ضرورت رعایت نرخ مشاوران املاک/۱۱۰ بنگاه رامسر غیرفعال است
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۸۰۰۶
به گزارش خبرنگار مهر سعید فیلی دوشنبه شب در نشست اتحادیه مشاورین املاک با دادستان شهرستان با بیان اینکه نرخ مشاورین املاک و نظارت بر بنگاهها باید جدی گرفته شود گفت: نرخ گذاری املاک توسط کمیسیون نظارت که با حضور ۱۰ دستگاه تصمیم گیر انجام میشود و باید ابلاغ و اجرایی شود و تصمیمات نباید فراتر از قانون باشد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: برابر مصوبه کمیسیون نظارت درصد معامله ۰/۷۵ درصد از هر طرف تصویب و به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان رامسر با اشاره به اینکه رامسر دارای ۸۴۰ واحد صنفی املاک است گفت: از این تعداد ۷۳۰ واحد فعال و بقیه غیر فعال هستند.
فیلی گفت: یکی از وظایف اصلی اتحادیه بررسی فعال بودن واحدهای صنفی است که در این راستا واحد صنفی که ۶ ماه فعال نباشد با اخطار و در ادامه با لغو مجوز روبرو خواهد شد.
وی افزود: واحدهایی که بدون مجوز فعالیت املاک دارند پلمپ میشود وی با بیان اینکه تعداد بالای واحدهای مشاورین املاک به یک دغدغه تبدیل شده است اظهار داشت: قانونا نمیتوان از اعطا جواز به افراد واجد شرایط جلوگیری کرد اما میتوان بر اساس تصمیمات شهرستانی و راهکارهای قانونی و استعلامات روند صدور پروانه را سختگیرانه تر کرد.
رئیس اداره صمت رامسر همراهی و مشارکت واحدهای صنفی رامسر را در سطح استان بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در بحث کرونا مشاهده کردیم که همکاری اصناف رامسر بویژه مشاورین املاک قابل تقدیر بود.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک و نمایشگاه داران رامسر: دلیل افزایش بی رویه مشاورین املاک، افزایش قیمت ملک در شهرستان و دسترسی آسان به این شغل است.
محمد ابراهیمیان در نشست اتحادیه مشاورین املاک با دادستان شهرستان، از اطلاع رسانی و تأکیدات مداوم بر احراز هویت متعاملین و اسناد و مدارک طرفین خبر داد و آن را از الزامات و تعهدات مشاورین املاک دانست و گفت: مجوز فعالیت مشاورین املاک بر مبنای قانون نظام صنفی صادر میشود.
وی افزود: در گذشته گرفتن مجوز فعالیت املاک بسیار سختگیرانه و با آیتمهایی چون سهمیه سالانه سقف صنوف و با رعایت حدود و فاصله بود که برداشته شدن این آیتمها باعث شده حرمتها و احترام بین طرفین نیز از بین برود.
کد خبر 5396948منبع: مهر
کلیدواژه: بنگاه معاملات املاک رامسر دادگستری مازندران ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه عکس استانها شهید گمنام تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا تشییع شهدا ایام فاطمیه گرگان دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی خسارات سیلاب مشاورین املاک
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پلمپ ۲۸ بنگاه غیرمجاز در رشت
کیا عاشوری در جلسه کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات شهرستان رشت با حضور بازرس ویژه وزارت مسکن و شهرسازی در فرمانداری رشت، ضمن تاکید بر عزم جدی دولت سیزدهم بر اجرای برنامههایی کنترل بازار مسکن، افزود: از جمله این برنامهها میتوان به ساخت سالیانه یک میلیون واحد مسکونی، افزایش وام خرید مسکن، نظارت بر سکوهای فعال در بازار مسکن، نظارت بر بازار اجاره بها و نظم بخشیدن به بنگاههای معاملات ملکی اشاره کرد.
عاشوری با اشاره به نقش مخرب و سهم قابل توجه بنگاههای ملکی غیرمجاز و متخلف در آسیب به بازار مسکن، تاکید کرد،گفت: در راستای ساماندهی وضعیت بنگاههای ملکی، واحدهای مشاور املاک غیرمجاز، شناسایی، پلمپ و به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
وی افزود: از ابتدای خردادماه امسال گشتهای بازرسی مشاوران املاک فعالیت خود را آغاز کردند و با اقدامات صورت گرفته از تعداد چهار هزار و ۸۷۳بنگاه املاک دارای مجوز در سطح شهرستان رشت یک هزار و ۶۹۱ واحد مشاور املاک بازرسی صورت گرفته که از این تعداد ۲۲۵ مورد تخلف به مراجع قانونی گزارش شده و ۲۸ بنگاه املاک غیرمجاز در سطح شهرستان رشت پلمپ شدند.
سرپرست فرمانداری رشت بر تشدید نظارت بر بازار خرید و فروش مسکن و اجاره بها و رصد مستمر قیمت ها تاکید کرد و گفت: از دریافت کمیسیون بالاتر از نرخ مصوب گرفته تا دریافت بالابود، ارایه ندادن کد رهگیری و استفاده از مبایعه نامه های دستی و همدستی برای بالا بردن نرخ مسکن در مناطق از جمله تخلفات مرسوم بعضی بنگاهها است.
وی ساماندهی بنگاه ها و شناسنامه دار شدن بنگاه ها و فعالین این حوزه را از اقدامات پیشگیرانه و موثر برشمرد و خاطر نشان کرد: الزام به گذراندن دوره های آموزشی جهت آشنایی بنگاه داران با قوانین و مقررات می تواند در کنار اقدامات نظارتی موثر و بازدارنده باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت