Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،محمد رضا فاضل روز دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه در گچساران اعتبار این طرح فایناس را ۲۳۰ میلیون یورو اعلام کرد و اظهار داشت: ۲۵ درصد از اعتبارات فاینانس طرح سد و نیروگاه چم شیر در گچساران معادل ۶۰ میلیون یورو افزایش یافت.

وی اظهار داشت: عملیات احداث سد مخزنی چم شیر گچساران هم اکنون ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال آبگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران تاکید کرد:بر اساس برنامه زمان بندی عملیات آبگیری سد چم شیر در سال ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.

فاضل عنوان کرد: نیروگاه های برق آبی این طرح نیز تا پایان سال ۱۴۰۱ بهره برداری خواهد شد.

وی در پاسخ به خبرنگاران درباره وضعیت پرداخت حقوق کارکنان سد چم شیر عنوان کرد: نیروهای شاغل در این سد پنج  ماه حقوق معوق دارند اما در ماه های گذشته حقوق آنان پرداخت شده و این مطالبات مربوط به گذشته است.

فاضل تاکید کرد: تلاش می شود بخشی از حقوق معوق کارکنان سد چم شیر تا پایان امسال پرداخت شود.

وی تصریح کرد:سد چم شیر با هدف تولید انرژی برق آبی به میزان ۴۸۲ گیگاوات ساعت در سال و  تأمین آب بخش های مختلف از جمله توسعه گردشگری، کشاورزی در روستاهای بالا و پایین دست سد و کنترل سیلاب و صنایع آبزیان انجام می گیرد.

فاضل گفت: هم اکنون ۹۰۰ نیروی متخصص، ماهر و نیمه ماهر در این سد فعالیت دارند که ۴۰ نفر از این نیروها شهروندان کشور چین است.

وی بیان کرد: سد چم شیر دارای یک میلیون و ۳۰۰هزار متر مکعب حجم بدنه، ۷۳۰متر طول تاج، ۱۵۱ متر ارتفاع و  ۶۰۴ تراز تاج سد است.

فاضل ابراز کرد: هم اکنون کارهای اجرایی در بخش‌های بتن بدنه سد و نیروگاه، حفاری تزریقات، تجهیزات نصب نیروگاهی و سازه‌های اصلی یعنی بخش‌های مهم پروژه در حال اجراست.

وی تصریح کرد: انجام هفت کیلومتر تونل زیرزمینی، اجرای یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب بتن در طرح ، ۳۰ کیلومتر جاده دسترسی و هفت میلیون متر مکعب حفاری رو باز از مهمترین کارهای انجام شده در این طرح است.

تأمین آب آشامیدنی و صنعتی، بهره‌مند شدن ۱۴۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و بوشهر، ذخیره و کنترل آب رودخانه زهره به میزان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب، تولید ۴۸۲ مگاوات برق آبی، کنترل سیلاب‌های مخرب رودخانه زهره، اشتغال زایی در زمان اجرای طرح و زیر ساخت‌های صنعت گردشگری و پرورش ماهی از مهمترین مزایای این سد است.

سد چم شیر بلندترین سد وزنی از نوع بتنی غلتکی (آر. سی. سی) ایران است.

مطالعه احداث سد چم شیر در سال ۱۳۷۶ از سوی سازمان آب منطقه‌ای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت.

نیروگاه و سد چم شیر در ۲۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر دوگنبدان در استان کهگیلویه و بویراحمد و بر روی رودخانه زهره ساخته می‌شود.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد گچساران وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد گچساران وزارت نیرو کهگیلویه و بویراحمد گچساران وزارت نیرو کهگیلویه و بویراحمد سد چم شیر متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر ۳۸ هزار ریال به ازای هر کیلووات است + فیلم

دریافت 125 MB

به گزارش ایرنا، محسن طرزطلب روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در مشهد قیمت خرید تضمینی برق تجدیدپذیر را بسیار عادلانه دانست و افزود: پارسال متوسط نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر در تابلوی سبز بورس انرژی ۴۱ هزار ریال بود که پیش‌بینی می‌شود این نرخ امسال به بیش از ۵۰ هزار ریال برسد.

او ادامه داد: قیمت خرید تضمینی برای نیروگاه‌های زیر یک مگاوات و پروژه‌های تجمیعی هر ساله اعلام می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص کمک به کشاورزان برای تامین هزینه‌های مربوط به نیروگاه های تجدیدپذیر گفت: آمادگی کامل برای همکاری با انجمن‌های کشاورزی به ویژه در خراسان رضوی برای تامین هزینه‌های خرید تجهیزات نیروگاه‌های تجدیدپذیر وجود دارد و این نهادها نیز اعلام آمادگی کرده‌اند که با مشارکت یکدیگر، تامین و تجهیز نیروگاه‌های تجدیدپذیر را انجام دهند و هزینه تجهیزات وارداتی به‌تدریج از کشاورزان و علاقه‌مندان دریافت شود.

رییس ساتبا گفت: در حال پیگیری اخذ مصوبه‌ای از دولت هستیم که امکان دریافت هزینه‌های مربوط به نصب نیروگاه خورشیدی از کشاورزان به صورت اقساط فراهم شود همچنین هزینه تامین تجهیزات نصب نیروگاه خورشیدی از محل ساتبا با قیمت‌های قبلی و پایین‌تر است و در عین حال تجهیزات نیز کیفیت بالاتری دارند.

طرزطلب همچنین اختصاص تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی در خراسان رضوی و کمک به سرمایه‌گذاران در این زمینه را با اولویت طرح‌های بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دانست و افزود: قرار است ۳۴۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بخش کشاورزی خراسان رضوی به صورت تجمیعی ایجاد شود.

وی اضافه کرد: تاکید رییس جمهور تجهیز ساختمانهای دولتی به نیروگاه خورشیدی است و به زودی بخشنامه‌ای در این زمینه ابلاغ و پیمانکاران در این زمینه معرفی خواهند شد تا هر چه سریعتر ساختمانهای دولتی به نیروگاه خورشیدی مجهز شوند.

بیشتر بخوانید:

اختیارات «ساتبا» به خراسان‌رضوی واگذار شد/نصب ۳۴ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر

۹۰۰ هزار واحد مسکونی در خراسان‌رضوی قابلیت نصب نیروگاه خورشیدی دارد

استان‌ها خراسان رضوی ۰ نفر میترا عبدالهی برچسب‌ها مشهد انرژی برق سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر محسن طرزطلب

دیگر خبرها

  • توقیف خودرو با بیش از ۲۹۳ میلیون ریال خلافی در گچساران
  • کمک‌ هزینه‌های پرداختی به کارمندان مشخص شد
  • ساخت پل میداود به سرله در شهرستان باغملک
  • جزئیات کمک‌هزینه‌های پرداختی به کارمندان دولت
  • کمک‌هزینه‌ها برای کارمندان دولت در 1404+ جزئیات
  • کمک‌هزینه‌ها برای کارمندان دولت در ۱۴۰۴+ جزئیات
  • واریز کمک هزینه ماهانه برای کارکنان دولت | پرداخت ماهانه 2 میلیون و 100 هزار تومانی با حقوق کارکنان دولت
  • اعلام نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر
  • نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر ۳۸ هزار ریال به ازای هر کیلووات است
  • نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر ۳۸ هزار ریال به ازای هر کیلووات است + فیلم