Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@11:52:18 GMT

بیماری کرونا توانمندی حوزه سلامت را محک زد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۵۴۱۸

بیماری کرونا توانمندی حوزه سلامت را محک زد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه‌ها موتور محرکه هستند که نباید تحت تاثیر مسائل سیاسی کند شوند، بیماری کرونا امتحانی بود تا توانمندی حوزه سلامت را محک بزند.

یونس پناهی  18 دی‌ماه در آیین تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه در تشکیل دانشگاه‌های علوم پزشکی، وظیفه دانشگاه‌های نسل اول صرفا آموزش بود، اظهار کرد: نتیجه آن این بود که الان شاهد اعضای هیات علمی یا تخصص‌های مختلف در حوزه سلامت هستیم، با گذشت زمان دانشگاه‌ها وارد نسل دوم شدند که در آن علاوه بر آموز،تحقیق و پژوهش نیز صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: نتیجه فعالیت دانشگاه‌های نسل دوم در حوزه پژوهش، باعث شد که امروز در تولید دانش در مرجعیت علمی در منطقه مقام اول را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه واقعیت این است که امروزه با دانشگاه‌های نسل دوم نیز نمی‌توانیم نیازهای خود را در حوزه سلامت تامین کنیم، خاطرنشان کرد: به‌همین دلیل در کشورهای پیشرفته دانشگاه‌ها وارد نسل سوم شدند که مشخصه این نسل دانشگاه‌ها این است که پژوهش و آموزش در آن باید نیازمحور، تبدیل دانش به محصول فناور و نخبه‌پرور باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه چاپ مقاله نباید هدف دانشجوها باشد، خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌های نسل سوم هدف این است که یک مقاله در نهایت به تولید یک محصول مورد نیاز حوزه سلامت منجر شود، در دانشگاه باید تفکرات، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها را از دانش به محصول تبدیل کنیم.

وی بیان کرد: در دانشگاه‌ها صرفا آموزش با کمترین هزینه ارائه می‌شود، به همین دلیل است که فارغ التحصیلان حوزه بهداشت و درمان چون نمی‌توانند جذب بازار کار شوند مهاجرت می‌کنند، شرایط فعلی کشور اقتضا می‌کند که متحد باشیم و از موازی‌کاری‌ها پرهیز کنیم.

پناهی افزود: دانشگاه‌ها موتور محرکه هستند که نباید تحت تاثیر مسائل سیاسی کند شوند، بیماری کرونا امتحانی بود تا توانمندی حوزه سلامت را محک بزند، اینک در شرایطی قرار داریم که تعداد افرادی که بر اثر بیماری از دست می‌روند اگرچه همین تعداد نیز بسیار زیاد است ولی به حداقل ممکن رسیده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در حوزه واکسیناسیون و تولید واکسن‌های داخلی نیز رشد خوبی داشتیم و پلتفرم‌های مختلف واکسن کرونا در ایران تولید می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری کرونا در ایران واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشكي معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های نسل دانشگاه ها حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سلامت همزمان با سراسر کشور در شهرستان مُهر نواخته شد

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان مهر پیش از ظهر یکشنبه در آئین نواخته شدن زنگ سلامت در این شهرستان از سلامتی و امنیت به عنوان دو نیاز اساسی انسان نام برد و گفت: در آموزه‌های دینی به موضوع سلامتی، بسیار تأکید شده تا خود فرد از بدو تولد تا پایان عمر، به این مهم توجه ویژه داشته باشد و از اصول سلامتی غافل نشود.

حمزه محمدی در ادامه با تبریک سالروز تشکیل سپاه پاسداران، امنیت امروز را مدیون دلاوری‌های این دریادلان خواند و افزود: بی شک نعمت سلامتی در کنار داشتن امنیت در سطوح مختلف موهبتی است که مسؤولان کشور در برقراری آن بی وقفه تلاش می‌کنند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهر نیز گفت: نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس از اهمیت جایگاه ویژه نظام سلامت در جامعه حکایت دارد.

هادی اکبری با اشاره به شعار هفته سلامت «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» افزود: اصل خودمراقبتی بی شک کمک شایانی به ارتقای شاخص‌های بهداشتی شهرستان به ویژه شاخص‌های بیماری‌های شایع غیر واگیر نظیر دیابت، فشار خون و سرطان خواهد کرد که شما دانش آموزان به عنوان مروجین سلامت، با رعایت سبک زندگی سالم، به اشاعه سلامتی در مدرسه و خانواده‌های خود کمک می‌کنید.

در حاشیه این آئین، ضمن برگزاری اختتامیه سفیران سلامت دانش آموزی، با اهدای لوح یادبود از سفیران تقدیر شد و در پایان مسؤولان از ایستگاه غذای سالم دانش آموزان بازدید کردند.

گفتنی است در این برنامه، فرماندار و معاون فرمانداری، مدیران دادگستری، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، انقلاب اسلامی، آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت و درمان و آموزش و پرورش حضور داشتند.

کد خبر 6084300

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • زنگ سلامت همزمان با سراسر کشور در شهرستان مُهر نواخته شد