Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ ثریا روزبهانی: در ادامه نشستی برگزار می‌شود و «علی‌اکبر فسایی» سرپرست معاونت اجرایی سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران مدیریت نشست را برعهده می‌گیرد تا با حضور شعبانی مشکلات منطقه و نقاط قوت و ضعف پروژه‌ها بررسی شود.

هوا هنوز گرگ و میش است که نشست مشترک مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فنی و عمران منطقه، با مدیران ارشد شهری به میزبانی ناحیه ۳ شهرداری آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفتمین نشست قرار خدمت «مجتبی رشیدی» معاون فنی و عمران شهرداری منطقه، به اعتباراتی که برای پروژه‌های فنی و عمران منطقه در نظر گرفته شده و میزان اندک آنها اشاره و اظهار می‌کند: «امسال ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای عملیات عمرانی و آسفالت معابر شهرک مرواریدشهر اختصاص داده شده است که کافی نیست.» به گفته رشیدی طبق برآوردها با توجه به مساحت ۱۰ هزار متری، معابر مرواریدشهر به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

بودجه‌ها کفاف نمی‌دهد

رشیدی درباره موضوع هدایت آب‌های سطحی اطلاعاتی می‌دهد: «سال گذشته تمهیدات‌ لازم برای هدایت آب‌های سطحی اندیشیده شد و نقشه‌های آن هم موجود است، اما از نظر کارگاهی این طرح‌ها قابلیت اجرا ندارد و بخش‌هایی هم که آماده است اعتبار تخصیص یافته کفاف اجرای آن را نمی‌دهد. شهرک الهیه غرب نیز وضع مشابه‌ای دارد. ۷۰‌ـ ۸۰‌درصد از معابر این شهرک تا سال گذشته آسفالت نشده و خاکی بود. امسال حجم قابل توجهی حدود ۲ هزارمتر از معابر آن مانند الوند، البرز، سهند، ارسباران و زاگرس جدول‌گذاری، بلوک‌سازی و آسفالت شده است. امیدواریم با تأمین اعتبار بتوانیم تا پایان سال این معابر را افتتاح کنیم.»

تأمین سرانه‌ها، تکمیل پروژه‌ها

هر روز بر تعداد مجتمع‌ها و برج‌های منطقه ۲۲ افزوده می‌شود، اما سرانه‌های خدماتی، درمانی و... شرایط مطلوبی ندارند و اهالی از کمبودها گله‌مند هستند. «میثم کاسه‌گر محمدی» شهردار ناحیه ۳ با بیان این موضوع به مشکلات مرواریدشهر اشاره می‌کند: «در این شهرک ۲ هزار واحد مسکونی ساخته شده که در حال حاضر شهروندان در هزار واحد آن ساکن شده‌اند. اغلب ساکنان از همکاران شهرداری، آتش‌نشانی و... هستند. با تکمیل پروژه و ساکن شدن همه شهروندان، آنها انتظار خدمت‌رسانی دارند. برای مثال شهروندان در پیام‌های ۱۳۷ از نبود مدرسه گله کردند.» وی در ادامه به اجرای عملیات پیاده‌روسازی درخیابان‌های سرسبز، زحمتکش، اردستانی، دانش سرشار و روژان اشاره می‌کند و می‌گوید: «تاکنون بیش ازهزار و ۲۰۰‌متر لکه‌گیری، ۴۰ کیلومتر خط‌کشی محوری در این شهرک انجام و بوستان‌ها برای‌ تردد معلولان مناسب‌سازی شده است. پایانه وردآورد نیز مسقف شد.»
در ادامه فسایی بر استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی نواحی در پیشبرد پروژه‌های منطقه‌ای تأکید می‌کند: «موضوع مهم به سرانجام رسیدن پروژه‌هاست. در همین زمینه باید از ظرفیت‌های ناحیه استفاده شود و طرح‌ها را به پایان رساند. جایی هم که نیاز باشد معاونت فنی و عمران شهرداری تهران ورود می‌کند تا مشکل برطرف شود.»

«دوگاز» و پایان پروژه‌های نیمه‌تمام

سال‌ها از اجرای پروژه «دوگاز» می‌گذرد، ولی هنوز بهره‌برداری نشده است. معاون فنی و عمران شهردار تهران در این‌باره می‌گوید: «این پروژه بالغ بر ۸۰‌درصد پیشرفت داشته و در صورت بهره‌برداری مشکلات دسترسی شهروندان را برطرف می‌کند. اکنون این پروژه نیمه‌کاره رها شده و عملیات اجرایی آن غیرفعال است. به همین دلیل این پروژه باید در اولویت قرار گرفته و زودتر به اتمام برسد. پروژه تقاطع محور اتصالی کوهک به همدانی نیز از جمله پروژه‌های مهم منطقه ۲۲ است و بهره‌برداری از آن می‌تواند مدت سفر شهروندان منطقه را از ۱۹۰ کیلومتر به ۸. ۵ کیلومتر کاهش می‌یابد. این پروژه تاکنون ۲۰‌درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق پیش‌بینی‌ها تا سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.»

امسال ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای عملیات عمرانی و آسفالت معابر شهرک مرواریدشهر اختصاص داده شده است که کافی نیست

پروژه‌های در حال ساخت

مرواریدشهر، تکمیل زیرساخت‌ها

مرواریدشهر، در مساحت ۷۰ هکتاری، ۶۰ برج بلندمرتبه و حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در غرب منطقه ۲۲ ایجاد شده است. ساخت محوطه و تأمین معابر آن به عهده شهرداری است. اکنون بالغ بر هزارمتر طول معبر اجرا شده و حدود ۹ هزارمتر طول باقی مانده است. به دلیل تکمیل نشدن سرانه‌ها، در آینده، این شهرک در ارائه خدمات به بیش از ۳۰ هزار نفری که در آن ساکن خواهند شد، دچار مشکل می‌شود. هم‌اکنون ۱۹۸ بلوک مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

زیرگذر کوهک –شهید همدانی

ادامه بزرگراه شهید همدانی در سنوات گذشته در طول منطقه ساخته و تقاطع‌های غیرهمسطح آن نیمه‌کاره رها شد. یکی از تقاطع‌ها، محور زیرگذر کوهک است. به این دلیل دسترسی‌های محدوده شمالی کوهک کاملاً محدود و هیچ ارتباطی با محدوده جنوبی ندارد. این تقاطع محور اتصالی بین محله کوهک بالا و پایین و بزرگراه شهید همدانی است. اکنون روگذر ایجاد و ساخت رمپ و لوپ‌ها طی قراردادی برعهده سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گذاشته شده است.

کد خبر 648580 برچسب‌ها منطقه ۲۲ طرح‌های عمرانی همشهری محله شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۲ طرح های عمرانی همشهری محله شهرداری بهره برداری فنی و عمران سرانه ها منطقه ۲۲ پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل عملیات ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه در اردیبهشت ۱۴۰۳

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه خبر داد و گفت: این پروژه در اردیبهشت سال جاری تکمیل می‌شود و به‌طور کامل در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: خیابان ۲۲ بهمن به‌طول ۷۵۰ متر، خیابان کاوه را به خیابان اشراق جنوبی متصل می‌کند.

وی افزود: در سال‌های گذشته این خیابان شامل باند شمالی به‌صورت رفت و برگشت بود که با توجه به عرض کم و نبود پیاده‌رو خطراتی را برای تردد شهروندان و عابران پیاده ایجاد کرده بود، از این‌رو با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان، برای ساماندهی و ایمن‌سازی آن در قالب پروژه محله محور در بودجه ۱۴۰۱ ردیف اعتباری در نظر گرفته شد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: قراردادی به مبلغ شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، بیست‌وچهارم مرداد ۱۴۰۲ برای خیابان ۲۲ بهمن منعقد شد و ساماندهی معابر شمالی و جنوبی آن، همچنین احداث پیاده رو در ضلع‌های شمالی و جنوبی و ایمن سازی مادی آن در دستور کار شهرداری منطقه ۷ قرار گرفت.

سلطان‌آقایی با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح علاوه بر خیابان و پیاده رو، ساماندهی مادی و اصلاح دسترسی‌ها با ایجاد پل روی مادی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: بی‌شک اجرای پروژه ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه، علاوه بر تسهیل در رفت و آمد و روان شدن ترافیک و کاهش تردد در خیابان‌های موازی، ارزش افزوده زیادی برای ساکنان این خیابان به همراه خواهد داشت.

کد خبر 746865

دیگر خبرها

  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • پلاتوی بوستان خانواده مرداد ماه به بهره برداری می رسد
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه پنج در سال ۱۴۰۲
  • تکمیل عملیات ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه در اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه‌ریزی برای احداث پارکینگ در خیابان شهید چمران قم
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری بوشهر تسریع می‌شود
  • تقویت زیرساخت‌های انرژی شهرک‌های صنعتی در دستور کار