Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آئین نهمین مرحله آزادسازی زندانیان توسط سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه به مناسبت دومین سالگرد شهات سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی با آزادی ۵۷ نفر در زندان مرکزی کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم حمیدرضا پوریانی مدیر کل زندان‌های استان کرمانشاه در سخنانی با تقدیر از سازمان بسیج حقوق دانان و کمک به آزادسازی زندانیان، اظهار داشت: طی چندین مرحله سازمان بسیج حقوق‌دانان استان کرمانشاه اقدام به آزاد سازی و اجرای طرح احرار نموده و این سازمان همواره در کنار سازمان زندان ها یاری‌گر بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل زندان‌های استان کرمانشاه همچنین ضمن ارائه گزارشی از اقدامات سازمان زندان‌ها و سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه و مجموعه قضایی استان، افزود: در مرحله گذشته در هفته مبارک بسیج اقدام عظیمی رخ دادو ۵۰۰ نفر از زندانیان آزاد شده‌اند.

در ادامه این مراسم مدیر سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت یاد و خاطره سردار جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت:به نیابت از حاج قاسم سلیمانی،نهمین مرحله آزادسازی زندانیان طرح احرار سازمان بسیج حقوق دانان، امروز با آزادسازی ۵۷ نفر از زندانیان برگزار شده و این افراد آزاد و به آغوش خانواده باز خواهند گشت.

رسول بهرامی پور با بیان اینکه در سال جاری تاکنون ۹ مرحله برنامه نهضت آزاد سازی زندانیان صورت گرفته و تعداد ۶۵۰ نفر از زندانیان آزد شده‌اند، اظهار داشت: با مساعدت و همکاری‌های رئیس کل محترم دادگستری، داستان محترم، قاضی محتر ناظر زندان و مدیر کل زندان‌ها و با پشتیبانی‌های سردار ریحانی فرماندهی محترم سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، بحمدالله از ابتدای طرح احرار تاکنون یک هزار نفر از زندانیان آزاد شده‌اند که مصمم هستیم به فضل الهی این عدد را تا پایان سال به ۱۴۰۰ نفر برسانیم.

مدیر سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه هدف از اجرای طرح احرار و آزاد سازی زندانیان را بازسازگاری و باز اجتماعی شدن زندانیان و اصلاح آنان ،کمک به کاهش جمعیت کیفری زندان‌های استان،کاهش حجم پرونده‌های مفتوحه دستگاه قضایی،نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش و آزادسازی زندانیان در جامعه دانست و افزود: حقوق دانان بسیجی با بهره گیری از مکتب حاج قاسم، راه خدمت گذاری به مردم و گره گشایی از مشکلات مردم را با جدیت و صلابت دنبال خواهند کرد.

در ادامه این مراسم دکتر توسلی زاده در سخنانی ضمن تقدیر از عملکرد سازمان بسیج حقوق دانان در کمک به مجموعه قضایی استان و آزادسازی زندانیان اظهار داشت: زندان جای افرادی است که برای جامعه خطرناک است و تمام تلاش ما این است که زندانیان جرایم غیر عمد و محکومین مالی و جرائم غیر خطرناک از حبس خارج شوند و دعاوی به صلح و سازش ختم شوند و این آرزوی قلبی من است.

دکتر توسلی زاده با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: همه مدیران با الگو گیری از مکتب حاج قاسم در راه خدمت به مردم و گره گشایی از مشکلات مردم از هیچ کوششی دریغ نورزند.

در پایان این مراسم احکام آزادی به زندانیان اهدا شد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز فارس کرمانشاه اخبار کرمانشاه آزادسازی زندانیان بسیج حقوقدانان سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه آزادسازی زندانیان حاج قاسم سلیمانی نفر از زندانیان طرح احرار زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی آزاد می‌شوند
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی تا پایان اردیبهشت
  • دانش‌آموزان یک دبستان بدهی ۲ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • افزایش دو و نیم برابری کمک خیران برای آزادی زندانیان