Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس گفت: برای ممانعت از فروش اراضی روستایی به غیربومیان در حال پیگیری تدوین طرحی در مجلس هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا احمدی عصر امروز در همایش بررسی مشکلات طرح هادی روستایی در سنگر اظهار داشت: تغییر کاربری اراضی روستایی یکی از مشکل جدی و گریبان‌گیر روستاهای استان به‌ویژه شهرستان رشت و خمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس گفت: در فرآیند تغییر کاربری سرمایه‌داری با پارتی چند هکتار از اراضی روستایی را خریده و دیوارکشی می‌کند و به ظاهر کاری در آن زمین انجام نمی‌شود اما به تدریج شاهد ویلاسازی این سرمایه‌گذاران در اراضی روستایی هستیم.

وی با بیان اینکه این افراد به راحتی همه امتیازات را هم می‌گیرند گفت: این در حالی است که وقتی بومی همان روستا قصد ساخت مسکنی برای فرزند خود در ملک خود را دارد با منع مسئولان مواجه می‌شود و این دغدغه در کل شهرستان‌های رشت و خمام وجود دارد.

رئیس‌کل دادگستری گیلان: برخی مدیران به وظایف خود در حوزه منابع طبیعی عمل نمی‌کنندکارگروه تخصصی حقوقدانان بسیجی معضلات زیست‌محیطی استان گیلان را پیگیری می‌کندتندباد هفته‌ گذشته 150 میلیارد تومان خسارت در غرب استان گیلان برجای گذاشت

احمدی افزود: این فرد روستایی اگر بخواهد خلاف بسازد باید جریمه بپردازد و خانه ساخته شده او را تخریب می‌کنند پس ناچار می‌شود زمینش را به ثمن بخس بفروشد و به شهر مهاجرت کند در حالی‌که تأکید می‌شود باید جلوی مهاجرت روستاییان به شهر را بگیریم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از این رو در حال حاضر در حال پیگیری تدوین طرحی در مجلس شورای اسلامی هستیم که براساس آن روستاییان نتوانند اراضی روستایی خود را به غیربومیان بفروشند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه به دلیل وضعیت اقتصادی و معیشتی موجود روستاییان چاره‌ای جز فروش اراضی خود ندارند افزود: جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر منوط به این است که بومیان در روستا با دغدغه و مشکلات مواجه نباشند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیگر مشکلات روستاییان اظهار داشت: برخی از املاک روستایی از طرح هادی جا مانده است و مالکان در صورت انجام هر اقدامی با مخالفت بخشداری، دهیاری و بنیاد مسکن مواجه می‌شوند.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه‌های روستایی بخش سنگر نسبت به مابقی راه‌های روستایی استان وضعیت بسیار بدی دارد تصریح کرد: انتظار می‌رود مسئولان در این منطقه نهایت اقدامات و حداقل شن‌ریزی مسیر را انجام دهند.

احمدی با اشاره مشکلات حریم رودخانه‌ها برای روستاییان گفت: به دلیل کم‌کاری متولیان امر در بستر رودخانه‌ها حریم به درستی رعایت نشده و در مناطقی نظیر شیخعلی‌ بست سنگر نصف منطقه جزو حریم رودخانه شد و بعد شاهد برداشت بی‌رویه از رودخانه بودیم.

نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این مناطق حتی برای زمین‌هایی که خود سند داشتند نیز سند صادر شد که بنده در سطح ملی در حال پیگیری این موضوع از طریق روسای قوا و وزیر نیرو هستم.

به گزارش تسنیم، همایش بررسی مشکلات طرح هادی روستایی بخش سنگر ظهر امروز با هماهنگی محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت و خمام در مجلس و با حضور مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، دهیاران و شورای اسلامی روستاهای بخش سنگر برگزار شد.

انتهای پیام/614/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رشت و خمام در مجلس اراضی روستایی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امیدواریم با پیشبرد این برنامه‌ها شاهد افزایش تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی باشیم که البته بخش قابل توجهی از آن با مشارکت بخش خصوصی محصص خواهد شد.

وی اضافه کرد: گفتمان مشارکت مردم جز سیاست‌های و اولویت‌های اصلی و مهم بخش کشاورزی استان قزوین است که امیدواریم با ورود سرمایه گذار به این بخش شاهد افزایش تولیدات کشاورزی باشیم.

این مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکیدات و توجه خوبی به دشت قزوین داشته اند تا اینکه در اردیبهشت ۱۴۰۱ و تاکید مجدد بر اهمیت دشت قزوین و پیگیری این دستور توسط رییس جمهور، وزیر جهادکشاورزی و استاندار، ستاد احیا و پایدار سازی دشت قزوین تشکیل شد.

عطایی شبکه آبیاری دشت قزوین را یک فرصت بسیار مهم در استان برشمرد و بیان کرد: شبکه آبیاری دشت قزوین به وسعت ۶۰ هزار هکتار بزرگترین شبکه کشور است که متاسفانه در چند سال اخیر برای تامین این میزان اراضی با مشکل مواجه شده ایم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۲۷۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و ۱۳۰ هزار هکتار اراضی دیم در استان زیر کشت قرار دارد، یادآور شد: اقدامات جهش تولید در کشاورزی استان قزوین از دهه ۴۰ آغاز شده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز گسترش پیدا کرده است.

استان قزوین در تولید ۱۶ محصول کشاورزی رتبه یک تا ۶ کشور را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد