آغاز اجرای طرح گازسوز شدن تاکسیهای شهری در اصفهان
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۹۷۳۱
باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان- حسین جعفری گفت: بعد از افزایش نرخ بنزین در سالهای گذشته سبد حمایتی از سوی دولت برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته و قرار برآن شد که تمام خودروهایی که در بخش حمل و نقل عمومی در حال فعالیت هستند، از این مزایا بهرهمند شود و ضمن پرداخت ۲۰ الی ۲۵ درصد از هزینه نصب تجهیزات از سوی رانندگان تاکسی، خودروهایشان گازسوز شود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
به گفته او این طرح در ۲ سال گذشته برنامهریزی شده بود که اکنون تجهیزات را برای خدمترسانی دراختیار مراکز قرار دادهاند که یکی از این مراکز شرکت تعاونی تاکسیرانی اصفهان است.
جعفری گفت: گروههایی که مشمول این طرح هستند، باید از سازمان تاکسیرانی مجوز داشته باشند و کسانی که در اسنپ عضویت دارند با در دست داشتن مجوزهای لازم این مجموعه میتوانند از امتیاز گازسوزشدن خودروهای تاکسی بهرهمند شوند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: تاکسیرانی گازسوز کردن خودروها حمل و نقل عمومی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
با بهرهمندی از هوش مصنوعی و تکنولوژی نظارت بر تاکسیرانان دقیقتر میشود
به گزارش خبرگزاری آریا، سید جعغر تشکری هاشمی در یکصد و نود و ششمین جلسه شورای اسلامی پایتخت در جریان بررسی اساسنامه سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه پایتخت 78 هزار تاکسی دارد و اگر قرار باشد با تک تک تاکسیرانان ارتباط برقرار کند و ساختاری وجود نداشته باشد، عملاً سازمان از حیز انتفاع خارج خواهد شد، اظهار کرد: یکی از مشکلات اصلی ما این است که ابزاری برای نظارت برای این تعداد تاکسی نداریم. بنابراین گفته ایم که نظارت بر تاکسیرانان توسط شرکتهای تاکسیرانی انجام شود تا انضباط به وجود بیاید.
وی همچنین تصریح کرد: این تصمیم رافع سایر مسئولیتها نیست و در ماده چهارم به طور کامل به این موضوع پرداخته شده که صدور، تمدید و ابطال مجوز شرکتها توسط سازمان تاکسیرانی انجام می شود.
تشکری هاشمی با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی به تنهایی نمیتواند با تکتک تاکسیرانان ارتباط داشته باشد، گفت: این ارتباط در ادوار مختلف سامان نداشته و برای ساماندهی شرایط، در اساسنامه پیش بینی شده که نظارت و مدیریت و ساماندهی از طریق شرکت ها باشد تا سازمان مجدداً تشکیلات و سازوکارهایی برای مدیریت این تعداد تاکسی در شهر ایجاد نکند. باید در اساسنامه مسیر را مشخص کنیم؛ چراکه اگر غیر از این باشد هرکسی جداگانه تصمیم خواهد گرفت.
مهدی وحدتکار مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران هم با بیان اینکه برای اصالت سازمان پیشنهاد ما این است که شبکه باقی بماند، اظهار کرد: باید مدیریت ناوگان سازمان تاکسیرانی از طریق شرکت ها و مؤسسات باشد. اینکه یک سازمان تاکسیرانی و 78 هزار دستگاه تاکسی داریم و مدیرعامل سازمان نمی توانسته این تعداد تاکسی را مدیریت کند، به این دلیل بود که ساختارها فراهم نبود.
وی افزود: یک پلتفرم و مدیریت در دیگر کشورها، صدها هزار تاکسی را مدیریت می کنند. اگر ما هوش مصنوعی و تکنولوژی های مختلف را نداشتیم، توان مدیریت این تعداد تاکسی وجود نداشت، اما امروز ظرفیتها در کشور موجود است؛ کما اینکه شرکت های مسافربری اینترنتی دهها هزار تاکسی را مدیریت میکنند.
ادامه دارد...