Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از "اسپوتنیک"، منابع اروپایی همچنین از شیوه برگزاری مذاکرات هفته آینده میان آمریکا، ناتو و روسیه در ژنو و بروکسل برای "بررسی امنیت اوکراین و کل اروپا" ابراز نارضایتی کردند.
یک مقام اروپایی که نامی از وی برده نشده است گفت: اگر چه مقامات آمریکایی با همتایان خود در بروکسل و کشور‌های اروپایی در ارتباط بوده‌اند، واشنگتن سعی نکرده است پیشنهادات مذاکره از سوی مسکو (درخصوص تضمین‌های امنیتی) را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این ادعا‌ها پس از آن مطرح شد که جوسپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روز سه‌شنبه تاکید کرد بروکسل «نمی‌تواند در مذاکرات درباره ساختار امنیتی اروپا در سال‌های آتی یک تماشاگر بی‌طرف باشد».
ولادیمیر چیژوف، نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا، هفته گذشته به خبرنگاران گفت که مشارکت احتمالی اتحادیه اروپا در مذاکرات تضمین امنیت "هیچ ارزش افزوده مشخصی ندارد. "
وی همچنین اعلام کرد که روسیه اتحادیه اروپا را یک نهاد نظامی در نظر نمی‌گیرد و به همین دلیل تضمین‌های امنیتی روسیه خطاب به ناتو است.
به گزارش ایرنا، قرار است گفتگو‌های امنیتی راهبردی روسیه و آمریکا در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ (۲۰ دی)، نشست شورای ناتو و روسیه در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) و نشست شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا در ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) تشکیل شود.
روسیه بار‌ها خواستار مذاکره دولت اوکراین با نمایندگان این دو منطقه برای دستیابی به توافق و حل و فصل اختلافات شده است، اما کی‌یف مسکو را به حمایت و تشویق جدایی طلبان متهم و مذاکره با نمایندگان این مناطق را رد می‌کند.
همزمان با افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو بر سر اوکراین و در حالیکه قرار است مذاکرات امنیتی میان دو قدرت در ژانویه ۲۰۲۲ آغاز شود، جو بایدن و ولادیمیر پوتین ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ (۹ دی) ۵۰ دقیقه با یکدیگر تلفنی گفتگو کردند.
این دومین تماس میان رهبران آمریکا و روسیه در ماه دسامبر ۲۰۲۱ و پیش از برنامه گفت و گوی میان مقامات ارشد آمریکایی و روسی در ۱۰ ژانویه در ژنو بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس اوکراین مذاکرات امنیتی ناتو اتحادیه اروپا ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم

قطر روابط خوبی با اخوان المسلمین در منطقه دارد. جنبش حماس نیز که در دهه ۸۰ میلادی تشکیل شد با تفکر اخوان المسلمین بود و تعجبی ندارد که مقامات دوحه اکنون میزبان دفتر سیاسی این گروه فلسطینی هستند. با این حال، رژیم صهیونیستی با حمله به قطر به دنبال ملتهب کردن شرایط پیرامون مذاکرات است. تل آویو مدعی است دوحه فشار لازم به حماس برای پذیرش شروط تل آویو را به کار نمی‌گیرد و آمریکا باید این کشور را تنبیه کند!

به گزارش الجزیره، شیخ محمد بن عبدالرحمان بن جاسم ال ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر امروز (چهارشنبه) اعلام کرد دوحه در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح میان حماس و اسراییل بازنگری می‌کند. 

وی در این باره گفت: ما به این نتیجه رسیده ایم که در نقش میانجیگری خود در این مذاکرات بازنگری کنیم، زیرا برخی طرف‌ها از این مسئله برای منافع محدود سیاسی خود بهره می‌گیرند. 

این مقام ارشد قطری خاطر نشان کرد: درحالی که دوحه همچنان متعهد به میانجیگری براساس مسائل بشردوستانه است، اما سوء استفاده و آسیب‌هایی درباره نقش قطر در این میان صورت گرفته است. ما شاهد آن هستیم که برخی طرف‌ها بیانیه‌های مخربی را علیه ما صادر کرده اند.

قطر ماه هاست که نقش میانجیگر را در مذاکرات صلح میان حماس و رژیم صهیونیستی برای رسیدن به یک آتش بس دائمی و تبادل اسرا ایفا کرده است. با این حال، اسراییل و متحدان غربی اش به ویژه مقامات آمریکایی اظهار نظر‌های تندی را علیه این کشور به دلیل عدم اعمال فشار بر حماس وارد می‌کنند. 

سفارت قطر در آمریکا روز گذشته اظهارات استنی هوور، قانونگذار آمریکایی را که خواستار بازبینی در روابط میان واشنگتن و دوحه شده بود را محکوم کرد. این قانونگذار مدعی شده بود در صورتی که قطر اقدام به اعمال فشار به حماس برای پذیرش شروط اسراییل نکند، ایالات متحده باید در روابط خود با این کشور تجدید نظر کند. وی مقامات قطری را طرفدار حماس معرفی کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد
  • هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانه
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران
  • قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم
  • استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • روسیه: استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • بنیانگذار تلگرام به پلتفرم‌های آمریکایی اعتماد ندارد
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه