Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - برخی از کشاورزان اندیمشکی به نحوه توزیع تراکتور سهمیه‌ای اداره جهاد کشاورزی اندیمشک اعتراض داشته و معتقدند توزیع تراکتور سهمیه‌ای عادلانه نبوده و افرادی که این تراکتور‌ها به آن‌ها تعلق می‌گیرد کشاورز نیستند و در بازار آزاد به فروش می‌رسانند.

اما عباس جمشیدی مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک در این خصوص می‌گوید در سال‌های گذشته تراکتور به صورت سهمیه‌ای به کشاورزان تحویل داده می‌شد که این طرح برای مدتی از سوی دولت حذف شده و، چون قیمت آزاد و دولتی تراکتور تفاوت زیادی نداشت، کشاورزان اقدام به خرید تراکتور و ادوات کشاورزی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: از ابتدای سال ۹۸ که مدیریت جهادکشاورزی را به عهده گرفتم مجدد تحویل تراکتور به صورت سهمیه‌ای اعلام شده، جهاد کشاورزی اقدام به ثبت نام کشاورزان متقاضی تراکتور نمود و ساماندهی کشاورزانی که در جهت دریافت سهمیه تراکتور ثبت نام کرده بودند نیز انجام شد.

به گفته جمشیدی، سال ۹۸ بیش از ۷۰۰ نفر از کشاورزان اندیمشکی متقاضی دریافت تراکتور بودند.

مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: باتوجه به تولید تراکتور از سوی شرکت تراکتورسازی، تخصیص سهمیه تراکتور به این شهرستان در سال ۲ تا ۳ بار و در هرنوبت به تعداد ۳۵ تا ۴۰ تراکتور به کشاورزان اختصاص داده می‌شود.

این مقام مسئول افزود: از سال ۹۸ تاکنون توانستیم حدودا ۳۰۰ تراکتور به همراه ادوات کشاورزی را در اختیار کشاورزانی که ثبت نام کرده بودند قرار دهیم، اما از آن جایی که تعداد ثبت نامی‌ها بیشتر از تعداد سهمیه‌ای است که هر ساله به اندیمشک تعلق می‌گیرد، برخی از کشاورزان هنوز نتوانسته اند سهمیه خود را دریافت کنند.

کشاورزی در اندیمشک به صورت پراکنده و در بخش‌های مختلف این شهرستان انجام می‌شود.

به همین دلیل این شهرستان به ۲ قسمت بخش مرکزی شامل، مرکز جهاد کشاورزی لور، چم گلک، پشمینه زار، دوکوهه، همه شهرک‌های مرکز جهاد کشاورزی آزادی و بخش الوار گرمسیری شامل ۲ مرکز جهادکشاورزی و همچنین روستا‌های آن مناطق تقسیم بندی شده و بر اساس تعداد ثبت نامی‌ها و تعداد کشاورزان در هر منطقه سهمیه دریافتی اولویت بندی می‌شود.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی اندیمشک جهاد کشاورزی سهمیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند