Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: کلاس‌های سوادآموزان نهضت به صورت حضوری برگزار می‌شود.
به گزارش آریا، آقای شاپور محمدزاده افزود: درحال حاضر شرایط کرونایی کشور بهبود یافته و سوادآموزان با توجه به گروه سنی خود واکسن زده‌اند و بنابراین کلاس‌ها حضوری است.
 وی با تاکید بر اینکه تعداد سوادآموزان در هر مرکز کم است، یادآور شد: با توجه به کم بودن تعداد سوادآموزان در دوران کرونا امکان برگزاری کلاس‌های درس با رعایت فاصله اجتماعی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 مدارس و مراکز آموزشی از ابتدای اسفند ماه سال 98 به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند و آموزش دانش آموزان و همچنین سوادآموزان براساس اطلس یادگیری به صورت مجازی در بستر شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی و بسته‌های یادگیری تداوم یافت.
 وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی امسال پس از گسترش واکسیناسیون عمومی و همچنین کسب مجوز از ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش حضوری و بازگشایی مدارس با حفظ سلامت افراد را در اولویت قرار داد.
 506 مرکز یادگیری محلی برای سوادآموزان فعال است
 رییس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین گفت: 506 مرکز یادگیری محلی نهضت سواد آموزی در کشور وجود دارد که به طور میانگین در هر مرکز 50 تا 70 سوادآموز تحصیل می‌کنند.
 آقای محمدزاده افزود: در دوره تحکیم نهضت سوادآموزی تلاش می‌شود که آموزش با عمق بیشتری انجام شود تا بازگشست به بی‌سوادی را شاهد نباشیم.
 وی ادامه داد: همچنین در مراکز یادگیری محلی 40 عنوان مهارت‌های اجتماعی و شهروندی با عناوین و موضوعات مترقی آموزش ارایه می‌شود تا سوادآموزان بتوانند شرایط زندگی خود را بهبود بخشند.
 تاسیس مراکز یادگیری محلی در سال 94 در مصوبه هیات وزیران به تصویب رسید و این مراکز فعالیت خود را در حوزه سوادآموزی از سال 95 آغاز کرد.
 تعاریف بسیاری برای سواد ارایه شده است که اولین تعریف را می‌توان خواندن، نوشتن، حساب کردن و روخوانی قرآن درنظر گرفت، اما بر اساس تعاریف دیگر، باسواد به افرادی گفته می‌شود که بتوانند علاوه بر فراگرفتن سواد پایه، به یک زبان خارجه و رایانه هم تسلط داشته باشند و پس از آن دارابودن سواد عاطفی، رسانه‌ای و تربیتی هم به تعریف از سواد اضافه شد.
 در آخرین تعاریف از زبان گفته شده که افرادی باسواد هستند که بتوانند با استفاده از دانش و آموخته‌های خود، پیرامون زندگی تغییراتی ایجاد کنند که در این شرایط فرقی ندارد که مدرک تحصیلی افراد می‌تواند ششم ابتدایی یا دکتری باشد، از این‌رو مراکز یادگیری محلی در راستای این تعریف زبان تاسیس شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کلاس های سوادآموزان حضوری یادگیری محلی نهضت سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بوابة الاهرام، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این طرح دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح، از طریق تارنمای اینترنتی مقرأة الحرمین به نشانی maqraa.gph.gov.sa یا از طریق نرم افزار‌های (اپلیکیشن)‌های طراحی شده اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟