Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمد نبیونی، رئیس بنیاد نخبگان و دبیر جشنواره ملی امیرکبیر، در نشست خبری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که شامگاه روز بیستم دیماه سال جاری با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان(دبیر اجرایی جشنواره) و یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز(عضوشورای سیاست گذاری جشنواره) و جمعی از اصحاب رسانه در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار کرد: امسال بیش از ۲۶۰ پایان نامه، طرح و رساله دانش آموختگان دانشگاهی که تا تاریخ ۳۰ آبان ماه سال جاری دفاع شده است به دبیرخانه جشنواره واصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پایان نامه‌ها، طرح‌ها و رساله‌های ارسالی به جشنواره در ۷ گروه اصلی فنی و مهندسی، علوم پزشکی،علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی و هنر و معماری و همچنین کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، ارزیابی شد، در این جشنواره روسای کارگروه های علمی نیز که به انتخاب تیم داوران از اقصی نقاط کشور پرداختند نیز از میان اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناوری انتخاب شدند.

دبیر علمی دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر با اشاره به مشارکت بیش از ۵۰ دانشگاه و مرکز علم و فناوری در همکاری با روسای کارگروه‌ها و پیشبرد فرآیند داوری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر گفت: نتایج جشنواره روز ۲۷ دیماه سال جاری در مراسم اختتامیه اعلام می شود.

وی با بیان اینکه از میان طرح ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره تعدادی که علیرغم کاربردی بودن کارفرمای مشخصی به عنوان تاییدیه کتبی نداشتند، از دور داوری حذف شد.، در فرآبند داوری ۶ معیار تاثیرگذاری طرح، پایان نامه و رساله در سیستم کارفرمایی مورد تقاضا، ارتقای عملکرد آن، افزایش سطح کیفیت مجموعه سفارش دهنده، سازگاری آن با محیط زیست و ارتقای سطح کیفیت زندگی، تاثیر گذاری بر بهبود فضای کسب و کار و در نهایت حمایت از سرمایه اجتماعی مورد توجه بوده است .

به گفته نبیونی بیش از ۳۲ زیرمعیار نیز در رابطه با ۶ معیار اصلی ملاک داوری پایان نامه‌ها، طرح‌ها و رساله‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره امسال نیز مدنظر قرار داده شد.

وی بیان کرد: شهرداری‌ها، شرکت‌های آب و فاضلاب و صندوق‌ها بیشترین تعداد کارفرماهای طرح‌ها و پایان نامه‌های ارسالی به دبیرخانه دومین دوره جشنواره امیرکبیر را تشکیل داده است و به همین دلیل در روز اعلام نتایج، کارفرماهای برتر نیز معرفی می‌شوند و در صورت جمع‌بندی نهایی روسای کارگروه‌ها اعلام استاد کارفرمای برتر هم مدنظر است.

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز افزود: امسال از میان طرح‌ها، رساله‌ها و پایان نامه‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره حدود ۵۵ درصد توسط آقایان و ۴۵ درصد توسط خانم‌ها ارائه شده است، باید موانع موجود بر سر راه کارفرمایی شدن طرح‌ها و پایان نامه‌های انجام شده توسط بانوان دانش آموخته دانشگاهی بررسی شود.

وی در ادامه با ابراز خرسندی از رشد دو برابری مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور در دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر به تناسب دوره قبل گفت: این سطح از مشارکت نشان از تلاش‌های جهاد دانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز به عنوان برگزارکنندکان اصلی جشنواره دارد.

نبیونی عنوان کرد: در شعار جشنواره ملی امیرکبیر اقدام عملی برای تعامل و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت مدنظر قرار داده شد که نشان می‌دهد نهادهای مختلفی از جمله بخش خصوصی و اوقاف و امور خیریه به عنوان کارفرمای پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی پیش قدم شده‌اند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز ارسالی به دبیرخانه دبیرخانه جشنواره پایان نامه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۹۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و شرکت توسعه آزاد پاسارگاد در راستای تسریع در اجرایی و عملیاتی شدن پروژه ساخت مسکن برای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های موجود در مراکز رشد و سرا‌های نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای با حضور رئیس و معاونان این واحد دانشگاهی، مدیرعامل شرکت توسعه آزاد پاسارگاد (شتاپ) و مدیران شرکت‌های فناور در حوزه صنعت ساختمان به امضا رسید.

فریده دوکانه‌ای‌فرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این جلسه با معرفی ظرفیت‌های مرکز رشد این واحد دانشگاهی اظهار کرد: این مرکز رشد با مجوز ۷۰ درصدی در صنعت ساختمان و فناوری نوین و مصالح ساختمانی در این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های علمی و گروه‌های متخصص متقاضی استقرار در مرکز رشد، در پرورش و رشد کسب‌وکار‌ها در زمینه تولید و تجهیز ساختار صنعت ساختمان با الگوی جامع و با بهره‌گیری از تحقیقات روزآمد با وجود فضا‌های کارگاهی به‌منظور راه‌اندازی خط تولید از مزیت‌های این مجموعه و افزایش فعالیت‌های ساختمانی تأثیر بسزایی داشته است.
به گزارش آنا، در پایان از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مزرعه آموزشی کولیک بازدید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور ۳۱ فروردین ماه برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • انتشار پایان‌نامه‌های برتر تقاضا محور برای مهار تورم و رشد تولید از دانشگاه شهرکرد