Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسن موسوی چلک روز یکشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از حوزه های مهم در مجموعه وزارت آموزش و پرورش، سازمان آموزش و پرورش استثنایی است. این سازمان با افراد و گروه های خاصی سر و کار دارد؛ افرادی که در  شرایط خاصی به سر می برند.  

وی ادامه داد: طبق قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و وظایف قانونی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، برنامه ریزی برای دسترسی آنها به آموزش به شکل های مختلف یکی از اولویت های مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس انجمن مددکاری ایران با بیان اینکه جمعیت تحت پوشش دانش آموزان استثنایی با جمعیت دانش آموزان عادی فاصله زیادی دارد، افزود: نباید فراموش کنیم که دسترسی و حق آموزش برای همه گروه ها است. وقتی نیم نگاهی به بودجه آموزش و پرورش  می کنیم متوجه می شویم کمتر از ۲۴۳ میلیارد تومان برای آموزش و پرورش استثنایی در کشور است.  

وی خاطرنشان کرد: نیم نگاهی به لایحه بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۱ داریم. این لایحه را دولت به مجلس فرستاد. در سال ۱۴۰۱ این بودجه به کمتر از ۲۸۴ میلیارد تومان می رسد. معنای ساده این است که رشد بودجه آموزش و پرورش استثنایی از رشد بودجه کشور کمتر است و ۷.۴ درصد رشد در این بودجه وجود دارد.  

موسوی چلک افزود: همه می دانیم کودکانی که در مدارس مرتبط با آموزش و پرورش استثنایی خدمات دریافت می کنند نیازمند توجه بیشتر هستند. این نکته قابل تاملی است و متاسفانه در بودجه ۱۴۰۱ این موضوع مورد توجه قرار نگرفته است.
 
وی ادامه داد: این وضعیت روی کیفیت آموزش و ظرفیت سازی های جدید برای مخاطبان و دانش آموزان جدید تاثیر می گذارد. همچنین روی آموزش و پروش استثنایی نیز تاثیرگذار است و سایر فعالیت های این حوزه نیز اثرات منفی را دریافت می کنند.  

رئیس انجمن مددکاری ایران گفت: انتظار این است که مجلس این موضوع را به نوعی جبران کند. این نکته را مد نظر داشته باشیم که بسیاری از این افراد ممکن است از شرایط مالی خوبی هم برخوردار نباشند بنابراین توجه به این سازمان و بودجه آن یکی از انتظاراتی است که ما در حوزه مددکاری اجتماعی برای یکی از گروه های هدف خود داریم.

برچسب‌ها سیدحسن موسوی چلک مددکاری اجتماعی لایحه بودجه 1401 سازمان بهزیستی کشور مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مددکاری اجتماعی لایحه بودجه 1401 مددکاری اجتماعی لایحه بودجه 1401 سازمان بهزیستی کشور مدارس استثنایی آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در نظام آموزشی ما آنچه که مورد هدف است، آموزش در مسیر معارف دینی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه مسائل تربیتی خیلی زود بازده نبوده و باید برای انجام آن برنامه ریزی کرد، گفت: نظام تربیتی، روندی تدریجی است و برای نتیجه گرفتن در این راستا باید استمرار و استقامت داشت.

رحمتی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم تاکید کرد: فرهنگ تکریم و تجلیل از معلمان و دبیران به افزایش کیفیت آموزش و پرورش کمک خواهد کرد؛ بنابراین برنامه ریزی های لازم برای این منظور در هفته معلم انجام گیرد.

وی تاکید کرد: معلمانی که در مناطق محروم و کم برخوردار فعالیت می‌کنند، فراموش نشوند و مورد توجه ویژه قرار گیرند.

استاندار آذربایجان شرقی به اهمیت نیروی انسانی اشاره و بیان کرد: محور اصلی همه تغییر و تحولاتی که در کشور باید اتفاق بیفتد، نیروی انسانی می‌باشد، زیرا این نیروی انسانی است که تکنولوژی و پیشرفت را به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و اثربخش، بزرگترین کاری است که در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و در این زمینه هر چقدر هزینه انجام شود، سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت کشور است و مفید ترین و اثربخش ترین زمانی که یک فرد مورد تربیت قرار می‌گیرد، در دست آموزش و پرورش است.

رحمتی به اهمیت جایگاه معلم تاکید کرد و افزود: اگر معلم به این دیدگاه برسد دانش آموزان وی تمام پیشرفت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه را رقم خواهند زد، قطعاً نگاهش تغییر خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی از معلمان درخواست کرد در ابتدای هر کلاس در کنار مطالب آموزشی، از آموزه‌های دینی و اخلاقی اهل بیت (ع) برای دانش آموزان بازگو کنید.

وی افزود: معلمان در مدارس، استعدادیابی و راهنمایی دانش آموزان برای رسیدن به موفقیت را در اولویت کاری خودشان قرار دهند.

رحمتی با اشاره به حدیث یک ساعت تفکر بهتر از ۷۰ سال عبادت است، گفت: چیزی که در نظام آموزشی به آن نیاز اساسی داریم، مهارت آموزی و در کنار آن نحوه اندیشه کردن است و این معلمان هستند که می‌توانند این آموزش را به دانش آموزان ارائه دهند و آنها را مستعد به بار بیاورند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر کلاس‌های درس دارای استرس باشند، آموزش و یادگیری ممکن نخواهد بود و اگر در کلاسی آرامش حاکم شود، دانش آموز از لحاظ روحی شاداب‌تر و یادگیری برای وی جذاب‌تر خواهد بود.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در کنار آموزش‌های انجام یافته در مدارس، بازدید دانش آموزان از پیشرفت حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی کشور در اولویت قرار گیرند تا دانش آموزان در جریان این خدمات و پیشرفت‌ها قرار گیرند.

کد خبر 6081694

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان برای انتخاب‌ رشته احساسی تصمیم نگیرند
  • اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت دانش‌آموزان در مدارس همدان
  • افزایش ۳ برابری بودجه شهرداری در زمینه بهسازی و تجهیز مدارس
  • تحصیل ۱۱۰۰ ‌دانش‌آموز در یک شیفت مدارس فردیس!
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است