توضیح معاون استاندار اصفهان درباره مازوتسوزی نیروگاه شهید منتظری
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۵۹۶۲
مهران زینلیان در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همه مسئولان استان با استفاده از مازوت در نیروگاههای اصفهان مخالف هستند، اظهار داشت: هفته گذشته به دلیل اینکه بخشی از شهرهای شمال کشور دچار افت شدید گاز شده بودند و در زمینه تأمین برق مشکل داشتند، ابلاغیهای از سوی شورای عالی امنیت کشور برای نیروگاههای اصفهان آمده بود که مصرف گاز را کاهش دهند و برای ادامه تولید خود، سوخت دوم (مازوت) جایگزین و استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
او با بیان اینکه ما این موضوع را با تأخیر متوجه شدیم، افزود: اما به علت اینکه هوای اصفهان در آن مقطع به واسطه ناپایداریها و وزش باد نسبتاً خوب و شاخصها در حد ۷۰- ۸۰ AQI بود، ۲ مشعل از ۱۲ مشعل مازوت سوز نیروگاه شهید منتظری به مدت حداکثر سه روز از این سوخت مایع استفاده کردند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: به محض پایدار شدن هوا و کاهش جریانات جوی، با نظارت محیط زیست استفاده از مازوت در نیروگاه شهید منتظری قطع شد و اکنون چند روزی است که هیچ مصرف مازوتی نداریم.
زینلیان با بیان اینکه هم اکنون اداره محیط زیست بر نیروگاهها نظارت دارد، ابراز داشت: نیروگاه، اجازه مصرف مازوت ندارند و دیگر اجازه نخواهیم داد ضمن اینکه افراد مسئول در وزارت نیرو در این حوزه را به دلیل ترک فعل به دستگاههای نظارتی معرفی کردیم زیرا آنان موظف بودند فیلتراسیون خروجیها را انجام دهند که این کار را نکردند.
بسته راهکارهای احیای زاینده رود بزودی اعلام میشود
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان همچنین درباره نتایج جلسات متعدد در حوزه آب استان، تصریح کرد: پیرو این جلسات، امروز به بسته راهکارهایی در حوضه زاینده رود رسیدیم و
این گام بسیار مهمی است که بتوانیم قدم به قدم با وحدت رویه برای بهبود وضعیت این حوضه پیش برویم و جزئیات آن را به زودی اعلام میکنیم.
لزوم قرارگیری زایندهرود در ردیف رودخانههای حفاظت شده
زینلیان با اشاره به لزوم قرارگیری زاینده رود در رده رودخانههای حفاظت شده، تاکید کرد: یکی از محورهایی که به صراحت در بسته راهکارهای احیای زاینده رود به آن اشاره شده، این است که زاینده رود جزو رودخانههای حفاظت شده قرار گیرد و همه دستگاهها باید برای آن اقدام کنند.
کد خبر 5396777منبع: مهر
کلیدواژه: سوخت مازوت نیروگاه برق اصفهان آلودگی هوا استانداری اصفهان زاینده رود ستاد احیای زاینده رود ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه عکس استانها شهید گمنام تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا تشییع شهدا خسارات سیلاب ایام فاطمیه دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی گرگان زاینده رود
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پزشکیان: برای مازوتسوزی شرمنده مردم هستیم
به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری امروز -یکم بهمن- در نشست سراسری استانداران وزارت کشور با تاکید بر اهمیت تعیین اختیار مشخص برای مسئولین، گفت: برای هر موضوع باید اختیارات دقیق و معین در نظر گرفته شود، زیرا واگذاری اختیار بدون روشن شدن موضوع منجر به هرج و مرج خواهد شد.
او همچنین تاکید کرد: برای رسیدن به مقصد باید مسیر مشخصی را تعیین کرده و سپس مسئولیتها و اختیارات متناسب با آن اختصاص یابد.
پزشکیان در ادامه به مشکلات استانهای مرزی اشاره کرد و تأکید کرد که باید کمیتهای برای شناسایی و حل مشکلات این استانها تشکیل شود. وی همچنین بر ضرورت همکاری میان قوای سهگانه و هماهنگی بیشتر برای حل مشکلات تأکید کرد و گفت: اگر با هم همکاری کنیم، میتوانیم در برابر تهدیدات خارجی مانند تحریمها مقاومت بیشتری داشته باشیم.
خبر مرتبط لایحه ساماندهی اتباع بیگانه در راه بهارستان؛ نگاهی به اولویتهای وزیر کشوروزیر کشور، در سخنانی جدید اعلام کرد که وزارت کشور لایحه سازمان ملی مهاجرت را آماده کرده و امیدوار است که مجلس آن را به تصویب برساند. مومنی بارها از اولویتهای دولت در جهت انسداد مرزهای شرقی و اخراج اتباع غیرمجاز سخن گفته است.
به گزارش ایرنا، در خصوص مسائل انرژی، پزشکیان از لزوم استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر برای حل بحران ناترازی انرژی خبر داد و گفت که دولت به طور مستمر با وزرای مربوطه در این زمینه مشغول بحث و بررسی است.
رئیسجمهوری همچنین اشاره کرد که سال جاری به دلیل ناترازی گاز، مجبور به استفاده از مازوت در نیروگاهها شدند و امیدوارند که سال آینده این مشکل را برطرف کنند.
او با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم استفاده از انرژیهای فسیلی به حداقل برسد،گفت: باید در ادارات، ورزشگاهها و مدارس از پنلهای خورشیدی استفاده کنیم تا صرفهجویی صورت گیرد، سالانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیارد دلار انرژی به هدر میرود.
تلاش میکنیم برای سال بعد مازوت نسوزانیمپزشکیان با بیان اینکه اگر هم افزایی کنیم و دست به دست هم دهیم میتوانیم با قدرت مشکلات مردم را حل کنیم، مشارکت مردم را یک اصل مهم دانست و ادامه داد: باید به مردم ثابت کنیم که هیچ قصدی جز حل مشکلات آنان نداریم، باید کاری کنیم که مردم از خدمات و اقدامات ما رضایت داشته باشند، حتی اگر در جایی نتوانستیم خدمات لازم را ارایه کنیم، با احترام معذرتخواهی کنیم.
او با اشاره به ناگزیر بودن برای استفاده از مازوت به عنوان سوخت نیروگاها، گفت: برای سوزاندن مازوت شرمنده مردم هستیم، دلمان نمیخواست که این اتفاق بیفتد ولی چارهای نداشتیم، تلاش میکنیم که سال آینده این کار را نکنیم. اگر این کار را نمیکردیم باید گاز خانههای مردم را قطع میکردیم.
خبر مرتبط مصرف گاز در ایران رکورد جدید ثبت کرد؛ وضعیت تولید و ناترازی انرژی چگونه است؟اکوایران: مصرف گاز در ایران طی روزهای اخیر افزایش یافته؛ به طوری که روز گذشته، ۶۰۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع مصرف شد که این میزان، افزایش ۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان میدهد. در ادامه گزارش نگاهی داریم به میزان تولید و مصرف گاز در ایران و پویش دو درجه کمتر ریاستجمهوری.
پزشکیان با اشاره به مشکلات فضای آموزشی در کشور، اظهار داشت که باید برای حل کمبود فضاهای آموزشی اقدامات فوری انجام شود و تاکید کرد که کیفیت آموزش باید در مدارس دولتی به حدی برسد که هیچ تفاوتی با مدارس غیردولتی نداشته باشد.
خبر مرتبط ساخت مدرسه در مناطق محروم در دستور کار دولت/ وعده مهم پزشکیان محقق میشود؟اکوایران: دولت چهاردهم با اولویت قرار دادن عدالت آموزشی، با امضای تفاهمنامهای مشترک با بنیاد مستضعفان، ساخت ۲ هزار کلاس درس در مناطق محروم را آغاز کرد. این طرح که در راستای وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور برای محرومیتزدایی و برقراری عدالت آموزشی، اجرا میشود، قرار است با مشارکت مردمی و بودجهای معادل ۲ همت طی یک سال به بهرهبرداری برسد.
او همچنین به نگرانیهای موجود درباره مهاجرت جوانان از کشور اشاره کرده و بر لزوم اصلاح روشهای آموزشی برای نگه داشتن آنان در کشور تأکید کرد.
خبر مرتبط زنگ خطر مهاجرت نخبگان: دانشجویان ایرانی در جستجوی آینده در خارج از کشوراکوایران: مهاجرت دانشجویان و نخبگان از ایران به پدیدهای فراگیر بدل شده که نهتنها نظام آموزشی، بلکه جامعه و اقتصاد کشور را تحت تأثیر قرار داده است. در حالی که کشورهایی مانند بریتانیا، کانادا و آلمان با برنامههای هدفمند، به دنبال جذب این استعدادها هستند، ایران همچنان با چالشهایی مانند کیفیت پایین آموزش عالی، نبود فرصتهای شغلی و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکند. در این گزارش به بررسی دلایل و پیامدهای مهاجرت دانشجویان ایرانی باتوجه به آمارهای موجود و گفتوگو با برخی از دانشجویان پرداختهایم.
رئیسجمهور در پایان سخنانش از مردم به خاطر همراهی در صرفهجویی انرژی و کاهش مصرف سوخت تشکر کرد و گفت: باید همواره تلاش کنیم تا رضایت مردم را جلب کنیم و در مواقعی که نتوانستهایم خدمات مورد انتظار را ارائه دهیم، معذرتخواهی کنیم.