Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهریارپور روز شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی این استان اظهار داشت: این استان به صورت مشترک با کردستان در جایگاه نهم و هشتم نرخ بیکاری کشور جای گرفته است و این موضوع نشان می‌دهد شاخص‌های بازار کار چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری روبه بهبود است.
شهریارپور در ادامه به جایگاه استان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: در این لایحه رشد تولید ناخالص داخلی برای استان هشت درصد هدف‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بر اساس لایحه بودجه سال آینده رشد ۱۷۲.۵ درصدی درآمدهای عمومی و اختصاصی پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: عمده نرخ رشد درآمدهای استان مربوط به درآمدهای مالیاتی است این در حالی است که استان ظرفیت و پتانسیل تحقق این میزان درآمد را ندارد و باید تلاش کرد تا این رقم اصلاح شود.
شهریارپور به سهم استان از اعتبارات هزینه‌ای اشاره کرد و گفت: سهم استان از اعتبارات هزینه‌ای سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۱۴ میلیارد تومان است که نسبت به سال‌جاری ۲۰.۴۳ درصد رشد دارد.
وی به اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان ردیف جدول ۱۰ -الف نیز اشاره کرد و گفت: این اعتبارات از ۷۹۹ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۷۱ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۱۴۰۱ افزایش یافته که رشد ۳۴ درصدی را نشان می‌دهد و به عبارت دیگر سهم استان از اعتبار کل استانها از ۱.۴۲ درصد به ۱.۵۲ درصد رسیده است.
شهریارپور همچنین به مجموع اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان اعم از استانی، نفت و گاز، قانون استفاده متوازن و اعتبارات طرح‌های ملی و ویژه استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: مجموع اعتبارات استان به ۲ هزار و ۳۶۶ میلیارد تومان رسیده که نشان دهنده افزایش ۱۰ درصدی است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خاطرنشان کرد: همچنین از سال آینده صندوق پیشرفت و عدالت در استان‌ها راه‌اندازی می‌شود که از اعتبار این صندوق نیز می‌توان در راستای رفع بیکاری و رونق اشتغال و تولید در استان استفاده کرد.
شهریارپور در ادامه جلسه به تشریح سند آمایش سرزمین استان پرداخت و گفت: با وجود تصویب این سند در کمیسیون شورای عالی سند آمایش سرزمین کشور ،اما می‌‍توان اصلاحاتی در این سند انجام داد.
وی تصریح کرد: برای تدوین سند آمایش سرزمین استان هشت هزار نفر ساعت کار کارشناسی شده و این سند در هشت فصل و ۱۴ جلد تهیه شده است.
شهریارپور با بیان اینکه سند آمایش سرزمین استان دارای ۲ سند اصلی راهبردی و اجرایی است، افزود: این سند در راستای توسعه استان دارای چهار هدف بنیادین‌ و بازدهی اقتصادی، گسترش عدالت اجتماعی، بهبود و حفاظت از محیط زیست و ارتقای امنیت استان را دارد.
به گزارش ایرنا در این نشست ۱۳ طرح مصوب کارگروه امور زیربنایی استان شامل طرح پرورش گوسفند داشتی، حفر چاه آزمایشی، طرح پرورش شترمرغ، پرواربندی بره، پرورش‌شتر، پرورش گاو شیری، تولید شن و ماسه، ایستگاه راه آهن شهرکرد، طرح خوراک دام و طیور و احداث مجتمع خدماتی رفاهی بررسی و با اکثریت آرای حاضران تصویب شد.
همچنین در این نشست در خصوص نحوه توزیع اعتبارات ۲۷ صدم درصد اعتبارات سال ۱۴۰۰ نیز گزارشی ارائه شد و با رای اعضای جلسه نحوه توزیع اعتبارات مصوب شد.
در این نشست گزارشی نیز در خصوص عملکرد اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ ارائه و مقرر شد موانع موجود در راستای جذب این اعتبارات از میان برداشته شود.
 

برچسب‌ها لایحه بودجه چهارمحال وبختیاری اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لایحه بودجه چهارمحال وبختیاری اعتبارات لایحه بودجه چهارمحال وبختیاری اعتبارات سند آمایش سرزمین میلیارد تومان لایحه بودجه بودجه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان

به گزارش جام جم آنلاین- چهارمحال و بختیاری؛ محسن مولوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بمناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در جمع اصحاب رسانه گفت: هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگروه جهش تولید و ایران قوی» در نشست خبری با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از بهمن‌ماه سال گذشته گفت: این طرح با اطلاع‌رسانی به‌موقع رسانه‌ها در قالب فجرانه با استقبال مطلوب مواجه شد که همچنان ادامه دارد و به‌دنبال تمدید آن هستیم.

مولوی تأکید کرد: در مرحله نخست اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در چهارمحال و بختیاری ۹۷ درصد خانوارها، در مرحله دوم ۹۰ درصد و در مرحله سوم (از ۲۱ فروردین‌ماه سال‌جاری تاکنون) ۱۵۱ هزار خانوار برابر ۶۳ درصد از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی این استان در سالجاری گفت: این تعداد فرصت شغلی از سوی ۳۸ دستگاه اجرایی در مناطق مختلف استان فراهم می‌شود که ۲۵ درصد درصد آن برابر سه هزار و ۲۳۸ فرصت شغلی مختص دانش‌آموختگان دانشگاهی است.

مولوی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل برای بیکاران متقاضی کار و کارفرمایان متقاضیان نیروی کار افزود: چهار هزار نیروی متقاضی کار و ۶۸۰ کارفرمای متقاضی نیروی کار در این سامانه نام‌نویسی کرده‌اند که از این تعداد برای ۵۳۴ متقاضی کار مناسب پیدا شده است.

مولوی به فعالیت ۵۵ مرکز کاریابی و مشاوره خدمات کارآفرینی در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۳۰ مرکز کاریابی و ۲۵ مرکز مختص مشاوره خدمات کارآفرینی است.

وی با اشاره به پرداخت ۱۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۱۱ هزار متقاضی واجد شرایط چهار حوزه مشاغل خانگی، تبصره ۱۶، مشاغل روستایی و عشایری یادآور شد: این تسهیلات ارزان‌قیمت با کارمزد چهار تا ۶ درصد پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نرخ بیکاری استان در سال گذشته را ۱۰.۶۷ درصد دانست و اظهار داشت: نرخ بیکاری این استان در زمستان ۱۴۰۲ برابر ۹ درصد و در زمستان سال قبل از آن ۱۳.۵ درصد بوده است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به تصویب پنج مصوبه برای اجرای ۱۱ پروژه ورزشی کارگری استان در سفر دوم رییس‌جمهور به شهرکرد اشاره و تصریح کرد: در این سفر ۲ تفاهم‌نامه برای توسعه زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به جامعه کارگری استان تنظیم شد.

وی یادآور شد: ۵۰ عنوان برنامه با هدف تکریم مقام،منزلت و جایگاه کارگران در چهارمحال و بختیاری همزمان با پنجم تا یازدهم اردی‌بهشت‌ماه جاری اجرا می‌شود.

مولوی رعایت ایمنی در محیط کار و پرداخت به‌موقع حقوق و مزایای کارگران را ضروری دانست و اظهار داشت: سال گذشته هفت هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری انجام شد.

وی گفت: در سال گذشته ۲۴۵ دوره آموزشی برای ۲ هزار و ۳۵۲ کارگر و کارفرما در چهارمحال و بختیاری برابر افزون‌بر ۲۰ هزار نفرساعت برگزار و همچنین ۲ هزار و ۴۸۰ فقره مشکل بین کارگران و کارفرمایان این استان در هیأت‌های حل‌اختلاف رفع شد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به لزوم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در محیط‌های کارگیری دارای ۵۰ نیروی انسانی و بالاتر اشاره و تاکید کرد: صلاحیت شرکت‌هایی که این مهم را رعایت نکنند، لغو می‌شود و گواهی تعیین‌صلاحیت برای آن‌ها صادر نخواهد شد.

وی با اشاره به وجود ۲۴۲ تشکل کارگری و کارفرمایی در چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد ۲۲۰ تشکل شامل ۱۹۰ تشکل کارگری و ۳۰ تشکل کارفرمایی فعال و ۲۲ تشکل دیگر غیرفعال است.

مولوی تصریح کرد: سال گذشته یک‌هزار و ۶۰ میلیارد ریال مستمری بابت بیمه بیکاری به یک‌هزار و ۲۶۷ مقرری‌بگیر در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ برابر ۱۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی یادآور شد: از ابتدای امسال کارفرمایان موظفند ماهانه پنج میلیون ریال حق تاهل به کارگران در راستای قانون جوانی جمعیت پرداخت کنند.

مولوی اظهار داشت: سال گذشته در محیط‌های کارگری چهارمحال و بختیاری ۱۰ حادثه منجر به فوت گزارش شد که امسال ارتقای سطح ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار از جمله اهداف و برنامه‌های مدنظر است.

دیگر خبرها

  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • ضرورت پرداخت حق تأهل به کارگران چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری