۰ سال پیش در تهران و تحت عنوان جمع‌آوری مکانیزه پسماند شهری آغاز شد، تاکید کرد: جمع‌آوری مکانیزه معضلی برای کلان‌شهرها شده است و علاوه بر شکستگی باکس‌ها، فعالیت زباله‌گردها منجر به تهدید سلامت و بهداشت جامعه نیز می‌شود.

هراتی با اشاره به نازیبایی موجود در سطح شهر به واسطه حضور باکس‌های زباله، ادامه داد: زیرساخت‌های جمع آوری از مبدا در سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز وجود دارد و باکس‌ها به صورت تدریجی حذف می‌شود.

هادی بدری حامد، سرپرست معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تبریز نیز در این نشست مطبوعاتی، اظهار کرد: بزرگترین کمک طرح جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری اجرای طرح ترافیک شهری و کاهش ترافیک است.

وی با اشاره به آلودگی بصری حاصل از وجود باکس‌های زباله، گفت: به منظور کاهش آلودگی بصری شهر، به خصوص در هسته مرکزی آن و همچنین کاهش زباله‌گردی که منشأ بزه‌های اجتماعی است، نیازمند حذف باکس‌های زباله هستیم.

سرپرست معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تبریز اضافه کرد: در مرحله نخست، این طرح در مناطق زعفرانیه و رشدیه و در تمام سطح منطقه هشتم تبریز، اجرایی می‌شود.

کد خبر 746242

دیگر خبرها

  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • مافیای طلای کثیف را بشناسید
  • جمع آوری متکدیان درخواست شهروندان تهرانی از بهشت زهرا
  • ۴۸ درصد دانش آموزان تهرانی اضافه وزن دارند | برپایی جشن بزرگ سلامت شهر در بوستان لاله
  • آمار عجیب درباره چاقی بین دانش‌آموزان تهرانی؛ ۴۸ درصد آنها چاقند
  • معضل بزرگ تبریز نبود زمان مشخص برای دفع زباله از سوی شهروندان است
  • وضعیت هولناک چاقی در بین دانش‌آموزان تهرانی
  • شیوع بی‌رویه چاقی بین دانش‌آموزان تهرانی ؛ ۴۸ درصد آنها چاقند | برگزاری مسابقه کاهش وزن در مدارس
  • آغاز جمع‌آوری شبانه پسماندهای شهری تبریز
  • جمع‌آوری اقلام حجیم قابلیت جدید اصپاک در اصفهان/ خبرهای خوش در راه است