Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@17:23:55 GMT

هر مانعی از سر راه توسعه استان باید برداشته شود

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۵۵۵۶

هر مانعی از سر راه توسعه استان باید برداشته شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: هر مانعی سر راه توسعه استان وجود دارد، باید برطرف شود.

بهمن امیری مقدم، امروز(۲۱ دی) در نشست صمیمی با معاونین، مدیران کل ستادی، مشاورین و کارکنان استانداری با تاکید بر شایسته سالاری و استفاده از نیروهای توانمند، اظهار کرد: نیروی انسانی توانمند، سرمایه‌ای عظیم برای هر مجموعه‌ای است و یک نیروی انسانی بانشاط، پرتحرک و اثرگذار می تواند مسیر پیشرفت و توسعه سازمان مربوطه را تسهیل و تسریع و کیفیت خدمت به مردم را بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجموعه استانداری مطمئنا نیروهای باکیفیت، بادانش، با تقوا، متخصص، تحول گرا و انقلابی وجود دارند که از قابلیت های آن‌ها استفاده خواهیم کرد. 

امیری مقدم با تأکید بر اینکه باید با تلاش شبانه روزی، همدلی و همراهی برای خدمت گزاری به مردم تلاش کنیم، افزود: به عنوان خادم مردم وظیفه داریم برای رفع مشکلات آنان از هیچ کوششی فروگذار نکنیم.

استاندار کرمانشاه گفت: هر مانعی در مسیر رشد و توسعه استان وجود دارد باید برطرف شود تا زمینه و بستر سرمایه گذاری در عرصه‌های مختلف فراهم شود.

وی تاکید کرد: باید تحول را از خودمان شروع کنیم و کاری که به ما واگذار می شود را با وجدان کاری و از روی اعتقاد و با صداقت انجام دهیم.

مدیر ارشد استان با تاکید بر ضرورت کوتاه‌تر کردن فرآیندهای اداری عنوان کرد: بررسی و تایید پروژه‌ها در ادارات نباید آنقدر طولانی شود که سرمایه گذاران از کرمانشاه فراری شوند.

وی با تاکید بر توسعه دولت الکترونیک در استان اظهار کرد: باید سیستم اداری را بگونه ای ارتقاء دهیم که یک روستایی بتواند بدون مراجعه به اداره مربوطه از طریق اینترنت درخواست خود را ارائه دهد.

امیری مقدم گفت: حاج قاسم سلیمانی یک مدیر بی ادعا، پرتلاش و بسیار صادق بود و رفتار و منش ساده و مردمی ایشان یک الگوی ممتاز برای همه دنیاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار كرمانشاه استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی یک آگهی تبلیغاتی متعلق به یک مجله مطبوعاتی ویژه خردسالان، همراه با یک رپرتاژ آگهی، به جدول پخش شبکه کودک سیما اضافه شده است.

هرروز در چند نوبت، برنامه‌ای با عنوان «قصه‌های نبات» روی آنتن شبکه پویا می‌رود که در آن، گیتی خامنه مجری پیشکسوت سیما طی مدت زمان حدود ۲ تا ۵ دقیقه، قصه‌ای کوتاه را برای بچه‌ها روایت می‌کند. همزمان متن آگهی خرید این مجله از طریق سامانه پیامکی، چند بار به صورت زیرنویس پخش می‌شود. در انتهای این برنامه کوتاه نیز تیزر تجاری ۴۵ ثانیه‌ای که همراه با ترانه، کودکان را به خریداری این مجله ترغیب می‌کند، به شکل ثابت روی آنتن می‌رود.

این در حالی است که در بیش از چهار سال گذشته، جز پخش تیزرهای برخی فیلم‌های کودک و پویانمایی مورد تأیید سازمان صداوسیما نظیر «پسر دلفینی»، «بچه‌زرنگ» و «مسافری از گانورا»، تیزرهای تبلیغات تجاری از شبکه کودک پخش نمی‌شود.

از آبان ماه ۹۸ و با دستور مستقیم سید مرتضی میرباقری (معاون وقت سیما)، پخش آگهی‌های تجاری از شبکه کودک (پویا و نهال) متوقف شد. کمپین #پویا_بدون_تبلیغات که در آن زمان به راه افتاده بود و توسط مدیران وقت شبکه حمایت می‌شد، از عوامل مؤثر در این تصمیم بود.

سازمان صداوسیما طی سال‌های اخیر برای تأمین هزینه‌های منابع انسانی و برنامه‌سازی ناشی از کمبود بودجه تخصیص‌یافته دولتی، به پخش تبلیغات تجاری درون‌برنامه و جذب حامی مالی برای بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی روی آورده و به نظر می‌رسد پخش برنامه «قصه‌های نبات» نیز بخشی از آن پروسه باشد.

در شبکه‌های تلویزیونی خارجی مخصوص کودکان، تبلیغات تجاری با ملاحظات بسیاری انجام می‌شود، چراکه کودکان توانایی تشخیص تبلیغات تجاری از محتوای فرهنگی را ندارند. اگرچه برخی کارشناسان پخش تبلیغات فرهنگی مرتبط با کودکان را در شبکه مخصوص کودکان، دارای اشکال نمی‌دانند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896429

دیگر خبرها

  • ضرورت برپایی هفته‌های گردشگری در استان کرمانشاه
  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • زیرساخت های توسعه ای استان کرمان باید تقویت شود
  • رئیسی در سمنان: گام‌های خوبی برای فعال کردن کارخانه‌های تعطیل در سمنان برداشته شد
  • توسعه مشارکت‌های مردمی در صنعت اولویت وزارت صمت است
  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی
  • هوشیارانه با دشمن برخورد کنیم
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال