ضرورت رعایت نرخ مشاوران املاک/۱۱۰ بنگاه رامسر غیرفعال است
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۸۰۰۶
به گزارش خبرنگار مهر سعید فیلی دوشنبه شب در نشست اتحادیه مشاورین املاک با دادستان شهرستان با بیان اینکه نرخ مشاورین املاک و نظارت بر بنگاهها باید جدی گرفته شود گفت: نرخ گذاری املاک توسط کمیسیون نظارت که با حضور ۱۰ دستگاه تصمیم گیر انجام میشود و باید ابلاغ و اجرایی شود و تصمیمات نباید فراتر از قانون باشد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی افزود: برابر مصوبه کمیسیون نظارت درصد معامله ۰/۷۵ درصد از هر طرف تصویب و به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان رامسر با اشاره به اینکه رامسر دارای ۸۴۰ واحد صنفی املاک است گفت: از این تعداد ۷۳۰ واحد فعال و بقیه غیر فعال هستند.
فیلی گفت: یکی از وظایف اصلی اتحادیه بررسی فعال بودن واحدهای صنفی است که در این راستا واحد صنفی که ۶ ماه فعال نباشد با اخطار و در ادامه با لغو مجوز روبرو خواهد شد.
وی افزود: واحدهایی که بدون مجوز فعالیت املاک دارند پلمپ میشود وی با بیان اینکه تعداد بالای واحدهای مشاورین املاک به یک دغدغه تبدیل شده است اظهار داشت: قانونا نمیتوان از اعطا جواز به افراد واجد شرایط جلوگیری کرد اما میتوان بر اساس تصمیمات شهرستانی و راهکارهای قانونی و استعلامات روند صدور پروانه را سختگیرانه تر کرد.
رئیس اداره صمت رامسر همراهی و مشارکت واحدهای صنفی رامسر را در سطح استان بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در بحث کرونا مشاهده کردیم که همکاری اصناف رامسر بویژه مشاورین املاک قابل تقدیر بود.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک و نمایشگاه داران رامسر: دلیل افزایش بی رویه مشاورین املاک، افزایش قیمت ملک در شهرستان و دسترسی آسان به این شغل است.
محمد ابراهیمیان در نشست اتحادیه مشاورین املاک با دادستان شهرستان، از اطلاع رسانی و تأکیدات مداوم بر احراز هویت متعاملین و اسناد و مدارک طرفین خبر داد و آن را از الزامات و تعهدات مشاورین املاک دانست و گفت: مجوز فعالیت مشاورین املاک بر مبنای قانون نظام صنفی صادر میشود.
وی افزود: در گذشته گرفتن مجوز فعالیت املاک بسیار سختگیرانه و با آیتمهایی چون سهمیه سالانه سقف صنوف و با رعایت حدود و فاصله بود که برداشته شدن این آیتمها باعث شده حرمتها و احترام بین طرفین نیز از بین برود.
کد خبر 5396948
منبع: مهر
کلیدواژه: بنگاه معاملات املاک رامسر دادگستری مازندران ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه عکس استانها شهید گمنام تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا تشییع شهدا ایام فاطمیه گرگان دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی خسارات سیلاب مشاورین املاک
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
عرضهکنندگان غیرمجاز قطعات خودرو سطح کیفی را پایین آوردهاند
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشینآلات گفت: برخی عرضهکنندگان که از قضا دولتی با وابسته به خودروسازان هستند و مجوزی هم از اتحادیه ندارند و قطعات عرضه شده توسط آنها کیفیت لازم را هم ندارد، سبب شده سطح قطعات خودرو به طور کلی افت کند.
به گزارش ایسنا، سید احمد حسینی در نشست خبری امروز (سهشنبه) خود با موضوع بررسی نحوه اجرای طرح شناسهدار کردن لوازم یدکی و چالشهای آن، ضمن اشاره به موضوع طرح شناسهدار کردن قطعات و لوازم یدکی خودروها، اظهار کرد: متاسفانه در آغاز طرح وزارت صمت قصد داشت بدون تعامل با اتحادیه و با ابزار نظارتی این طرح را در سطح بازار اجرا کند؛ قطعا این موضوع تبعات جبران ناپذیری در سطح عرضه ایجاد میکرد و منجر به التهاب بازار میشد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشینآلات ادامه داد: اما در همان مقطع و با روی کار آمدن هیات مدیره جدید، توانستیم با برگزاری نشستها با وزارت صمت کار را بصورت تخصصی پیش برده و به طرح مشکلات و چالشهای اجرای طرح در جلسات متعدد با مسئولان دولت، وزارت صمت، نمایندگان مجلس و... بپردازیم. در نتیجه با همکاریهایی که شکل گرفت، توانستیم از تبعات جبرانناپذیر این طرح در آن مقطع جلوگیری کنیم.
وی ضمن تاکید بر حل مشکلات طرح شناسهدار کردن کالاها بصورت کامل تا پیش از سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: حال حاضر اتحادیه با قدرت در راستای اقناعسازی و آموزش طرح در حال فعالیت است و سعی کرده با ایجاد گفتمان جدید در سطح صنایع و صنوف خودرویی، بستر لازم برای اجرای طرح را فراهم کند. حال وزارت صمت است که بایستی مشکلات طرح را حل و سوالات کارشناسان صنفی را پاسخ دهد تا بتوان این طرح را به خوبی اجرا کرد.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشینآلات تهران تاکید کرد: برای اجرای درست طرح شناسه قطعات و لوازم یدکی خودرو نیازمند ساماندهی تولیدکنندگان صنفی بودیم که با همکاری وزارت صمت این موضوع و ساماندهیِ این رسته از تولیدکنندگان که سهم بیش از ۱۳ درصد تولید قطعات خودرو را در اختیار دارند، انجام شد. ضمن اینکه بایستی "کد آیسیک" برای رسته تولیدکنندگان صنفی در این اتحادیه اخذ شود.
حسینی بر ساماندهی تولیدکنندگان صنفی در سطح استان تهران از سوی اتحادیه تاکید کرد و گفت: اتحادیه با جدیت این موضوع را پیگیری کرده و شاخصهای تشخیص تولیدکنندگان صنفی را نیز با استفاده از کارشناسان حرفهای برای تمایز از تولیدکنندگان صنعتی احصا کرده است. متاسفانه برخی عرضهکنندگان لوازم یدکی دولتی یا وابسته به خودروسازان، از اتحادیه ما (که طبق قانون مسئولیت ساماندهی بازار را برعهده دارد) مجوزی دریافت نداشته و قطعات عرضه شده توسط آنها کیفیت لازم را هم ندارد. همین امر سبب افت کیفی سطح قطعات خودرو به طور کلی شده است.
یک روز هم کبود قطعه نداشتیم
این مقام صنفی، ضمن تاکید بر کیفیت مناسب قطعات عرضه شده توسط شرکتهای شناسنامهدار بازار، خاطر نشان کرد: همه اعضای صنف در طول تحریمها حتی یک روز هم اجازه ندادند با کمبود قطعه در کشور روبهرو شویم؛ این موضوع در خصوص بخش قطعات ماشینآلات راهسازی و معدنی بیشتر واضحتر هم بوده است. اجازه ندادهایم حتی یک روز صنعت کشور منتظر قطعه بماند و کار متوقف شود.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران ادامه داد: امروز اصناف از طریق مالیات بخش بزرگی از بودجه کشور را تامین کرده و برخلاف دیگر بخشهای اقتصادی ما به جای دریافت بودجه، نیازهای مالی کشور را تامین میکنیم. دولت با افزایش سهم مالیات در بودجه فشار بیشتری به اصناف وارد کرده تا مالیات بیشتری پرداخت کنند و این در شرایط اقتصادی فعلی دور از انصاف بوده و بسیاری از کسبه با مشکلات اقتصادی متعددی روبهرو هستند؛ لذا درخواست ما این است که دولت در این زمینه همکاریهای لازم را داشته باشد.
حسینی در پایان در رابطه با تمدید مهلت شناسهدار کردن قطعات یدکی خودروها، تاکید کرد: بهتر است نگوییم که این مهلت این طرح تمدید شده است؛ باید بگوییم که این طرح تا پایان سال به تعویق افتاده است.
انتهای پیام